Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Velkoobchod, maloobchod, dodávka: - brambory - loupané brambory syrové - loupané brambory vařené - konzumní brambory - loupaná cibule.

Prodej, distribuce: - alkoholické a nealkoholické nápoje - tabákové výrobky.

Internetový obchod - potřeby pro psy a kočky - krmiva - misky - zásobníky - hračky - klece, boxy - oblečky - odpočívadla - vitamíny a pamlsky - léčiva a kosmetika. Prodej - potřeby pro psy a kočky - krmiva - misky - zásobníky - hračky - klece, boxy - oblečky - odpočívadla - vitamíny a pamlsky - léčiva a ...

Prodej - odmašťovadla - maziva - těsnění - termoizolace.

Internetový obchod - chovatelské potřeby.

Klenotnictví, zlatnictví, stříbrnictví, prodej, e-shop: -zlato -stříbro -šperky Swarovski.

Znalecké posudky - drahé kovy a kameny Zlatnictví opravy - zlaté a stříbrné šperky.

Prodej - audio a video technika televizory, videorekordéry, přenosné audio systémy Prodej- lednice, myčky, pračky, mrazáky, vestavěné spotřebiče, digestoře, mikrovlnné trouby, žehličky, mixéry, vysavače, roboty, konvičky, kávovary, holící strojky, fény. Prodej - přímotopy, mobilní telefony, domácí potřeby, váhy, výpočetní ...

Prodej - kosmetika AVON Masáže - klasické - lymfatické - manuální - přístrojové - rehabilitační - reflexní - reiki - proticelulitidové - aromatické

Velkoobchod - drogerie GILLETTE, ASTRA, ORAL - B, DURACELL, BRAUN, VILEDA, JOHNSON & JOHNSON

Návrh, realizace, spolupráce s architektem, prodej, servis: -sudová a lahvová vína oblast Jižní Morava -dovozová vína Maďarsko, Slovensko, Rakousko i z celého světa -výroba mobilních stáčecích zařízení -výroba a montáž stacionárních stáčecích zařízení -dodávka vína do vinoték a obchodů.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny.

Dodávka - keramické nádoby a květináče Dodávka - zahradní nábytek Sečení trávy - průklesty - prořezávky včetně kácení Dodávka - čerpadla a filtrace pro zahradní jezírka Dodávka - automatické závlahy.

Prodej, e-shop: -papírnictví -kancelářské potřeby -obalovací materiály -rýsovací potřeby -papíry -školní potřeby -nůžky, obálky, sešity, propisky. Prodejna: -ve 2. NP Obchodňáku SATOV

E- shop - ručně malovaná trička Výroba - ručně malovaná trička

Kurzy - hra na djembe Prodej - africké bubny DJEMBE - příslušenství

Prodej - sportovní oblečení - taneční oblečení - plesové šaty Prodej - taneční oblečení - plesové šaty

Služby pro hubnutí a formování postavy hypoxitrainer, vacunaut, vacumassage odbourávání tuků problémových partií - odstraňování ceulitidy Prodej - vitamínové preparáty - doplňkové preparáty STAR LIFE Masáže.

Výroba, prodej - veterinární přípravky pro psy Výroba, prodej - veterinární přípravky pro psy.

E- shop-nehtová kosmetika Kurzy - nehtová kosmetika - manikúra - modeláž nehtů gelem za studena, gelovou technologií UV, gelovou hmotou UV Pink Glass, acryl system

Maloobchod, velkobchod, prodej: -drogistícké zboží v Brně (prací prášky, zubní pasty, dětské pleny a další), barvy, laky pro malíře a natěrače.