Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Pekařství, pekárna, pekař. Výroba, prodej, distribuce: -pekařská výroba, pekařské, pekárenské výrobky, výrobek -chléb (chleba) různé druhy -rohlíky, rohlík -vánočky, vánočka -trvanlivé pečivo extrudované -strouhanka -pečivo speciální -pečivo sladké -jemné pečivo tukové -pečivo jemné máslové -pečivo listové -pečivo listové ...

Vinařství, pěstování, výroba, prodej: - víno - e-shop Historický vinný sklep, kulturní památka Jižní Moravy. Sklep Vinařství Lacina V Údolí 6

Katade s. r. o. provozuje eshop se šperky BIJU.CZ

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v ...

Firma Alpax s.r.o. z Blanska je dodavatelem ochranných roušek Mediman s aktivním stříbrem. Tato účinná antibakteriální ochrana splňuje ochrannou třídu FFP2. Zajistíme také dodávku ochranných overalů pro nemocnice. Antibakteriální rouška MEDIMAN® představuje účinnou pomůcku v boji s koronavirem. Je složena ze tří vrstev - filtrační bakteriální ...

Internetový prodej, e-shop: -značkové parfémy pro ženy i pro muže -kosmetika -dárkové sady, poukázky -pouze originální zboží všech značek od Armani po Yves Saint Laurent -doprava po celé ČR vždy ZDARMA. Sídlo: Prvního pluku 8a, Praha 8 - Karlín.

Zakázková výroba a prodej exportních balení. Firma zhotoví dřevěné bedny pro leteckou i lodní přepravu. Výroba obalů z vlnité lepenky a kartonplastu, fixací z pěnových materiálů.

Výroba a internetový obchod s lipozomálními vitamíny. Dodáváme vitamínové roztoky s 90% vstřebatelností.

Prodej a degustace vína. Ubytování. Vinotéka.

Vysoce kvalitní jakostní a přívlastková vína z mikulovské vinohradnické oblasti zakoupíte ve vinotéce nebo na e-shopu PPS Vinařství Strachotín. Vína jsou k ochutnání také v našem vinném sklípku, kde pořádáme řízené degustace. Vinařský komplex také poskytuje ubytování v našem penzionu. Vyrábíme víno lidem od lidí. Jedinečnou chuť naše vína ...

Internetový prodej bílých, červených, růžových a šumivých vín, sektů a hroznového moštu. Nabízíme Muškát moravský, Müller Thurgau, Veltlínské zelené, Cuvée Moje Hlava, Ryzlink rýnský, Merlot, Rulandské modré a další. Provoz vinotéky.

Služby: - exportní balení - výroba dřevěné obaly (přepravní bedny, kontejnerové a transportní palety, speciální obaly) - montáž a demontáž výrobních celků - logistika

Sedlecká Vína. Naše vinařství patří k tradičním výrobcům kvalitních přívlastkových vín, která se rodí v nádherném regionu v okolí Mikulova a u největšího moravského rybníku Nesyt. Naší snahou především je, aby vína byla v souznění se zdejším terroir a naplno vynikla jejich poetika. Naše vinařství v současné době obdělává 120 hektarů ...

Rodinné vinařství. E-shop poctivá vína z Pálavy. Degustační sklep.

Vinařství Hrozínek s.r.o. se zaměřuje na výrobu přívlastkových vín a sezónních specialit, provádí degustace a vína prodává také na svém e-shopu.

Nešpor & Rajský s.r.o. provozují vinařství a zaměřují se na výrobu a prodej růžových, bílých a červených vín.

Vinařství, vinař. Výroba, prodej, vína, víno. Prodej: -sudové víno -lahvové víno -archivní víno -archivní slivovice. Lahvové víno.

Šperkařská dílna, která vyrábí originální kvalitní šperky s jedinečným designem. Prodej zásnubních a snubních prstenů. Výroba prstenů, náušnic, náhrdelníků, dětských náušnic a autorských šperků.

Míchání, balení, koření, prodej, distribuce: -koření -kořenící směsi -suché, sušené plody. Sídlo firmy: -Na Harfě 9, Praha 9.

Realitní kancelář: -po-pá 9.30-17 -odhady nemovitosti -prodej a pronájem nemovitostí - byty, rodinný domek, činžovní dům, pozemek, pole, výrobní prostory, sklady. Kavárna: po-ne 7.30-18 Penzion: -pokoje vybaveny sociálním zařízením, lednicí a TV.

Pekařství a pekárna vyrábí běžné, vícezrné, celozrné pečivo, cereální i jemné pečivo: -žitné a celožitné chleby a chlebové výrobky (chleba) -rohlíky, veky -pečivo plundrové a listové, rautové -výrobky zdravé výživy -svatební koláče, buchty, vdolky a cukrářské výrobky.