Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Martin Holubec nabízí na svém eshopu QR kódy na náhrobky, dřevěné destičky či krabičky na uchování vzpomínek. Také pro Vaše psí mazlíčky nabízí známky s QR kódy.

Dolvi s.r.o. se zaměřuje na prodej jednorázových plen pro děti a dospělé, rukavic a dezinfekce.

Lenka Myrmusová se zaměřuje na prodej učebnic, dětských knih, školních potřeb a batohů.

Pokud máte rádi italské sýry, pak byste měli znát firmu ITALAT CZ, s.r.o., která je předním českým výrobcem tradičních italských sýrů mozzarella, ricotta a mascarpone. Tato společnost byla založena v roce 1996 s cílem, vyrábět a dodávat na český a později i okolní trhy italské speciality. Veškerá produkce pochází z výrobního závodu v Blatnici pod ...

Městský mobiliář provozující e-shop PONTTE.CZ, který sídlí nedaleko Brna, disponuje bohatým výběrem opěrných stojanů na kola, kovovým zábradlím, informačními vitrínami, dopravními zrcadly a dalšími produkty a vybavením nejen pro města.

Výrobou, prodejem, dodávkou a montáží oplocení se zabývá společnost GAVES-DM s.r.o. V našem sortimentu naleznete různé druhy pletiva a oplocení - jednak pozinkované a poplastované pletivo, ale také plotové panely 2 D nebo 3D. Veškeré námi vyráběné produkty jsme schopni dodat a také namontovat v oblasti Jihomoravského kraje, respektive v okolí ...

Vinařství ŠPACÍR s.r.o. provozuje vinařství a specializuje se na výrobu a prodej různých druhů jakostních a přívlastkových vín.

TIC BRNO, příspěvková organizace, je městská agentura, která se zabývá podporou turistického ruchu a kultury ve městě Brně. Nabízí širokou škálu služeb pro návštěvníky i místní obyvatele, jako jsou informační centra, předprodej vstupenek, pronájem prostor, originální suvenýry, kino Art, galerie TIC a další. TIC BRNO také pořádá a ...

Rodinné vinařství Krejčiřík: -vinařství -výroba vín -prodej vín -degustace -ubytování 20 lůžek. -vinárna cca pro 20 osob- možnost školení, oslavy, firemní a společenské akce.

Vinařství Mezi Horami, s.r.o. se zabývá pěstováním a výrobou kvalitních moravských vín, především červených odrůd, které vynikají svou plností a kořenitostí.

Výroba z plastu. Prodkukty: - nádrže - bazény - septiky - vodoměrné šachty - revizní kanalizační šachty - vany, nádoby na víno z materiálu polypropylén. Prodej: -příslušenství k bazénům, bazénová chemie.

Ing. Jiří Kurka provozuje Vinařství Kurka - malé rodinné vinařství, které se zaměřuje především na bílá vína vyrobená z kvalitních moravských hroznů.

Lednické vinařství s.r.o. vyrábí a prodává různé druhy jakostních a přívlastkových vín a provozuje vinný sklep.

Společnost coffeesquare.cz s.r.o. se zabývá pražením a prodejem výběrové kávy, espresso směsí, čajů a čokolád.

Naší primární činností je vyhotovení dopravně-inženýrských opatření [DIO] všeho druhu a v profesionální kvalitě. Samozřejmostí je pro nás projednání stavby s dopravním inspektorátem policie české republiky [DI-PČR] a příslušným silničním správním úřadem [SSÚ]. Komunikace je pro nás klíčová a o jakémkoli postupu vás v rámci dopravně-správních ...

Prodej: - spojovací materiál - hutní materiál - kotevní technika Gebfissaggi.eu - výhradní dovoz pro ČR.

Společnost OBALY - VYŠKOV s.r.o. vyrábí a dodává vázací pásky, kartonové obaly, strečové fólie a další obaly.

V Klášterní officíně si každý milovník tradic, přírodního léčení a zdravého životního stylu přijde na své. Naleznete zde různé fruktózou slazené bylinné sirupy, likéry, džemy, omáčky, hořčice a jiné produkty dle zapomenutých a znovuobjevených receptur. Zajišťujeme také výrobu na zakázku. V našem sortimentu naleznete: - bylinné sirupy, ...

Vinotéka na Charbulce Specializujeme se na prodej sudových i lahvových vín a arménského brandy. Dárkové zboží Brno Specializujeme se na internetový prodej a výrobu dárkových košů. Nabízíme skleněné vázy, otvíráky na víno, doutníky a podobně.

Prodáváme: -stylový nábytek z masivu, starožitný a starý nábytek v zámeckém stylu, historický nábytek, starožitnosti, ložnice, jídelny, stoly, židle, komody, vitríny, skříně, sedací soupravy, křesla, stolní, stojací a krbové hodiny, svícny, zrcadla, mramorové stolky, lustry, stolní lampy, obrazy, zahradní nábytek, sloupy. Nábytek a bytové ...

Házi maďarské speciality je eshop s maďarskými specialitami

Společnost AG-FOIL je firma s dlouholetou tradicí patřící mezi největší výrobce fólií. -termotransferové fólie pro tisk čárových kódů -ražební fólie, datumovací -polygrafické fólie pro horkou ražbu a zlacení výrobku -etikety (textilních, samolepících logistických, plně grafických a nesamolepících). Produkty dodáváme ve standardních i ...

Ladislav Kocman provozuje bezlepkové pekařství, prodává slané, sladké, trvanlivé pečivo a zákusky.

NEPONKA, s.r.o. se zaměřuje na prodej ponožek, podkolenek a punčochového zboží.

Společnost Tesařství Straka s.r.o. provozuje e-shop s hračkami.