Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej širokého sortimentu čokolády a přístrojů pro práci s čokoládou: -čokoláda do fontány -čokoláda na fondue -čokoláda tabulková -čokoláda barevná a ochucená -čokoláda plantážová -čokoláda single origin -bonboniéry -horká čokoláda -čokoládová pěna -kakao -kakaové máslo -kakaová hmota -cukr na cukrovou vatu -čokoládové ...

Maloobchod, prodej: -kožená galanterie -kabelky, tašky, školní aktovky -rukavice -pásky, opasky -manikury -obuv pánská, dámská. Další prodejna: -Brno Olympia U Dálnice 777 tel.: 547 212 644 po-pá 10-21, so, ne 9-21.

Maloobchod, prodej: -potřeby pro kutily -lišty, hranoly, pletivo, ubrusovina -hospodářské nářadí, nástroje -kování, spojovací materiál -násady, nábytkové díly -sololak, klempířské výrobky, lepidla -stavební chemie.

datum zániku: 5.4.2013. Výroba - osobní prádlo.

datum zániku: 30.7.2013 Výroba, prodej: -textilní výrobky, pracovní oděvy pro zdravotnictví, sociální ústavy, školství, učňovská střediska, úklidové a strážní služby.

Prodej, internetový obchod, e-shop, eshop: - exkluzivní a luxusní šperky - klenoty.

datum zániku: 30.4.2009 Vinařství. Výroba, prodej víno, vína, vín. Rozvoz odrůdového vína, burčáku a šampaňského.

zánik poslední živnosti: 22.10.2012 Prodej - smíšené zboží.

Pekárna a cukrárna. Výroba, prodej: -pečivo -chleba -buchty -koláčky -zákusky -dorty. Další provozovna: pekárna U Rešů e-mail: res@cire.cz Naše prodejny:

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Ubytovací služby -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba ...

-Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Restaurace (40 míst): -večírky, svatby, školení. Ubytování: -2x čtyřlůžkový pokoj -2x dvoulůžkový pokoj -přistýlka -na pokojích vestavěné skříně, sociální zařízení (toalety, sprchy). Čerpací stanice PHM. Shop. Videopůjčovna. Autoopravna, servis: -pneuservis -oprava mechanických částí všech vozidel bývalého RVHP i zahraničních ...

Petra Běhalová provozuje obchod s chovatelskými potřebami, krmivy, akvaristikou a teraristikou.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb

Radka Vlasáková se zaměřuje na patchwork, šití a práci s textilem.

Kočičí nábytek na stěny a strop, e-shop

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží, drogerie.

Internetový prodej, e-shop se spodním prádlem. Ponožky, podkolenky, dětské návleky.

Řezané květiny: -gerbery-skleníkové, tuzemské i holandské -karafiáty-skleníkové velkokvěté -produkce:celoročně -růže -zeleň řezaná -sušení dřeva.

Bronislav Výmola se zaměřuje na výrobu a prodej vín, poskytuje ubytování ve vinařství a provozuje obchod se smíšenými potravinami.

Výrobou šperků se zabývá společnost dětský šperk s.r.o.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Prodej: -látky -sklo -porcelán -drogerie -textil -galanterie -bytový textil -textilní galanterie -punčochové zboží.

Společnost Happytlapky provozuje e-shop pro všechny majitele domácích mazlíčků - psi, kočky - široký výběr produktů různých kategorií chovatelských potřeb, od pelíšků, misek, oblečků až po ponožky pro páničky. - dovoz zboží z Evropy