Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Zdravá výživa. Léčivé rostliny. Prodej: ceria, hraška, tofu, robi, klaso, mouky, semínka, oleje, sojové omáčky, sojové jogurty, velký výběr čajů, knihy o vegetariánství)

datum zániku 31.12.2013 Prodej: -léčivé rostliny -bylinné čaje -zdravá výživa -vitamíny

Hodinář. Oprava: -hodiny -hodinky.

Pěstitelská pálenice. Pálení: - ovoce - pěstitelské.

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby -akvaristika -teraristika -krmivo pro zvířata-psy, kočky, ryby a exoty -akvária na zakázku -zverimex -poradenský servis.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -zákusky -cukrářské výrobky. -dorty. Služby: -doprava zákusků zdarma.

Velkoobchod, maloobchod profesionálním nářadím, stroji a příslušenstvím: -hmoždinky -kotevní technika -vruty -nářadí elektrické, pneumatické -nástroje -brusivo -měřidla -příslušenství -stroje -mechanizace -stavební chemie, hmoty, materiály -lešení -věže -plošiny -bednění.

Řeznictví, uzenářství. Prodej: -uzeniny, uzenářské výrobky zdravotně nezávadné, bez karcinogenních látek (uzení tekutým kouřem), vhodné i pro bezlepkovou dietu.

Prodej: -cukrářské výrobky -tabák -časopisy.

Výroba, prodej prostředků: -mycí -čisticí -prací -pro úklidové firmy, školy, podniky, úřady, nemocnice, domácnosti -značky ALSAN, LETOSAN, KATRAL, KOBERAL TM** KONC., CLEANER, TERRACLEANER, PERALFAN, KOBERAL, MYSKAL, MAGDALA -odpěňovač -speciál čistící a antistatický prostředek pro výpočetní techniku a spotřební ...

zánik poslední živnosti: 4.4.2012 Výhradní dovozcem pestrého italského drogistického a kosmetického zboží značek: -SOFT -SCANSA FATICHE -BAGNO MANIA -FLY FLOWERS -NEW FIX -FITNESS FOR MAN.

OAZA jídelna a prodejna: -zdravá výživa. Teplá jídla, polévky, nápoje, celozrnné pečivo, dezerty. Potraviny zdravé výživy.

zánik poslední živnosti: 16.6.2009. Maloobchod, prodej: -průmyslové, spotřební zboží -koberce -nábytek -bytový textil.

Drobná dřevovýroba, pila: -sušené řezivo -pořez dřeva, řezivo truhlářské -sušené nábytkářské přířezy (smrk, bor, topol, buk, dub, jasan) -palety-atypické, obaly -krovy, vazby na střechy, pergoly, ploty -zábrany k výkopovým pracím -sněhové zábrany.

Vinařství: - výroba a prodej vína.

zánik poslední živnosti: 25.11.2013 Prodej: -potravinové koření -kořenící směsi.

zánik poslední živnosti: 15.8.2013 Velkoobchod, maloobchod: -drogerie, drogistické zboží -hygienické potřeby, zboží -papírenské výrobky.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - domácí potřeby - textlní galanterie

Služby: -krabičková dieta. dieta pro mě -jídlo, jídla pro muže i ženy -rozvoz Brno a okolí.

Distribuce: -dekorativní kosmetika -laky na nehty, výživy na nehty, odlakovače -oční stíny, linky na oči, řasenky, konturovací tužky -lesky na rty, pudry, růže na tvář, glitry, make-up. Výhradní dovozce: Flormar a Moda.

Distribuce: -dekorativní kosmetika -laky na nehty, výživy na nehty, odlakovače -oční stíny, linky na oči, řasenky, konturovací tužky -lesky na rty, pudry, růže na tvář, glitry, make-up. Výhradní dovozce: Flormar a Moda.

Maloobchod, prodej: - obuv - punčochové zboží, ponožky - kožená galanterie - dámské kabelky.

Půjčovna, maloobchod, prodej: -svatební a společenské šaty dámské i pánské -šaty pro družičky -chlapecké obleky -doplňky (závoj, kytičky na vplétání, korunku, svatebních ozdoby, pánské a dámské klobouky) -bižuterie -spodní prádlo -punčochové zboží -obuv -pánské košile, vesty a doplňky Zajistíme: -snubní prsteny ...