Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Vývoz, export českých výrobků do arabských zemí. Obchodní činnost. Dovoz, import: -orientální zboží -vodní dýmky a tabáky do vodních dýmek. Zastoupení firmy NAKHLA TOBACCO - nejlepší světový výrobce tabáků do vodních dýmek. Výhradní zástupce pro ČR*, SR* a PL*.

Řemeslo, služby: - knihařství.

Maloobchod, prodej: -oděvy, textil -obuv.

Půjčovna, prodej: -šaty, kostýmky pro děti na slavnostní příležitosti -šaty pro družičky, družby (originální modely): -na svaté přijímání -rodinné oslavy -divadlo -křtiny -vítání občánků -doplňky (košíčky, kabelky, ozdoby do vlasů) -šití podle Vašich vlastních návrhů -masky a maškarní oděvy pro děti.

AUTOBAZAR Prodej, servis, opravy: -pneumatiky -protektory -doplňkový sortiment. PNEUSERVIS Velkoobchod, maloobchod: -všechny druhy pneumatik -plechové a alu* disky, duše -opravy duší, bezdušových pneu a bočních průrazů technologií Thermopres -oleje, autokosmetika, sněhové řetězy.

Opravy a ladění harmonik a dechových nástrojů

Ladění, opravy: -klavíry -pianina.

Ofsetová tiskárna: -plakáty -kalendáře. Knihařské práce, dokončující zpracování: -vazba V1 -skládání.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -autodoplňky, příslušenství -lité disky kol -ocelové disky -pneumatiky: -osobní -lehké, těžké nákladní -elektrony, šrouby, podložky, ventily, kroužky.

Prodej hraček a plastikových modelů letadel, aut, lodí a vojenské techniky.

Prodej: - drogerie - parfumerie - průmyslové zboží.

IVýroba: -dětské oblečení. Prodej: -dětské zboží, -eshop. ICQ: 411-666-917 Kateřina Jelínková ičo:72470747 Emílie Zezulová ičo:12412007

Výroba a prodej : -čistící pasta SOLFA s abrazivním účinkem, -ochranný krém SOLFALONA, -regenerační krém SOLFALONA, -masážní krém SOLFALONA, -určeno na mytí silně znečištěné a mastné pokožky rukou. Provozovna : Ruprechtov 236 Drnovice 683 04 Tel/Fax : 517 385 327 Mobil : 721 437 625

Prodej: - výtvarnické potřeby - papír - kancelářské potřeby.