Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Služby: Kadeřnický salon, kadeřnictví -stříhání, barvení, melír, prodlužování vlasů. Prodej vlasové kosmetiky a eshop.

Obchod, prodej, e-shop: -RC (rádiem řízené) modely a příslušenství nejoblíbenějších světových značek WALKERA, E-FLite, Nine Eagles, Hi - moto, jak pro začátečníky, tak i pokročilé modeláře -vrtulníky, auta, letadla, lodě, motorky a náhradní díly za skvělé ceny -modely vrtulníků, letadel, aut, lodí, motorek -platba z účtu ale i distribuce ...

Kovovýroba. Výroba: -speciální výrobní zařízení a nářadí -nerezový materiál -barevné kovy

Pekařství: -výroba pekařských výrobků

Internetový obchod se značkovým oblečením, obuví a doplňky zaměřený na značky Adidas, Nike, Puma, Lonsdale, Reebok. Velký výběr dámských a pánských triček a mikin za super ceny. Originální značková móda za nízké ceny.

Služby: -nejširší sortiment -vybraná moravská vína, -prestižní zahraniční vína, -značkové destiláty, -vína pro okamžitou konzumaci i uložení, -archivní vína -speciální vína–ledová, slámová, bobulové výběry, fortifikovaná… -dárková balení vín - na přání–firemní, PF, výročí -zájezdy za vínem do významných světových vinařských ...

Výroba, prodej, služby: -nutriční poradce -zdravé stravování -5-ti chodové denní menu

Výroba: -mechanické ucpávky -zásobovací systémy -průmyslová speciální těsnění. Dodávky: -průmyslová těsnění pro armatury -plochá těsnění-expandovaný PTFE-grafit -ucpávkové šňůry ProPack -o-kroužky-FEP, labyrintová těsnění a těsnění pro ložiska. Průmyslová zóna - Černovická terasa

Golden Drahon online shop Výroba, šití, prodej, e-shop: -vybavení pro bojové sporty: -kimona pro karate, judo, aikido, taekwondo. Specializované internetové knihkupectví s nejširší nabídkou knih o bojových uměních, tradičních zdravotních cvičeních a prodej religionistické, léčitelské a ezotérické literatury.

Maloobchod, prodej: -dřevěné hračky.

Maloobchod, prodej: -specializovaná prodejna pro těhotné, nastávající maminky a kojence -konfekce, oděvy, textil, šaty, halenky, sukně, kalhoty, kraťasy, trička, svetry, prádlo, plavky -kosmetika pro maminky a kojence -výbavička pro novorozence. Služby: -odborné rady porodní asistentky Hany Berkové.

Maloobchod, prodej, e-shop: -sportovní svět - lyžařské bundy, cyklistické oblečení pro volný čas -pyžamový svět - pyžama, noční košile, župany od dodavatele Vienetta Secret aj. -army oblečení a potřeby od německých dodavatelů.

Maloobchod, prodej, domácí dílna: -veškeré zboží, domácí potřeby pro kutily -dřevěné lišty, hranoly, obklady, vruty, hřebíky, PVC hadice, PE fólie, zámky, kování, nářadí, tmely, lepidla, malířské prostředky, těsnění, žárovky, baterie.

Pneuservis, oprava, servis, montáž, výměna pneumatik, pneu. Opravy, servis průrazy, defekty pneumatik: -výměna pneu-letní, zimní a disků -prodej pneumatik na osobní vozidla, dodávky, motocykly i zemědělské stroje -prodej olejů -oprava vozidel, vozidla, auta, vozy.

Prodej: -zlato -stříbro -ocelové šperky -hodinky -budíky aj.

Krejčovský salon v Tivoli. Krejčovství, šití: -dámské, pánské oděvy -šití prádla -vyšívání -modelová konfekce.

Maloobchod, prodej: -alkoholické nápoje: -likéry, lihoviny. -tabákové výrobky.

Obchod, prodej: -značkové kolekce oblečení NorthFinder -oblečení pro muže, ženy, dorost pro volný čas a sport - bundy, trička, košile - Outdoor, Sports wear, Travel, SkiWear, SnowWear, Teen SportsWear, StreetWear, LiveStyle.

Prodej: -květiny -keramika -dárkové zboží aj.

Kosmetické studio. Služby: -kosmetika, kosmetické ošetření pleti pro ženy, muže i mladé -analýza pleti kamerou a následný návrh ošetření pleti -omlazovací ultrazvuková kúra -příprava pleti pro nevěsty v předsvatební den -barvení řas a obočí -depilace -trvalá na řasy -wellness -parafinové zábaly -manikúra -líčení -chemický ...

Květinářství IRIS. Maloobchod, prodej: -květiny -květinářtsví -vazba řezaných květin -rozvoz květin -dárkové předměty. Výroba: -krejčovství -šití a úprava oděvů. Další provozovna: Kostelec 143, Kostelec u Kyjova 69651, tel: 518615518

Internetový obchod: -chovatelské potřeby -prodej a rozvoz -rozesílka -krmivo pro psy a kočky -granule pro psy -granule pro kočky -konzervy, krmné doplňky -pamlsky, postroje, obojky, vodítka, pelíšky. Prodej a rozvoz po Brně, Kyjově a Uherském Hradišti zdarma. Nabízíme krmiva značek Acana, Pro Plan, Eukanuba, Royal Canin, Calibra, ...