Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Velkoobchod. Trezory: -nábytkové -zazdívací -peněžní -pro ochranu dat -pro ochranu písemností. Organizace písemností: -registrační skříně -rotující kartotéky a sklady -archivy a regály -závěsné složky a obaly. Klíče.

Výroba, prodej: - pečivo.

Řeznictví. Maloobchod, prodej: -maso. -uzeniny.

Zlatnictví. Prodej: -hodinky -klenoty.

Největší svatební salon pro pány v ČR. Exklusivní půjčovna obleků v centru Brna. Luxusní pánské obleky za skvělé ceny. Oblékáme ženicha od hlavy k patě. Objednejte se na konzultaci, ušetříte.

Stavební, montážní firma: -gabionové zdi, drátěné konstrukce jsou opatřeny ochranným povlakem ze směsi zinku a hliníku a jsou vyplněné většinou lomovým nebo přírodním kamenem, zeminou či recyklátem -inženýrské, občanské stavby -zemní, demoliční práce.

Výroba: -potřeby pro zemědělce: -mléčné filtry, plošné, rukávcové. -krycí netkaná textilie na záhony.

Dekorace, oblékání oken Šití záclon a závěsů Šití na míru Zakázkové zpracování textilií Řešení celých interiérů Dekorace atypických oken (oblouky, arkýře, trojúhelníky, atd.) Montáže, údržbu, žehlení a praní záclon a závěsů v Brně a okolí

Výroba, dřevovýroba: -ekologické dřevěné hračky-auta. Výroba a prodej: - dřevěná autíčka - letadla, vláčky, společenské hry a stavebnice. - dřevěné květiny, dárkové a reklamní předměty

Dovoz, prodej, velkoobchod, sklad, distribuce: -sezónní zboží -vánoční a velikonoční dekorace -Velikonoce -velikonoční svátky, velký výběr barev na vejce, stolní a závěsné dekorace, různé druhy plastové a dřevěné vajíčka a pomůcky k jejich zdobení -samolepky, speciální fixy a popisovače. -Vánoce -skleněné ozdoby různé tvary ...

Pneuservis. Maloobchod, prodej, oprava, montáž, výměna: - pneumatiky.

Internetový portál, kde lze najít jednak cviky pro posilování a fitness a zároveň nakoupit vše potřebné.

Maloobchod, prodej, e-shop: - dřevěné hračky.

Výroba, prodej: - nerezový KEG sud.

Pneuservis. Prodej, montáž, protektorování: -pneumatiky všech vozů.

Internetový obchod se spodním prádlem: -luxusní a kvalitní spodní prádlo evropských výrobců -kalhotky, tanga, podprsenky, korzety, košilky, pyžama, punčochy a spoustu dalšího kvalitního spodního prádla.

Maloobchod, prodej, e-shop: - značkové hodinky - značkové oděvy - doplňky.

Služby: - úklid kanceláří, výrobních prostor, domácností - generální a kolaudační úklid - čištění podlah a koberců - služby recepčních - čištění mramoru Maloobchod, prodej: - čistící prostředky - čistící systémy.

Dovozce, distributor Café Britt. Poradenství, prodej při zařizování gastrozařízení - kavárna, restaurace: -prodej kávy, káva -čaj -horká čokoláda -kávovary, mlýnky, mlýnek -kontrola kávovaru -reklamní materiál Café Britt -šálky, sklo, popelníky, -reklamní větelný panel, slunečníky, vše s logem café Britt.

Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování réva vinná, vinice. Rodinnné vinařství, výroba vína, víno, vín -15 ha vinic: -lahvová vína mladších i starších ročníků -široký sortiment kvalitních vín typických pro region Podluží -degustace vín s odborným výkladem přímo ve vinném sklepě -přívlastková, stolní, jakostní, sudová, ...

Hostinská činnost. Prodej, kantýny, bufety, dovoz, výdej, občerstvení. Závodní stravování: -4 druhy teplých jídel + zeleninový a salátový talíř -masitá jídla -bezmasá jídla (sladké, slané) -výběrové jídlo -zákusky -studený, teplý nápoj Cateringové služby: -rauty -recepce -pohoštění na objednávku. Výroba, studená, teplá ...

Výroba, prodej: -balené pečivo -balené saláty.