Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
vedeno již jako s.r.o. LINIEBOX s.r.o. Krabičková dieta. Hubnutí rychle a snadno.

vedeno již jako s.r.o. Lůžkoviny - Janeček, s.r.o. Kvalitní postele, povlečení i noční stolky Dětské postele Manželské postele Postele s úložným prostorem Potahy a povlečení Praktické postele Přikrývky a polštáře Stolky do ložnice Zdravotní polštáře. Lůžkoviny.

Prodej krmiv pro psy a kočky. Specializujeme se na prodej krmiv značky Acana a Orijen. Zakoupíte zde stelivo a hygienické podestýlky pro kočky a další drobná domácí zvířata.

vedeno již jako s.r.o. Pekařství Grugíkl

-Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Zprostředkování obchodu a služeb

-Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Grafické návrhy a jejich realizace -obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Zprostředkování obchodu -Sestavování výstavních stánků ze stavebnicových prvků (montáž stánků)

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo ...

vedeno již jako s.r.o. MUSIC - PARK.CZ s.r.o. Velkoobchod, služby: -hudební nástroje -oprava, servis hudebních nástrojů.

vedeno již na s.r.o. Palety EUR nové i použité - jednorázové palety 1200x800 a 1200 x 1000 nebo dle Vašich požadavků - paletové přířezy pro výrobu euro - i jednorázových palet - řezivo - tepelné ošetření palet/řeziva dle ISPM 15 - IPPC - pravidelné dodávky obalových materiálů dle Vašich požadavků.

Profesionální vlasové studio nacházející se v Brně Králově Poli. Tým kadeřníků proškolený italskými odborníky nabízí kvalitní služby dle Vašeho přání. Nové technologické postupy při barvení a melírování vlasů jsou pro nás zárukou Vaší spokojenosti. Během celého dne se Vám budou věnovat odborníci z oblasti kadeřnictví i dalších doplňkových ...

Maloobchod, prodej: -textilní galanterie.

vedeno již jako s.r.o. D auto s.r.o. Autoservis, pneuservis: -veškerá osobní a dodávková vozidla -prodej náhradních dílů -prodej olejů MADIT -prodej pneu MATADOR -odtahová a silniční služba NON STOP tel: 776 040 070 -náhradní vozidla -autodoprava tel: 777 888 262

vedeno již jako s.r.o. Boty J HANÁK R. s.r.o.. Zakázková výroba, prodej: - zdravotní obuv - ortopedické dílce do obuvi.

Prodej, montáž, pronájem: - dopravní značení.

Výroba: -kovové prodejní stojany na: -pohlednice. -dárkové předměty. -pultové otočné stojany. -firemní stojany.

Maloobchod, prodej: -obuv: -společenská dámská, pánská -vycházková -dětská -sport -punčochové zboží -ponožky -kopačky, běžecká obuv, teplákové soupravy, bundy, trička, kalhoty DIADORA, SPRANDI, PUMA.

-Zprostředkovatelská činnost -Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Překladatelství a tlumočnictví

Prodej - meruňky - broskve Ovocnářská farma - pěstování meruněk a broskví

Prodej, e-schop, oprava, servis: -profesionální zvuková, studiová technika -hudební nástroje -světelná technika. Služby: -poradenství při výběru -komplexní vybavení klubů -analýza prostorové akustiky -návrh a realizace ozvučovacích systémů -technická podpora.

Výroba, vinařství: - přírodní, ovocná, známková a perlivá vína - odrůdová vína v exkluzivním balení - likéry s kusovým ovocem

Prodej, maloobchod: - zahradní potřeby, hadice, zavlažovače - keramika, sklo - potřeby pro zahrádkáře a chovatele - krmiva, krmivo, semena - domácí a hobby potřeby - květináče, truhlíky - dárkové zboží - vruty, šrouby, hřebíky, spojovací materiál - potřeby pro zavařování - proutěné zboží, drátěný program.

Zabýváme se výrobou mořských akvárií.

Výroba a prodej vína, vinařství, degustace.

Výroba, prodej: -plastové palety -plastové sudy -komponenty -automobilový průmysl.