Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Internetový obchod, e-shop Brno: -pedig a další materiály (ratan, proutí jako vrba) a pomůcky na pletení a jiné domácí tvoření. V naší nabídce najdete širokou nabídku různých druhů pedigu, dřevěné korálky, dna a polystyrenové formy pro pedig. Výroba, prodej: -ruční výrobky a kurzy pletení z pedigu a jiných materiálů (věnečky, košíky, podnosy ...

Autodoprava. Mezinárodní autobusová doprava. Silniční osobní autobusová doprava, přeprava osob. Prodej a servis pneu pro osobní, offroad, užitkové, nákladní automobily a motocykly.

Prodej a montáž pneumatik. Provoz autoservisu. Výměna olejů, brzdových destiček. Diagnostika aut. Půjčování střešních boxů.

Pneuservis: -prodej a montáž pneumatik BARUM, GOODYEAR, MICHELIN -osobní, náhradní a užitková vozidla, motocykly, čtyřkolky.

Prodej: Specializovaná prodejna: -spodní prádlo -značky TIMO, DIM*, JANE, ANDRIE, LINIE.

Pneuservis-Autoservis Autoservis, pneuservis: -nákladní, osobní a moto, užitková -diagnostika, geometrie -servis klimatizací -opravy a výměny autoskel -prodej ND.

Vyrábíme: -pěstitelské pálení -moštování s možností pasterizace do bag-in-boxu -výroba likérů -výroba reklamních lahví -spracování ovoce na kvas s pěstitelským pálením Prodej: -dárkové lahve -kvasinky -soudky atd.

Prodej: -náhradní díly. Služby: -lepení autoplastů, autoskel (spolupráce s pojišťovnami) -opravy osobních automobilů všech značek -mechanické práce -diagnostika vozidel -měření geometrií nejnovější 3D technologií -měření emisí benzinových motorů -provedení a příprava na STK Kompletní pneuservis - prodej pneu - prodej Alu a ...

Autoopravna, autoservis: - mechanické práce - autoelektrika - karosářské práce - autolakovna - pneuservis - měření emisí.

Služby: -autoservis -opravy motorových vozidel -autoservis -diagnostika řídících jednotek -drobné karosářské práce -GO motorů -geometrie -opravy startérů a alternátorů -pneuservis a uskladnění pneu -prodej a montáž tažných zařízení -prodej náhradních dílů a pneumatik

Půjčovna - svatební šaty - společenské šaty.

Prodej - skotská sladová whisky s možností ochutnávky - irská whisky - rum.

Prodej laminátové a kompozitové trupy pro modely letadel. Výroba - laminátové a kompozitové trupy pro modely letadel.

Výroba a prodej šicích nití ze 100% Polyesterových vláken 151 odstínů ve 100m návinech a 72 odstínů v 500m a 1.000m návinech. Kancelář: nám. Republiky 15 Brno, 61400.

Prodej- papírnické potřeby. Barevné a černobílé kopírování. Kroužkové vazby.

Prodej - maso - masné výrobky Výroba - maso - masné výrobky.

E- shop - dobové repliky z období kolonizace Severní Ameriky zbraně, šperky, oblečení, potřeby pro táboření Výroba - dobové repliky z období kolonizace Severní Ameriky zbraně, šperky, oblečení, potřeby pro táboření.

Prodej kvalitních vín zejména ze slovácké vinařské podoblasti. V nabídce najdete široký sortiment vín od středních, ale i malých vinařů ze srdce moravského vinařství.

Pneuservis, autoservis: Blučina, Brno venkov -opravy poškozených pneu -výměny sezónních pneumatik -vyvažování -prodej nových pneu a disků -uskladnění pneu přes sezonu -opravy osobních vozů všech značek - kompletní práce autoservisu, klempířské práce -rychloservis -kontrola, údržba a výměna autobaterií -mechanické práce- 1h/ 400, ...