Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba a prodej komory a plastifikační jednotky. Díly a příslušenství ke gumárenským strojům. Povrchová úprava. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Výroba, prodej: -vín, víno -přívlastkové -odrůdové -bílé vína -červené vína.

Výroba: -polyethylenové obaly -fólie -tašky -sáčky -pytle -přířezy -plastových a pryžových výrobků. Velkoobchod: -PE-sáčky a pytle (igelitové) -pytle a sáčky do košů -tašky -mikrotenové přířezy (balící) z HDPE -tlačenková střeva (hadice) -fólie -doplňkový obalový materiál -zakázková výroba s Vaším ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -školní a kancelářské potřeby -tabelační papíry i předtištěné -xeroxové papíry i v rolích -transparentní, pauzovací papíry -zastoupení SCHOELLERSHAMMER -papíry pro plotter (plotr) -cartridge do plotrů a inkoustových tiskáren. Renovace: -inkoustové, laserové kazety, cartridge. Služby: Rozvoz ...

Práce: -trhací, vrtací práce při povrchovém dobývání. Prodej: -trhaviny -rozbušky.

Pohádková solná jeskyně. Využití soli z mrtvého moře: -relaxace -regenerace -léčba -prevence. Prodej kosmetika Seacare, Mineral Beauty System, Dr.Kawar.

Prodej: -pneumatiky Barum, Kleber, Kormoran, Matador, Michelin. Pneuservis pro osobní, užitková, nákladní a speciální vozidla Prodej: -značková autokosmetika -automobilové náhradní díly -autobatere. Výměna: -oleje -výfuky, tlumiče, brzdové obložení.

MOTO-OLEJE.CZ E-shop: -Aditiva (přísady) -FILTRY -autokosmetika -chladící kapaliny -náplně do ostřikovačů -brzdové kapaliny.

Vývoj a konstrukce obalů z hladké a vlnité lepenky. Řezání obalů na plotru. Řezání reklamní a propagační polepy, materiály a šablony. Výroba: -výsekové nástroje řezané na CNC automatu, laseru -plošné výsekové nástroje pro vysekávání obalů z hladké a vlnité -rotační výsekové nástroje. Prodej: -polyuretanu, sloterových nožů, ...

Velkoobchod. Výroba, prodej obalové materiály: - plastové fólie, pytle, tašky, balící pásky, pěnový polyethylen - ofsetový potisk kartonových obalů, potisk reklamních předmětů Distribuce, internetový prodej: - LED osvětlení, LED technologie - LED žárovky, LED zářivky - ohebné LED pásky, stropní LED panely - e-shop.

Návrhy, realizace, zahrady okrasné zeleně na klíč, vč. architektonického návrhu: -jednotlivé práce (rekonstrukce trávníků, výsadba keřů a stromů i vzrostlých) -pokládka předpěstovaných travních koberců -stavby na klíč (okrasné zahrady, parky) -střešní zahrady: -statické posouzení nosnosti střešní konstrukce -návrh, dodávka vhodné ...

Pracovní oděvy, obuv, pomůcky, rukavice, brýle.

Zámečnictví, zámečník, zámečnické práce, kovoobrábění, kovovýroba. Sváření, svářečské práce. Výroba: -svařované ocelové konstrukce -nerezové, železné nádrže, šachty.

Pneuservis. Prodej: -osobní, nákladní pneumatiky a duše. Montáž, vyvažování a opravy osobních, nákladních pneu.

Tiskové a reklamní služby Kompletní servis reklamy, tisku, vydavatelství. Služby, výroba: -reklamní a hobby předměty s potiskem -sazba, DTP, tisk -vydavatelství -knihařství -vazba -tisk a potisk -barevný digitální tisk a kopírování, formáty A4 - A3+ -černobílý digitální tisk a kopírování -velkoformátový černobílý tisk a kopírování, ...

Tiskové a reklamní služby, agentura. Kompletní servis reklamy, tisku, vydavatelství. Služby, výroba: -reklamní a hobby předměty s potiskem -sazba, DTP, tisk -vydavatelství -knihařství -vazba -tisk a potisk -barevný digitální tisk a kopírování, formáty A4 - A3+ -černobílý digitální tisk a kopírování -velkoformátový černobílý tisk a ...

Služby: -ladění a opravy piana, piána, piano, piáno -výkup a prodej pian -ladění a opravy cimbálů, cimbály -splátkový prodej -poradenská činnost.

Prodej masa a orintálních potravin. Rozvoz masa dle dohody. Otevírací doba: po - úterý : 11.00 - 20.00 středa - pátek: 10.00 - 20.00 (pátek 13-14 zavřeno modlitba) so: 9.00 - 18.00.

Tradiční krajové pečivo z kynutého těsta navinutého na bukový válec a pečeného nad žárem. Čerstvé, teplé a voňavé a to s příchutí: -ořech -kokos -skořice -kakao -vanilka.

Vinařství. Výroba, prodej víno, vína, vín: -červené, bílé, růžové víno -suché odrůdové víno -zemské víno, pozdní sběr, výběr z hroznů, jakostní víno -archivní vína -lahvové víno, sudové víno.

Velkoobchod, prodej stavební nářadí: -metry, pásma, tužky, posuvky, úhelníky, vodováhy, latě -nože, čepelky -kleště, nůžky, gola sady, klíče, šroubováky, imbusové klíče -kladiva, palice, sekery, sekáče, dláta, páčidla -vrtáky-HSS, vidiové, SHS, sady vrtáků -diamantové kotouče, kartáče, brousky, řezné a brusné kotouče -zámky, svěrky, ...

Maloobchod, distribuce: -ovoce, zelenina -zahradnické potřeby -celoroční prodej tuzemských jablek.