Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: -pletiva: -plotová pozinkovaná, potahovaná PVC -chovatelská -lesnická -zahradní branky a brány -svařovaná pletiva -dráty: -ostnaté, napínáky, pozinkované. Služby: -oplocení staveb.

Prodej: -geotextilie -ekotextilie -fólie -protierozní ochrany -zahradní dekorace -sortiment pro stavbu, dům a zahradu. Velkoobchod: - stavební materiál.

Vinařství. Výroba, prodej: -víno -vinný sklep -vinařství.

Výroba, velkoobchod: -tekutá mýdla -čistící prostředky -toaletní papír.

Autorizovaný prodejce vozidel Citroën a Ford. Autosalon. Prodej, leasing, úvěr, pojištění (havarijní, zákonné): -automobily Citroën (Citroen), Ford -náhradní díly -příslušenství, doplňky -autorádia SONY, PANASONIC -zabezpečovací zařízení automobilů -pneumatiky. Autoservis, oprava: -Citroen, Ford, Mitsubishi a Peugeot ...

Výroba kosmetiky (kosmetika) se specializací na parfémy, parfémové a toaletní vody, vody po holení a repelentní přípravky (přípravek). Významnou činností je zakázková výroba parfémů a parfémových vod od návrhu po konečnou finalizaci. Společnost je taktéž distributorem komponentů pro výrobu kosmetiky. (kosmetika, parfém, toaletní voda, ...

Výroba a prodej: originální autorské šperky, ruční výroba, šperky, brože, bižuterie, náhrdelníky, náramky, náušnice, přívěsky, přívěšky, soupravy, prstýnky, spony, prodej, módní doplňky, móda.

Maloobchod, prodej: -metrový, bytový textil -textilní galanterie -šicí potřeby.

E-shop: -internetový prodej hračky -dětská kosmetika.

Maloobchod, prodej, distribuce: -tisk, noviny, časopisy -cigarety -kuřácké potřeby.

Prodej obalového materiálu.

Výroba, velkoobchod: -dámské a pánské oděvy -tkaniny -konfekce, oděvy -dámské doplňky -šátky, šály.

Velkoobchod, maloobchod, poradenství: -stavební kování na okna, dveře zámky, kliky, madla, zabezpečení -nábytkové kování -visací zámky -poštovní schránky a vhozy na dopisy -nožířské zboží Dodávky tvářecích strojů a linek - oprava a modernizace tvářecích strojů Velkoobchod a maloobchod 1. máje 442, 664 84 Zastávka Tel.: ...

Výroba, prodej: -likéry -lihoviny -alkoholické nápoj. Dovoz, vývoz, export zboží: -Ukrajina -Rusko -Bulharsko.

Zámkařství, zámečnictví. Nouzové otevírání dveří. Prodej, montáž: -zabezpečení nemovitostí -bezpečnostní zámky, kování, klíče -bezpečnostní dveře, trezory -uzamykací, generální, centrální systémy -zastoupení EVVA, ROSTEX, SHERLOCK, TOKOZ, GUARD, COBRA, KRONODOOR, FAB, TWIN, SAPELI, MUL-T-LOCK. Klíčová služba. Kamerové systémy. Dveře ...

Gelateria Piazza - kousek sladké Itálie přímo v centru Brna! Najdete nás v přízemí OC Omega. Nekuřácká kavárna a cukrárna - dorty a zákusky vlastní výroby - vynikající káva - svatební dorty - míchané nápoje - italská zmrzlina

Prodej, rozvoz stavebních materiálů: -sádrokartony včetně všech doplňků -široký sortiment stavebního nářadí -stavební chemii -popelnice plechové i PVC -spojovací materiál -obklady a dlažby -hřbitovní drtě -písky - štěrky.

Nákup, zpracování, prodej: -škvařené sádlo

Domácí výrobna medového piva Kvasar. Pivovar U Jelínků. Výroba, prodej: -pivo 15% "Patnáctka" speciální světlé nefiltrované pivo s přídavkem medu v původní mladině -pivo 13% Třináctka" speciální tmavé nefiltrované pivo s přídavkem medu v původní mladině -pivo 12% (extraktu v původní mladině) - "Dvanáctka" světlý ležák - nefiltrované pivo s ...

Maloobchod, prodej: -nábytek (sedací soupravy, obývací stěny, ložnice, jídelny, dětské pokoje, kuchyně, kanceláře, koupelny, drobný nábytek, svítidla, bytový textil).

- pneumatiky nové i mírně jeté - disky nové i mírně jeté

Výhradní prodejce: -profi solária Luxura -domácí solária Hapro, UV zdroje max Light. U nás koupíte solární kosmetiku, kosmetiku na tlumení projevů celulitidy a dezinfekci na solária. Pořádáme kurzy, rekvalifikace pro provoz solárií.