Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Specializovaný obchod s kořením, e-shop: - koření, bylinky a kořenící směsi - bez glutamanu a soli - sušená zelenina a ochucovadla Koření: - jednodruhové (zázvor, chilli, česnek, kurkuma, kmín, petržel, skořice, pepř) - bez glutamanu - bez soli - ve směsích - specializované (na ryby, houbové, kurkuma, meat masala..)

Prodej, e-shop: -pěstitelské potřeby -konopná kosmetika a vaporizéry Nabídka : -osvětlení, vzduchotechnika, hnojiva, substráty a potřeby pro klonování.

Prodej: -železářské zboží -domácí potřeby.

Výroba: -ruční tkaní z ovčí vlny -koberce -polštáře -předložky.

Maloobchod: -textil -oděvy. Odběrové místo www.tapetystylex.cz

Servis, opravy nákladní vozidla: -AVIA, TATRA, LIAZ, MAN*, VOLVO, MERCEDES, SCANIA. Zajištění STK*, SEK* (měření emisí) nákladní, užitková vozidla. Pneuservis, prodej pneumatik.

Prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Prodej, maloobchod: - oděvy, - oděvní doplňky.

Prodej: -drogistické zboží, drogerie -průmyslové zboží -semena -zahrádkářské potřeby.

Prodej: -šperky -klenoty, zlato -hodiny, hodinky -dárkové zboží -bižuterie. Hodinářské práce: -výměna byterií na počkání čtvrtek 9-15.30.

Maloobchod, prodej: -potraviny.

Prodej: - dámské oděvy - pánské oděvy - doplňky.

Internetový obchod, e-shop: - originální a netradiční dárky na párty, do kanceláře, pro partnery..

Výroba cukrářských výrobků : - svatební dorty - cukroví

Velkoobchod, dovoz a produkce stylových výrobků, převážně z Orientu - vonné tyčinky - textil - vodní dýmky, šlukovky, beedies - esoterika - dárkové předměty, bižuterie - konopné zboží

Výroba a prodej: -pletené oděvy.