Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Truhlářství, dřevovýroba: - dárkové a reklamní předměty - dřevěné obaly a krabičky - krmítka a gritníky pro holuby

Služby: -rozvoz jídlo, jídla -krabičková dieta -konzultace s dietologem -komplexní vyšetření na klinice.

Výroba kotoučových vstupenek, bločkových vstupenek, plastových květinových etiket, formulářů, hlavičkových papírů, ofsetový tisk

Maloobchod, prodej: -oděvy -značkový textil.

Maloobchod, prodej: -ovoce -zelenina.

Návrhy a realizace interiérů, kompletní designové studie ve fotorealistické kvalitě. Zajištění výroby a montáže nábytku, nábytek. Reálné textury dřevodekorů a obkladů, obklady. Realizace, návrhy pro byty, domy, kanceláře, hotely, herny, restaurace, kadeřnické salóny.

Oprava: -obuv, obuvi, boty.

Nejlevnější hodinky prestižních značek! Breil Milano, Casio, Dolce&Gabbana, Ducati, Dunlop, Emporio Armani, Fila, Fossil, Guess, Orient Japan, Seiko, Timex, Tissot. Navíc slevové akce a dárky pro registrované zákazníky! Tak neváhejte a navštite náš e-shop už dnes a přesvedčte se sami!

Výroba: -krmiva -chovatelské potřeby.

Výroba, šití, prodej: -dámská textilní konfekce -halenky -kalhoty.

Renovace, recyklace: - tonerové kazety pro laserové tiskárny a stolní kopírky - kazety pro inkoustové tiskárny - pásky pro jehličkové tiskárny. Prodej, maloobchod, velkoobchod: - nový spotřební materiál pro tiskárny a kopírky - tonerové kazety, cartridge, laserjet, inkoustové kazety, inkjet, pásky pro jehličkové tiskárny - ...

Import, dovozce, zastoupení předních výrobců komponentů strojů pro ČR a SR, obchod, prodej pro oblast strojírenského, gumárenského, plastikářského a papírenského průmyslu: -broušené kuličkové šrouby -rotační přívody parní hlavy, mechanické ucpávky -široký modulární systém LOSMA na odsávání a filtraci vzduchu a průmyslových kapalin pro ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -metráž, metrový textil, látky, úplety. Provozovny: -Brno-Žabovřesky, Horova 10/1627 -Brno-Řečkovice, Novoměstská 43/1740.

Velkoobchod, prodej, rozvoz: -potraviny pro gastronomické provozy.

International Business Centrum. V objektu: -parkování -mytí aut -servis, oprava -pneuservis -autosalon CHRYSLER JEEP -autobazar -squash -restaurace -čistírna. Prodej: -luxusní potřeby a doplňky pro domácnost -drogerie -textil, oděvy, obuv -papírnictví, kancelářské potřeby -květiny -potraviny.