Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Provoz turistického informačního centra. Nabízíme mapky a materiály o památkách, kulturních a vinařských akcích. Zajišťujeme upomínkové a dárkové předměty vztahující se k našemu regionu. Provoz vinařství s nabídkou ubytování. K dispozici máme ubytování pro 70 hostů, velký klenutý sál a nechybí ani klimatizovaná, plně vybavená školicí místnost. ...

Výroba a prodej 3D vykrajovátek vyrobených pomocí 3D tisku. Určeno pro vykrajování z Fimo, Modurit, plastelíny, keramické hlíny. Prodej přes e-shop.

Degustace ve vinném sklepě nebo ve vinici. V letní sezónně celodenně otevřený samoobslužný degustační prostor s občerstvením. Vinařství poskytuje ubytování v apartmánu se 3 pokoji, obývacím pokojem s kuchyňou a terasou

GIDES, s.r.o. se zaměřuje na kovovýrobu, ohýbání drátů, gumové těsnění, elektroinstalace a na logistiku.

Praní, žehlení a mandlování textilu pro hotely, penziony, další ubytovací zařízení, firmy a domácnosti. Provoz e-shopu s luxusními parfémy do praní KAO KAI.

Společnost Urbania - jih, s.r.o. se již od roku 2004 zaměřuje na pronájem, prodej a instalaci dopravního značení. Dále do našeho sortimentu také patří městský mobiliář. Zpracujeme grafický návrh dle vašich požadavků, vyřídíme vše potřebné na úřadech a samozřejmě nainstalujeme.

Klinika estetické a laserové dermatologie. Prodej dárkových voucherů pro dermo ošetření. Internetový e-shop s dermo kosmetikou

Vinařství Čech s.r.o., je vinařství s dlouholetou rodinnou tradicí na Podluží. Zabýváme se vinohradnictvím, pěstováním révy vinné a výrobou kvalitního vína z vlastních vinic. Ošetřujeme ekologicky pěstované vinice, které se rozkládají na ploše 25 ha. Naše vinice patří do Slovácké vinařské podoblasti. Výroba a prodej lahvového vína je zaměřena ...

Prodej a opravy svářecí techniky, svařovacích materiálů a ochranných prvků. Prodej, oprava-potřeby pro svařování, sváření. Maloobchod, prodej, dodávka: -svařovací materiál, ochranné prostředky a pomůcky. Prodej brusiva, brusivo, past, kukly, štíty, přilby, rukavice, zástěry, obleky, tlakové ventily, hořáky, řezáky, elektrody a další.

Květovaný ateliér se věnuje především floristické tvorbě na zakázku. Na přání zákazníka vytvoříme nejrůznější květinové dekorace, šperky, kytice, dále květinovou výzdobu svateb, společenských akcí, historických interiérů, vernisáží aj.

VINAŘSTVÍ KNÁPEK s.r.o. provozuje penzion a vinařství na jižní Moravě.

Ve vinotéce můžete ochutnat až z 10 druhů stáčeného vína a široké nabídky lahvových vín od lokálních vinařů. Prodej lahodných čokolád, bonboniér a další pochutiny, jako jsou masové směsi Rillettes, paštiky a další pochutiny domácí poctivé výroby.

Balení, velkoobchod, prodej, dodávka, distribuce: -bezlepkové těstoviny -kukuřičná vřetena, kolínka, mušličky, pene, pohanková vřetena -ostatní bezlepkové výrobky -jáhlové vločky, jáhlová kaše instantní -kukuřičná, pohanková kaše, vločky instantní -bezlepkové mouky -Cizrnová mouka; jáhlová mouka, kukuřičná mouka, pohanková mouka, ...

Výroba, prodej vín: -vinařství -víno- sudové, v keg sudech, lahvové. Prodej sudových vín. Prodej vín v keg sudech. Laboratorní rozbory vína. Plnění keg sudů. Degustační pult vína v keg sudech. BiB – Bag in Boxy Plnění dusíkových lahví.

Marek Svoboda provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu a prodej různých druhů bílých, červených a růžových vín a na degustace.

Náplní firma NATURAL PACK group, s.r.o. je balení a prodej, především zdravé výživy, superpotravin, instantních potravin a bezlepkových výrobků, výroba a stabilizace máku a makových směsí. Nabízíme: prodej, dodávka, distribuce, balení bezlepkových výrobků a zdravé výživy. Bezlepkové výrobky, určené pro speciální výživu a doplňky stravy, ...

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001 Velkoobchod, prodej a rozvoz spojovacích materiálů: - turbo šrouby (okenní šrouby TURBO-TEC) - stavební vruty RAPI-TEC - vruty RAPI-TEC 2010 - vruty UNI-TEC - vruty pro plastová okna(Vrtací vruty TEX, Vruty NADELSPITZ) - vruty BSP - univerzální vruty - vruty PAN HEAD - vruty do kování - ...

Vinotéka Pálava prodává vína zejména od menších rodinných vinařství. najdete zde Moravčíkova vína, vína z Vinařství Červinka, Aurora, Gorčíkovi, Vyskočil nebo Forman.

Miroslav Moravčík provozuje vinařství, vyrábí a prodává jakostní a přívlastková vína poskytuje ubytování.

Michal Stehlík provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu vín, degustace, ubytování a posezení ve vinném sklepě s přátelskou atmosférou.

Internetový obchod se sportovní a zdravou výživou. Sortiment zahrnuje proteiny, aminokyseliny, kreatin, kloubní výživu, spalovače tuků, tyčinky, nápoje, vitamíny, stimulátory, přípravky na podporu trávení, energetické gely. Prodej šejkrů a fitness oblečení.

Prodej čokoládových specialit. Na e-shopu a v kamenné prodejně Čokolandia.cz pořídíte čokoládové nářadí, sady, značky aut a motorek. Možnost zakoupení čokoládových krémů, oříšků a sušených plodů v čokoládě, čokoládových pomazánek, horké čokolády. Zakázková výroba produktů z čokolády.

Společnost 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře je českým výrobcem i prodejcem nejen polštářů a přikrývek, ale také povlečení, matrací, dětských produktů a výplní pro čalouníky. Součástí našeho zdravotního programu jsou zátěžové přikrývky, relaxační a zdravotní polštáře nejen pro nemocnice, ale i hotely. Provozujeme eshop www.2glipov.cz, ...

Vinařství, prodej vín: - Muškát - Veltínské zelené - Chardonnay - Pálava - Rulandské šedé - Frankovka - Merlot - Modrý Portugal - SVatovavřinecké - Frankovka, Merlot Rosé

Společnost GEAP Service s.r.o. provádí pyrotechnický průzkum, pyrotechnický dozor staveb a geofyzikální měření v pyrotechnice, geologickém průzkumu a stavebnictví.