Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Vinařství Pfeffer s mnoholetými zkušenostmi vyrábí a distribuuje kvalitní bílá, červená i růžová vína, která jsou produkována z vinic o výměře 35 hektarů, ve vesnici Rakvice na jižní Moravě. Tuto vinici je možné si prohlédnout společně s ochutnávkou vína.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové květiny -keramika. Služby: -aranžování, aranžmá ze suchých květin -vazba svatebních, smutečních kytic -příležitostná vazba.

Výroba, prodej vína, víno. Výroba ovocných vín, ovocná vína a medoviny, medovina. Stáčení a úprava balených vod.

Domácí dílna - profi a hobby - nářadí, čerpadla a vodárny, dílenské vybavení, zahradní technika, kompresory, nabíječky, svářečky, žebříky.

Ruční výroba čerstvých čokoládových pralinek bez stabilizátorů. Pralinky jsou vyrobeny z belgické čokolády Belcolade. zakázková výroba pralinek na míru s obrázkem - obrázkové pralinky. Internetový prodej pralinek.

Bytové studio. Prodej: - bytový textil: - záclony, závěsy - podlahoviny: - koberce v metráži i kusové - PVC - laminátové a dřevěné podlahy - garnýže. Šití, úpravy: - dekorační textil - koberce. Podlahářské práce. Možnost pokládky podlah.

WebContent, s.r.o. provozuje eshop s: -prodejem léčivých bylin, přírodních doplňků stravy, kloubní výživy a doplňků stravy pro zvířata. Také vyrábí a prodává bylinné doplňky stravy pod registrovanou značkou Selský rozum.

Ivan Hauser provozuje vinařství a vyrábí a prodává různé druhy suchých, polosuchých, polosladkých a sladkých vín.

Jan Boček provozuje rodinné vinařství a specializuje se na výrobu červených, bílých a růžových vín.

Amazon Fruit s.r.o. se zabývá prodejem, distribucí a osvětou nejen brazilského ovoce Acai (čti asaji) a produktů z něj nazvané Açaico (acaici) (čti asajko). Acaico lze sehnat v podobě směsi zamražené dužiny Acai a guaranového sirupu, popřípadě Acaico bio powder (mrazem vysušená dužina tohoto ovoce), potravinový doplněk. Dále se zabývá dovozem a ...

Výroba, prodej: -obalové folie. -polyetylenové fólie (hadice, polohadice, ploché fólie), -LDPE a HDPE sáčky a pytle v nejrůznějších rozměrech a barevných provedeních, -bublinkové fólie a sáčky z bublinkové folie, -lepicí balicí pásky s potiskem, -vázací pásky -pěnový polyetylen, -moldované materiály, -výseky z pěnového polyetylenu. ...

Zdeněk Benešovský provozuje e-shop s různými druhy červených, bílých a růžových vín.

Roman Antoš provozuje rodinné vinařství s produkcí přibližně 15000 lahví vína - sladké, polosladké, suché a polosuché, červené i bílé.

Lukáš Fasora provozuje rodinné vinařství a zaměřuje se na výrobu různých druhů přívlastkových a jakostních vín.

Jan Lunga provozuje rodinné vinařství s možností degustací ve vinném sklípku a zaměřuje se na výrobu různých červených a bílých vín.

Prodej, dodávka řezané, suché i pokojové květiny. Vážeme svatební kytice a smuteční vazby.

Vinařství. Výroba a prodej odrůdových a přívlastkových vín a dalších produktů révy vinné, pralinky a želé.. Řízené degustace, posezení ve sklepě, turistické programy. Výroba, prodej-vína, víno, vín: -odrůdové, přívlastkové, jakostní, výběr z hroznů. Lahvové, sudové víno. Červené, bílé víno. Bílé víno: Ryzlink vlašský, Veltlínské zelené, ...

Vinařství. Výroba a prodej vín. Řízené degustace s pohoštěním.

Josef Sklenář se zaměřuje na pěstování salátů, rajčat, kedluben a další zeleniny

Sklep Skalák. Služby: -vinařství -vinný sklípek -ubytování -restaurace -firemní akce -oslavy -svatby -rauty -pronájem prostor pro firemní prezentace -ubytování ve vinný sklepě -turistika.

Výroba, prodej: -vinařství -víno -moravské zemské víno -jakostní víno odrůdové -jakostní víno s přívlastkem pozdní sběr -jakostní víno s přívlastkem výběr z hroznů -speciální víno.

Výroba: -vín, víno. Služby: -možnost degustace.

Rodinné vinařství Klíma je malé vinařství, které se nachází přímo v Rakvicích. Vyrábíme a následně prodáváme naše vína a zájemcům nabízíme také možnost řízené degustace v našem vinném sklípku. Z celého sortimentu nabízíme vína pouze do vyprodání zásob, to je do příští sklizně. Velikost našich šarží nám nedovoluje prodávat vína starších ročníků. ...