Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Vinařství, výroba, prodej, distribuce, vinotéka: -nejkvalitnější vína na Moravě -vína, víno, vín -bílé, červené víno -přívlastkové víno -specializované víno -ledové, slámové víno, víno z botrytických výběrů. Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování réva vinná, vinice -30 ha vinic-Pavlov, Mikulov, Sedlec. Odrůdy: Ryzlink vlašský, ...

Rodinné vinařství. Prodej vín z vlastní produkce - e-shop.

Jaroslav Šlichta provozuje vinařství, vinné sklepy a poskytuje stylové ubytování.

Prodej odolných a omyvatelných obojků a vodítek Biothane na e-shopu Dogs4u. Zakázková výroba obojků a vodítek z veganské kůže s možností potisku jména. Možnost objednání klasických, loveckých, přepínacích, i stopovacích vodítek. Doplňkový prodej klíčenek.

Antonín Valihrach provozuje rodinné vinařství s výběrem vysoce jakostních bílých, červených a růžových vín.

Josef Škarecký se zaměřuje na prodej pomůcek pro práci se včelami, medu, vosku, medoviny a dalších včelařských produktů.

-Občerstvení -Ochutnávka vína -Prodej vína -Doplňkové služby -Ubytování

Vinařství. Celoroční ubytování. Posezení ve vinných sklípcích s degustací pro kolektivy, zájezdy na objednávku.

Vlastislav Klobása se zaměřuje na výrobu a prodej různých druhů vín.

Sdružení vinařů. Výroba a prodej: -víno, vína -červená, bílá vína. Vinařství, vinný sklep, sklípek. Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování réva vinná, vinice.

Vinařství. Výroba, prodej: -víno. Sudové víno Jakostní vína.

Vinařství: -prodej vín -výroba vín -červená vína -bílá vína -vinný sklep -degustace.

Jiří Šebetovský se zaměřuje na zemědělskou činnost a pěstování bio potravin.

JAVO INTERNATIONAL LIMITED spol. s r.o. se zaměřuje na prodej solární kosmetiky, masážních emulzí, kosmetiky po opalování a solárií.

Solária - prodej, montáž, servis, likvidace, prodej solární kosmetiky, internetový prodej náhradních dílů a příslušenství pro solária, masážních baněk a knihy pro maséry, o baňkování, tradiční čínské medicíně, zvonky, a houkačky....

Radim Zajíček provozuje solární studio a prodává solární kosmetiku.

Cukrářské potřeby u Bohunky. BV Kamenné prodejně v Hodoníně najdete široký sortiment gelových a prachových barev, fondánů, marcipánů polev, cukrového sypání, džemů a náplní, marcipánů a marcipánových figurek, formy na pečení, tácky pod dort a svíčky.

Prodej/výroba obalů + podélné řezání materiálů: Prodáváme, vyrábíme: - obalový materiál a jeho další zpracování: - podélné řezání materiálů, role do 2300 mm - prodej fólií - BOPP, PP, pa/pe, pet/pp, pe folie - potisk - flexo, hlubotisk, sítotisk - zakázková výroba, autodoprava.

Výroba, montáž: - přírodní škrabadla a odpočívadla pro kočky - ochranné sítě pro kočky po celé ČR a SR.

E-shop: -bezdrátová technika -tonery a náplně -zahradní doplňky -regulátory vlhkosti -topení a chlazení aj.

DAPE, spol. s r.o. Brno vyrábí, prodává a vyváží do zahraničí: -bublinková (bublinkové) folie - značka BUBLIFLEX (bublinky). Obalová technika: -obalový materiál (obalové materiály), obaly -oboustranně hladká fólie (materiál: Bralen FB 2-17) -přířezy, pytle, sáčky, archy, sáčky s klopou, (i zakázková výroba) -PE pěna - pěnová ...

Projekce, realizace, montáž a servis slunečních fotovoltaických elektráren.

Výroba, velkoobchod - žertovné předměty, ptákoviny a kanadské žerty

STAPROP-Marvan s.r.o. se zaměřuje na prodej ručního a elektro nářadí, spojovacího materiálu, barev, laků a hospodářských potřeb.