Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Maloobchod, prodej: -křečci, morčata, ptactvo -krmivo, potřeby pro chovatele, rybáře, zahrádkáře. Krmiva pro: -hospodářská zvířata, psi, kočky, akvarijní rybičky, exoty, hlodavce. Chovatelské pomůcky, potřeby: -krmítka, misky, napáječky, klece, vodítka, koše, obojky aj. Pletiva plotová, králikářská, hnojiva. Distribuce, prodej ...

Překladatelské služby www.preklady.cz v níže uvedených jazycích i expresně: -jazykové korektury včetně češtiny, např. magisterské, diplomové práce. Výroba, obchod, prodej: -knižní tituly slovníky, konverzace, čeština pravidla, pravidla pravopisu, slovník synonym. Specializace: -oborové elektronické překladové slovníky -ekonomický ...

Maloobchod, prodej: -maso -uzeniny -mražené maso -drůbež.

Značka ROCKINO. Výroba, obchod, e-shop, prodej, distribuce zásilkami ČP po dohodě: -dětské čepice kojenecké, pro teenagery, kšiltovky školní, zimní, jarní, letní, podzimní -dívčí šaty, šatičky ve velikostech 62-134 -zimní konfekce kabátky, dětské soupravy pro chlapce a děvčata, lyžařská kukla -dětské šály, rukavice šité -dětská konfekce, ...

Internetový a kamenný obchod, prodej: -dřevěné hračky, hry (deskové, stolní, šachy, člověče nezlob, halma) -doplňky a dekorace nejen do dětských pokojů ze dřeva a přírodních materiálů, dětský nábytek (kapsáře, bedny na hračky), svítidla -hry do zahrady kroket, kuželky, lukostřelba, minigolf -nalepovací dekorace -dětské obrázky na stěny.

Prodej, e-shop: -ekodrogerie -bio-koše, sáčky -čerpadla 12V, 24V -ekologické toalety -fotovoltaika + příslušenství osvětlení LED -rekuperace, výměníky -saunová kamna -separační toalety -sluneční vařiče -solární systémy -úsporné el. spotřebiče.

Zlatnictví, klenotnictví. Výroba, maloobchod, prodej: -zlato -šperky, klenoty.

Práce, montáž: -těsnění ze silikonové pryže zn. Sillen do oken.

Půjčovna: -svatební, společenské šaty -doplňky pro nevěsty. Svatby na klíč.

Knihkupectví. Prodej: -knihy -pedagogika -psychologie -sociální práce -sociologie -filozofie -spiritualita -hry, nápady pro volný čas -výchova, partnerské vztahy -internetový prodej knih.

Distribuce, velkoobchod, prodej: -televizní a počítačové hry (PlayStation, Game Boy, X-Box, Sega) -herní příslušenství -sběratelské figurky -specializované herní magazíny.

Maloobchod, prodej: -zdravá výživa -sojové výrobky -kozí produkty -zeleninové, ovocné šťávy -sušené ovoce a ořechy -zeleninové pokojové bylinky -celozrnné pečivo -obiloviny -oleje lisované za studena -luštěniny -bio potraviny -čaje -mořské a sladkovodní řasy -potraviny vhodné pro alergiky na laktozu a lepek ...

Dovoz, distribuce, maloobchod, e-shop.: -jazykově výukové materiály -cizojazyčné učebnice -výhradní dovozce Cambridge University Press a Hueber v ČR.

Reklamní agentura. Výroba a potisk: -mikroténové obaly, sáčky všeho druhu -mikroténové přířezy na balení potravin -lehká kartonáž: -skládací krabičky na pizzu, dorty, zákusky aj.

Vzorková prodejna ROSTEX VYŠKOV,s.r.o. Maloobchod,dobírková služba: -železářské zboží: -bezpečnostní zámky a kování -stavební kování -kliky,štíty,zámky -nábytkové kování-úchytky,kolečka -pojezdová kolečka pro zdravotnictví -obyčejné zámky -brusné kotouče -řemeslnické nářadí -šroubováky,pilníky a jiné nářadí -výrobky od ...

Výroba, maloobchod, prodej: -teplá, studená jídla -lahůdky.

Zakázkové dámské krejčovství. Šití, oprava: -dámské oděvy -opravy, úpravy oděvů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, zásilkový prodej, servis, opravy: -modulární spínací hodiny tuzemské i zahraniční v provedení na lištu DIN, klasické, v režimu denním nebo týdenním, typ SPHQ, ZHQ -digitální spínací hodiny jednokanálové i více kanálové v režimech denním a týdenním, programování přístrojů lze provádět při ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -odrůdová vína (bílá, červená, sekt, stolní sudová vína z Jižní Moravy) -alkoholické nápoje (Fernet, vodka, rum, Whisky, Bourbon). Distribuce: -zásobování vináren (500 l ihned, nad 500 l do 3 dnů).

Prodej: -textil -textilní galanterie.

Výroba a rozvoz jídel, obědy: -2000 jídel denně -výběr z 5 jídel -česká kuchyně.

Oprava: -obuv, péče o obuv. Výroba: -klíče, autoklíče, crypto klíče, zabezpečovací technika-zámky-vložky, broušení -rytecké práce -výměna baterií a řemínků. Služby na počkání nebo během nákupu. Otevřeno 364dní v roce-12hodin denně.

Výroba, šití: -oděvy pro rychlou záchranou a dopravní službu, pro zdravotnictví -výstražné reflexní oděvy pro záchranou službu dle ČSN EN 471 -profesní oděvy -doplňky k oděvům. Výrobky jsou chráněné průmyslové vzory. Materiály, látky jsou certifikovány. Záruka na výrobky je minimálně 2 roky.

Vydavatelství, nakladatelství, výroba, prodej a distribuce: - -velkoplošné nástěnné mapy - didaktické pomůcky - výukové softwery - prodej globusů.

Výroba: -kvalitní domácí knedlíky vařené ve vodě, ruční výroba.