Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Služby: -výživový plán, poradenství -sestavení jídelníčku, jídelníček -zdravá strava, zdravé spalování tuků -dietní plán ušitý na míru -nutriční typologie -konzultace se specialistou. Prodej: -doplňky stravy -detoxikace -komplexní výživa -hubnutí -celkové a preventivní doplňky.

Maloobchod: -dámské značkové oblečení -kožená galanterie, módní doplňky.

Rozvoz barelové vody do 24 hodin, široký sortiment výdejníků barelové vody, automaty na vodu s připojením na řád, kávovary, prodejní automaty. FONTANA - Váš největší nápojový specialista v Brně! Možnost zapůjčení výdejníků/kávovarů na 7 denní zkoušku zdarma... bez závazků!

Služby: -vinařství -degustace -výroba vína -prodej vína -vinný sklep.

Prodej: -internetový obchod -e-shop -elektronika -mobilní telefony -příslušenství -hodinky -počítače -hračky -domácnost.

E-shop pro kosmetické salony: - dekorativní kosmetika - depilace - pedikůra - manikúra - kosmetické pomůcky - kosmetické kufříky - barvy na obočí, řasy.

Vinařství, výroba, prodej, dodávka, distribuce víno, vína, vín. Lahvová vína. Červené, bílé víno. Odrůdy vín bílé: -Veltlínské zelené, r. 2006, víno s přívlastkem pozdní sběr -Ryzlink rýnský 2006, víno s přívlastkem pozdní sběr -Ryzlink vlašský, r. 2006, víno s přívlastkem pozdní sběr–sur lie -Sauvignon, r. 2006, víno s ...

VJEZD Mojmírovo nám.11 PATROVÉ GARÁŽE Autoservis: -záruční a pozáruční servis osobní, dodávková vozidla -příprava STK a ME včetně provedení -servis oprava a plnění klimatizací -mechanické, klempířské, lakýrnické práce -diagnostika motoru všech značek -digitální geometrie -výměna čelních skel -kopletní opravy ...

Firma Ing. Pavla francová se zabývá dovozem a prodejem: - metrový textil - látky ze Spojených arabských emirátů - konfekce Dovoz společenských, svatebních i konfekčních látek ze Spojených arabských emirátů. Na Vaše přání dovezeme látky podle Vaší představy a požadavků. Velký výběr látek, metráže v rolích. Kvalitní oblekové látky i ...

Výroba: -spojovací materiál -šrouby, vruty, matice, závitové tyče. Řemeslo: -zámečník.

Pekárna, pekařství. Výroba: -mražené pekařské polotovary FORNETTI -předkynuté výrobky -pizzové Fornett i - pizzový šáteček -se sýrovou náplní -sezamové Fornetti -sladké výrobky -tvarohové, meruňkové, ořechové, makové, nugátové, vanilkové Fornetti -croissant čokoládový -kusové výrobky XXL: -XXL segedín, žampiónové, müsli, jablečné, ...

Internetový prodej bytových parfémů, tělové kosmetiky a doplňků do domácnosti.

Internetové knihkupectví. E-shop: -knihy -učebnice -obalový materiál na knihy.

Maloobchod, prodej: -čerstvá zrnková káva z celého světa -spotřební zboží značky Tchibo. Kompletní kávové občerstvení s možností posezení.

Služby: -autoservis. -pneuservis. -autobazar.

Služby, prodej: -floristické studio -designerské studio -návrhy a výroba zakázkových dekorací -svatební floristika -smuteční vazby -interiérové doplňky.

Služby, opravy, servis: -pneuservis -pneumatiky -pneu -uskladnění pneu.

E-shop: -dětský secondhandu značek Next, George, M&S, Gap aj.

Prodej polykarbonátových desek LEXAN® pro tepelně izolační a bezpečnostní zasklívání. Zasklením izolačními deskami LEXAN Thermoclear dosáhneme úspory až 40% proti zasklení běžným sklem. Zabezpečujeme technické modifikace desek LEXAN, fólie a jiné plasty využití: -ve strojírenství -v dopravním průmyslu -zemědělské technice -v elektronickém ...

Zboží české výroby. Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, poradenství: -koberce, podlahové krytiny, PVC podlahoviny, korek -metráž, potahové látky, polštáře, přikrývky, ubrusy, prostírání, utěrky, ručníky, osušky, povlečení, prostěradla, kapesníky, záclony, závěsoviny, deka (přikrývka), lemovka na koberce -koupelnová předložka, ...

Veterinární biopreparáty a léčiva. Veterinární přípravky, farmaceutika.

Zakázková výroba kosmetiky s výjimkou dekorativní kosmetiky: -kosmetické přípravky dle přání zákazníka -výroba i velmi malých sérií.

Pekárna. Výroba, prodej: -chleba, chléb -pečivo.