Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Prodej, distribuce zboží: -oleje Gulf, Castrol, Shell, Total, Valvoline -žárovky Osram -provozní kapaliny, Vif aditiv. Pojišťovací služby: -pojištění vozidel, domácností, nemovitostí, cestovní, úrazové, rizikové, podnikatelských rizik. Penzijní spoření. Stavební spoření.

Řeznictví a uzenářství: - zvěřina Pohostinství - snídaně - obědy - večeře - možnost pořádání oslav, svateb.

Velkoobchod: - víno, vína, vín.

vedeno již jako s.r.o. Internetový obchod, e-shop: -motocykly, skútry, pneumatiky a další doplňky.

Prodej - identifikační náramky Prodej - diáře - papír - kalendáře - školní potřeby tužky, pera - svatební oznámení Reklamní agentura Eshop - kancelářská technika - kapesní nože - diáře - papír - identifikační náramky - kalendáře - školní potřeby (tužky, pera, ...) - svatební oznámení

vedeno již jako s.r.o. dekor extra s.r.o. Prodej a e - shop - aromatické silice - keramické vázy a obaly - dekorativní keramika - skleněné vázy - proutěné zboží - svícny - svíčky.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost

vedeno již jako s.r.o. Výrobna lahůdek Spurná, s.r.o. Výroba, prodej, maloobchod: -lahůdky

vedeno již jako s.r.o. KAZA.cz s.r.o.. Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení.

Nabízíme tiskové a kopírovací služby. Nízkonákladový tisk, termotisk, ofsetový tisk. Knihařské zpracování zakázek. Prodej spotřebního materiálu, kancelářských a školních potřeb. Tisk a prodej tiskopisů. Studio grafických papír.

Výroba, prodej, eshop, e-shop: - elektronické cigarety - jediný český výrobce - náplně (E-Liquidy) a další příslušenství a to vše ve špičkové kvalitě.