Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Obchod, prodej: -samolepící fólie, papíry, etikety (laser copy) -samolepících pásek pro průmyslové, zdravotnické a spotřební použití -fólie k ražbě za tepla -řezací nože a nástroje -sítotiskový materiál, emulze, chemikálie -ekologické barvy vodou ředitelné, mořidla, tuše, laky pro sítotisk, reklamní činnost a ...

Velkoobchod, velkosklad: -sklo a užitkový porcelán. Maloobchod: Divadelní 1 602 00 Brno tel.: 542212810 shop-56@porcela.cz p. Gruberová.

Výroba: -bramborové lupínky, brambůrky.

datum zániku: 27.5.2013 Výroba, prodej: -dárkové bedničky, bedna, kazety na láhve, víno, čaj -přepravní box, stojan, nosič, kazeta -pergoly, altánky, altánek

Datum zániku:05.07.2014 Prodej: -potraviny -smíšené zboží.

datum zániku: 27.12.2002 Maloobchod, prodej: -materiál topenářský, vodoinstalační -vany, bytové armatury, odpadní a kanalizační litiny -baterie -sanitární keramika -kulové ventily -hadice (zahradní, pračkové, plynové) -dřezy, vany (plastové, kovové) -sprchové kouty -trubky (černé, pozink) -veškerý materiál pro rozvod vody, ...

Datum zániku:30.06.2008 Prodej: -textil -koberce -proutěné zboží, nábytek -doplňky ze dřeva.

Datum zániku:30.06.2008 Prodej: -koberce -bytový textil -dárkové zboží.

datum zániku: 12.2.2010 Prádelna a čistírna. Sběrna prádla a šatstva. Prodej tekutých hygienických a čisticích přípravků.

Opravna: -opravy -obuvi, koženého zboží, galanterie. Bazar. Second hand. Komisní prodej: -obnošené šatstvo.

Maloobchod, prodej: -víno odrůdové, archivní, sudové.

Datum zániku:02.01.2012 Prodej: -květiny -drobné zboží.

Datum zániku:28.06.2012 Palírna, pálení, pálenice: - borotínská slivovice.

Výroba: - modely vláčků (vlaků) - model kolejiště.

Prodej, maloobchod: -metrový textil, metráž, látky -ovoce, zelenina.

Maloobchod, prodej, e-shop: -výrobky z Indonésie, Thajska, Afriky, Jižní Ameriky -dárky, dárkové předměty -dekorace -bytové doplňky v ethmo stylu -hudební nástroje -hry, hlavolamy -dřevořezby -domorodé sošky -figurky z pryskyřice -zvířátka z tropických dřevin -předměty vyrobené z kokosových skořápek a ze dřeva kokosové ...

Velkoobchod, maloobchod: -stavební materiál, maltové a omítkové směsi, hutní materiál, spojovací materiál, trubkové lešení, řezivo, dlažby a obklady, okna a dveře.

datum zániku 9.12.2013 Prodej, výroba: -cukrovinky.

Ukončen dne:10.09.2011 Export-import.

Datum zániku:30.06.2008 Floristické studio a prodej květin : -květiny (řezané a hrnkové) -svatební kytice a aranžmá -pohřební kytice, smuteční vazba -dárkové a gratulační kytice -prostorové a květinové dekorace interiérů (prostorová floristika) -neživé květiny -e-shop.

Tiskařské práce: -ofset -sítotisk. Pražení kávy: -distribuce. Obchodní činnost. Zprostředkovatelská činnost. Maloobchod, prodej: -bytové doplňky -bižuterie -užitkové předměty. Pohostinství. Výroba: -kovové secesní postele. Vydavatelství zvukových nosičů: -CD** -MC**.

Velkoobchod a import květin. Rozvoz po ČR.

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: -knihy -literatura -beletrie -dětská literatura -vojenství, dějiny -kuchařky -odborná literatura -filosofie -populárně naučná literatura -mapy, průvodce -encyklopedie -psychologie, sociologie -právní a ekonomická literatura -chovatelská literatura -astrologie a horoskopy -karty, ...