Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Půjčovna: - dětské a dívčí šaty pro slavnostní příležitost - dětské a chlapecké obleky - pánské obleky - karnevalové kostýmy a masky na maškarní ples. - šití na zakázku, opravy a úpravy šatů

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pečivo -cukrářské výrobky. Dodávka: -maloobchody, velkoobchdy, restaurace, hotely, závodní stravování.

Výroba, prodej a distribuce: - lahůdek (lahůdky) s denním rozvozem - studená kuchyně - cukrářské výrobky - lístkové těsto - zeleninové saláty - závitky. Provozovna: Náměstí 66 683 33 Brankovice

Maloobchod, prodej: -textil.

Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie

Second hand. Maloobchod, prodej: -levný textil ze zahraničí.

Maloobchod: - potraviny - smíšené zboží.

Prodej: -ochranné pracovní pomůcky, kompletní sortiment.

Výroba, velkoobchod a e-shop chovatelských potřeb výhradně pro psy. Nabízíme psí oblečky, obojky, vodítka, pelíšky, granule, kosmetiku a další chovatelské potřeby. Jsme výrobcem produktů značky Tlapka a výhradním prodejcem značky PetDesign pro ČR.

Výhradní zastoupení kávy GULLO. E-shop, internetový prodej: -italská káva (mletá, zrnková), -kávovary, -doplňkový sortiment.

Výroba, prodej: -nábytkové potahové látky.

Výroba a prodej: -umělé květiny -výlohové dekorace pro aranžéry -vazbové květy pro zahradníky -svatební ozdoby, přízdoby pro nevěsty -vánoční ozdoby -velikonoční figurky -vázové dekorace -drobné vývazky k dárkovým balením. Nabídka: -volné výrobní kapacity-kompletace, ruční výroba.

Největší dovozce a distributor dýmek a luxusních doutníků v České a Slovenské republice. Nejrozšířenější sortiment dýmkového tabáku. Velkoobchod, prodej, dovoz, vývoz, import, export: -dýmkové tabáky -cigaretové tabáky -doutníky -cigaretové filtry, papírky -tabákové výrobky -doplňky.

Oprava: -motorová vozidla tuzemská i zahraniční -příprava k technické kontrole. Pneuservis: -vyvažování a lepení duší -montáž a demontáž pneumatik -sběr pneumatik na protektorování -prodej pneumatik.

Obchod, galerie - autorská tvorba: -keramika -obrazy -obrázky -šperky -výrobky chráněných dílen ALTIK MÓDA: Návrh, výtvarné zpracování (s výtvarníky spolupráce na batikování, zapouštění, tisku). Výroba malosériových kolekcí, vrstvená móda, obchod, prodej: -pletené ošacení pro ženy (z přírodních materiálů): -pohodlné, ...

Kovovýroba, zámečnictví, kovoobrábění, obrábění, frézování. Výroba spojovacího materiálu, výroba matic. Výroba, prodej, export: -matice, pojišťovací matice, matice s osazením pro nápravy, korunkové matice, závitové kroužky -výkresové součástky -matice se zářezy podle DIN 1804 M 6 x 0, 5 - M 200 x 3 -matice s pojišťovacími otvory podle DIN ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nápoje alkoholické, nealkoholické -lihoviny.

Maloobchod, prodej: -oděvy, textil BUSHMAN -doplňky. Další prodejny: -Ve Vaňkovce 1, 602 00 Brno tel.: 543 255 663 -Vídeňská 100, 639 00 Brno tel.: 547 213 141

Vydavatelství, nakladatelství: -hlavní náplň edičního plánu tituly v edicích "Myslivost, Vysočina, Brunensia" a řada turistických průvodců "Poznej svou vlast" -knihy pro obce a města -poradenství při tvorbě a stylizaci textu reklamních materiálů, letáků, katalogů apod. -jazykové korektury, jazyková korektura -vydávání knih a dalších publikací ...

Maloobchod, prodej: -zemědělské potřeby -domácí potřeby -železářství.