Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Internetový obchod: - kosmetika pro péči o nohy - parfémy pro dámy a pány.

Prodej: -hutní materiál -materiál pro vodaře, topenáře i plynaře -železářství, drogerie -střešní krytiny -dutinkové polykarbonátové desky a příslušenství. Areál bývalého školního statku.

Internetový obchod, e-shop, eshop: - školní potřeby - hračky.

Výroba: - konfekční oděvy.

E-shop, eshop: - parfémy - dětské, dámské, pánské - sprchové gely - vody po holení - deodoranty.

Výroba, prodej, distribuce, dodávka, velkoobchod: -korunkové uzávěry. Korunkové uzávěry, PRY-OFF: -těsnění PVC free (polyetylen) -těsnění PVC. Korunkové uzávěry TWIST-OFF -těsnění PVC free (polyetylen) Speciální vysokokapacitní lis vyrábí ve velmi přesných tolerancích korunkové uzávěry s maximálním využitím tabulí potravinářského ...

Moštárna v provozu září - říjen - pondělí 17 - 18 hod - lze dohodnou i jiný termín, podle množství ovoce Cena:za 1 litr vylisované šťávy 3, - Kč pro členy a 4, - Kč pro ostatní Ovoce nemyjeme, musí dodat umyté zákazník. Odpad likviduje moštárna. Moštujeme do donesených nádob.

Moštárna V provozu od září do začátku listopadu -po, st, pá 13-18 - nad 200 kg možno i jiný termín Cena: 4, - Kč/kg jablek Jen drtíme a lisujeme surový mošt, láhve donést s sebou, odpad likvidujeme.

Značková móda: -JACKPOT představuje dámskou módu pro volný čas a oddych -COTTONFIELD - značka pánské módy s nejvyšším komfortem a kvalitou.

Autoservis, opravy. Pneuservis, rychloservis. Opravy: -klimatizace -brzdy -výměna olejů.

E-shop, eshop, prodej, distribuce: -krmiva pro psy a kočky HI -Hi-tec, JOSERA -pamlsky a doplňky stravy.

Maloobchodní prodej-hospodářské potřeby: -kompletní sortiment: -osiva, bramborová sadba, travní směsi, zeleninová a květinová semena -pytlovaná hnojiva, hnojivo, půdní substráty -přípravky na ochranu rostliny -krmivo a krmné směsi, šroty -krmivo pro psy, pes a kočky, kočka -zahradnické nářadí, folie a pletiva, pletivo -potřeby, ...

E-shop, internetový prodej: -talismany -předměty s drahými kameny v podobě kyvadel, koulí, ptáčků.

Vinařství: -výroba, prodej víno, vína, vín. -odrůdová vína -červené, bílé víno. Vinný sklep, sklípek -posezení ve sklepě -kapacita 15osob -ochutnávky, degustace vína v sezoně burčák. Ubytování 1+1, cykloturistika, uskladnění kol.

Bazar Nopoz, Dům levného nábytku. Výkup, prodej, obchod: -zánovní, použitý a nový, levný nábytek: -obývací stěny -sedací soupravy -válenda -ložnice, postele -kuchyňská linka -kancelářský a bytový nábytek z dovozu -bytové, restaurační a hotelové doplňky -předsíňová stěna -obrazy -koberce -likvidace pozůstalostí, vyklízení ...

Zlatnictví: -velkoobchod a maloobchod stříbrných šperků -široká nabídka stříbrných a zlatých šperků a hodinářského zboží, krabiček a šperkovnic.

Velkoobchod, second hand, prodej, distribuce, dodávka: -luxusní, módní a značkové zboží z Anglie -velký výběr dětského a kojeneckého zboží -značkový sport -dámská a pánská móda -mikiny -společenská móda -trika dlouhý a kátký rukáv -rifle -fleece -dětská riflovina -dospělé a dětské ...

Reprezentační prodejna. Vydavatelství, nakladatelství. Prodej, distribuce: -ekonomická, právnická a počítačová literatura z produkce nakladatelství ASPI Publishing, Anag, Armex Publishing, Bilance, Bova-Polygon, Computer Press (CP Books), Grada Publishing, Linde, Sagit, Springer Media, ÚRS Praha, VOX aj. -tiskopisy, ...

Maloobchod, prodej, e-shop: -učebnice pro základní a střední školy. -odborná literatura pro veřejnost. Sklad pro školy: Tel.: 542211440

Knihkupectví specializované na zemědělskou, přírodovědnou, ekonomickou, lesnickou a mysliveckou literaturu.

Prodej italských kabelek, šperků, bižuterie a doplňků.