Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY! Velkoobchod, velkosklad, prodej: -kočárky COPART, PIERRE CARDIN, KAJTEX -hluboké -sportovní -pro dvojčata -kombinované -z tuzemska i ze zahraničí -autosedačka -doplňky-pláštěnky, síťky proti hmyzu, řemínky, bezpečnostní popruhy, tašky. Provozovna: -Slaný, Stehlíkova 1233, ...

Výroba, šití, prodej, distribuce: -dámské plavky, dámských plavek -dvojdílné plavky, vcelku, celkové plavky -plavkové podprsenky-vyztužené s molitanem, nevyztužené, trojúhelníky, podprsenky s kosticí, bez kostice, na ramínka, na zavazování -plavkové kalhotky-nízké, bokové, vysoké do pasu -celkové plavky-všitá podprsenka, částečně ...

Česká výroba předtisků na vyšívání. Internetový prodej předtisků na vyšívání, křížových výšivek nebo richelieu, dětského vyšívání.

E-shop www.Top-Penezenky.cz Široký výběr - kvalitní peněženky vyrobené z hovězí kůže, nabízí zákazníkovi maximální spokojenost a kvalitu výrobků za nižší ceny než nabízí konkurence. Všechno zboží je skladem, expedice 24 hodin.

Výroba,prodej likérů a lihovin: -mléčný karamelový likér -mléčný kokosový likér -mléčný banánový likér -mléčný čokoládový likér -mléčný višňový likér -mléčný vanilkový likér -mléčný borůvkový likér -mléčný malinový likér -mléčný listkovooříškový likér -Rum*-tuzemák -Walnut cream -Mléčný kávový likér -Irský mléčný krém ...

Velkoobchod, prodej, rozvoz: -potrubí a trubní tvarovky -materiál pro rozvod tlakové vody a plynu -armatury -drobný materiál: -šrouby -spojky ISIFLO, ISIFLEX -vodoměry -materiály pro kanalizace. Profesinální nářadí HITACHI a KRESS. Půjčovna nářadí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: -kopírovací stroje nové i repasované -levný spotřební materiál a náhradní díly -počítače, tiskárny a příslušenství -renovace tonerových a inkoustových kazet -faxy, mobilní telefony a příslušenství -xerografický a tabelační papír, kancelářské potřeby

Autorizovaná prodejna STIHL: -motorové pily, -servis. přerušení: od: 3.1.2011

Vývoj, výroba a prodej: - kosmetické přípravky - kyselina hyaluronová, kolagen - péče o pleť, vlasy, pokožka, bolesti kloubů, revma - čistící tonikum, hydratace, krém, ampule, regenerace - kosmetika, značky Acne, Face a Neoby pro různé typy pletí - distribuce do kosmetických salónů.

Výroba: - kotce pro psy (kotec, pes) - příslušenství pro chov zvířectva - stavebnicový systém - kovové části žárově zinkované - díl mřížový, dělící, krmící, střecha, kryt, nerez miska - speciální díly na míru a podle přání.

Výroba, maloobchod, montáž: -balustrády, sloupy, ozdoby domu -sochy, fontány, kašny, interierové fontánky, umělecké doplňky do zahrad -krby (vnitřní, zahradní, s udírnou, zahradní grily) -obklady (pískové, kombinované, tesané, lámané, přírodní) -ploty (tvarovkové, betonové, štípané, deskové, okrasné, pískovcové) ...

Curkářství: - prodej zákusků, dortů, svatebního cukroví a teplých i studených nápojů. Nabídka obložených mís a chlebíčků.

Nákupní středisko. Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží. Otevírací doba: Pondělí - pátek: 7:00 - 18:00 Sobota: 7:00 - 11:00 Neděle : zavřeno.

Velkoobchod, rozvoz zdarma: -potravinářské obaly -nápojové kelímky -nádobí pro teplou a studenou kuchyni -obaly na rychlé občerstvení a stánkový prodej -obaly pro cukrářské a pekařské výrobky -ozdobné stuhy -papírové a celofánové obaly na květiny -potravinářské a fixační fólie -lepící a krepové pásky.

Velkoobchod, velkosklad: -drogerie-barvy, laky.

Velkoobchod, výroba, e-shop: - dětské punčochové kalhoty (bez šlí, se šlemi, s pružnými šlemi) - kamaše (punčochy bez šlapek) - dámské a pánské punčochové kalhoty - bavlněné ponožky (ponožky bavlna).

Papírnictví. Maloobchod, prodej: - papírnické potřeby - školní potřeby - kancelářské potřeby.

Pekařství, pekárna. Výroba, prodej: - pečivo.

Maloobchod, prodej: - čaje - keramika - chemikálie do bazénů.

Velkoobchod s biomasou (biomasa): - prodej biomasy (biomasa) různého složení a frakcí - výkup palet a dřevního odpadu (dřevní odpad) např. dřevní štěpka, piliny (pilina), kůra, vláknina, odkory (odkor), odřezky (odřezek), staré palety (dřevěná paleta), stavební řezivo, pařezy. - provádí likvidaci (likvidace) sadů, alejí, potěžebních zbytků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava: -brusivo, řezné a brusné kotouče -nářadí -nástroje -ochranné prostředky -hmoždinky -sklíčidla -ruční pily (pila) -vrtáky, frézy Půjčovna, půjčování: -elektrické ruční nářadí. Značky: NAREX, PROTOOL, MAKITA, METABO, BOSCH, DEWALT, HITACHI, SOLO, MILWAUKEE, KRESS, FEIN, HECHT, KLINGSPOR, ...

Distribuce (distributor) staročeského medovníku (staročeský medovník) pro ČR i Slovensko.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: -maso, masa, uzeniny.