Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Květinová dekorace do interiérů. Květinářství, prodej květin: - vázání kytic na objednávku - květinové koše, dodávka - květiny na svatbu nebo jinou slavnostní událost - smuteční kytice.

Prodej, e-shop: - těhotenská móda, těhotenské oblečení.

Prodej spotřební zboží a pomůcky: - úklid a validace - ochrana rukou, osobní ochranné prostředky - jednorázová ochrana - dezinfekce a dekontaminace - obalové materiály - kancelářské potřeby - dekontaminační koberce aj.

Výkup - pianina - klavíryporadenská činnost Ladění a opravy - pianina - klavíryporadenská činnost Prodej - pianina - klavíryporadenská činnost.

Digitální tisk černobílý i barevný. Grafické studio. Přípravu vizitek, dopisních papírů, letáků, katalogů, brožur, kalendářů, bookletů na CD a DVD, posterů, bannerů, billboardů, malonákladových periodik, zpravodajů, časopisů, skript, učebnic nebo knih. Laminace: - knihařské zpracování vazby V1, V2.

Výroba: - pánské oblekové a dámské kostýmové tkaniny z vlněných česaných přízí.

Prodej, výroba: - manažerská, reklamní a dárková kožená galanterie - kufry, aktovky, peněženky, diáře, vizitkáře a mnohé další zboží (především kožené).

Velkoobchod, prodej: - úplety prádlové i na svrchní ošacení - metrový textil.

E-shop, eshop, prodej: - hlavolamy - karty - kostky - společenské hry - stolní fotbal aj.

Prodej punčochového zboží, pánského a dámského termoprádla. Nabízíme péřové, tenké, froté, zdravotní a bavlněné punčochy.

Prodlužování řas Perfect Lashes®. K ompletní sortiment pro permanentní prodlužování řas - výživa na řasy, semipermanentní prodlužování řas, lepidla, removery, norkové, umělé, hedvábné řasy. Prodej kapky na prodloužení řas, pořádáme kurzy.

Sestavení, odpálení - ohňostroje.

E - shop: - hračky magnetické stavebnice, magnetické tabule, RC vrtulníky a autíčka, hudební nástroje, společenské hry, autodráhy a vláčko dráhy.

Aranžérské práce a poradenství: Květinářství: - řezané a hrnkové, sušené a umělé květiny - osivo - zahrádkářské potřeby.

Prodej, e-shop: - knihy - učebnice pro základní a střední školy - výtvarné materiály.

Prodej chovatelských potřeb a krmiv pro zvířata.

Maloobchod: - smíšené zboží.

Floristické služby svatební a interiérové výzdoby.