Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Stanislav Šimeček provozuje vinařství, vyrábí víno, pořádá degustace a poskytuje ubytování.

Radmila Pitrová provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu a prodej vín a poskytuje ubytování.

Služby: -ekologická farma -chov zvěře -pěstování ovoce. Vinařství -vína, víno, vín -speciální vína, likéry, likér, vínné destiláty, destilát.

Zahradnictví. Prodej: -jehličiny, keře, skalničky, trvalky, pokojové květiny, řezané květiny -postřiky, zemina, sazenice, hnojiva, květináče, truhlíky, dušičková vazba, vánoční vazba, smuteční kytice -zahrádkářské doplňky -ekologická zelenina.

Petr Bíza provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu a prodej různých druhů vín, provádí degustace a poskytuje ubytování.

Vinařství, vinař. Výroba, prodej, vína, víno. Prodej vína sudového, vína lahvovaného, archivního a archivní slivovice. Lahvové víno. Pořádání víkendových akcí, akce ve vinném sklepě, vinný sklep. Prodej meruněk, meruňky. Sezonní prodej burčáků. Ubytování: -ubytování pro 10 (4+6) osob (jedná se o jeden pokoj s výhledem na vinohrad), 2x ...

Vinařství se sídlem v atraktivním prostředí Lednicko-valtického areálu -výroba prodej, distribuce vín. -produkce - jakostní, přívlastková, zemská vína -sudová i lahvová vína -možnost prohlídky vinařství, řízená degustace, ochutnávka vín s výkladem a pohoštěním dle přání zákazníka -posezení v atraktivním prostředí pro skupiny do 30 osob ...

Zahardnictví. Maloobchod, poradenství, prodej: -rostliny, substráty, hnojiva aj. pro vaši zahradu: -konifery - borovice, kleč, jalovec, jinan, cypřišek, jedle -trvalky -listnáče -traviny - ostřice, kavyl, dochan, coeleria glauca výsevy a dodávky trávníku na klíč -skalničky -balkonové rostliny - pelargonie, fuchsie, lobelky, ...

Rodinné vinařství, vinař, vinohradnictví: -výroba, prodej víno, vína, vín -lahvové i sudové vína -červené, bílé vína -jakostní odrůdová vína -kabinetní vína, pozdní sběr, výběr z hroznů. Pěstování réva vinná, vinice, hrozny. Odrůdy bílé vína -Chardonnay, Muškát moravský, Müller Thurgau, Neburské, Rulandské bílé, Ryzlink rýnský, ...

Výroba a prodej vín s možností posezení ve vinném sklípku. Vinařství, výroba, prodej vína, víno. Červené, bílé víno, vína. Ochutnávka, degustace vína, víno. Krátká ochutnávka Delší ochutnávka Posezení ve vinném sklípku.

Vinařství, výroba: - víno, vína Vinný sklep.

Výroba: -slaměné kruhy (věnce) -doškové střechy. Ubytování u Pavliců.

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen. Vinařství

Vinařství. Výroba a prodej odrůdových a přívlastkových vín.

Rodinné vinařství, výroba: - víno, vína.

Vinařství, výroba a prodej: -vína, víno, vín -přívlastková-Cabernet Savignon, Chardonnay, Ledové víno, Ryzlink Vlašský -jakostní-Rulandské Šedé, André, Frankovka, Müller Thurgau -perlivá -dárková balení-z pytloviny, kartónky, kartónek, kazeta, kazety -keramické láhve, láhev-čepáky s vínem. Zemědělská výroba ...

Vinařství U sv. Kříže s.r.o. se zaměřuje na výrobu a pěstování různých druhů vín a poskytuje ubytování až pro 10 osob.

Biofarma - pěstování levandule a prodej výrobků potravinových, dekorativních, relaxačních a kosmetických výrobků z levandule

Vinařství Vyskočil s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej jakostních a přívlastkových červených, bílých a růžových vín.

Vinařství sv. Barbora s.r.o. se zaměřuje na prodej červených, bílých, růžových a šumivých vín a pořádání degustací, oslav, firemních večírků a výrobu etiket.

Naše přírodní vína přišla na svět bez zbytečných zásahů a moderních technologií. Nechte se okouzlit novými vůněmi a chutěmi přírodních vín z Velkopavlovicka. Nefiltrovaná vína. Vinař Jakub Zborovský. Přírodní autentická vína. Mikroregion Modré hory.