Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
E-shop s pečlivě vybranými kvalitními látkami výrobců Nooteboom, Hemmers, Iltex, Verhees apod. Koupíte u nás úplet, micropeach, softshell, náplet, fleece, plátno apod.

Rodinné vinařství se zaměřením na výrobu malých šarží zemského vína. Možnost zakoupení vín ve vinotéce nebo přes eshop. Možnost degustace vína, vstup domácím mazlíčkům povolen

Produkce a prodej piva : - Zlatý Josef - světlý ležák - Tmavý Josef - tmavý ležák Prodej pivního skla

Klempířství a oprava karoserií Opravy silničních vozidel

Pavla Selucká Roderová se zaměřuje na prodlužování řas, pedikúry, manikúry a modeláže nehtů.

Miloš Vondráček provozuje zahradnictví a zaměřuje se na pěstování a prodej květin a rostlin.

Lenka Musilová se zaměřuje na prodej tiskovin a tabákových výrobků.

Oceňování majetku pro - věci nemovité, - nehmotný majetek, - finanční majetek Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Josef Molík se zaměřuje na oblasti ekonomiky, strojírenství a dopravy. Zpracovává technické posudky a oceňuje motorová vozidla.

-Poskytování software -Obchodní činnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

- osobní trenér - redukce hmotnosti - nárůst svalové hmoty - poradenství - doplňky stravy

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - homeopatika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní kosmetika - dětská výživa.

Jana Modrová se zaměřuje na prodej dětského oblečení, hraček, autosedaček a kočárků.

Biodynamické vinařství, které kromě výroby a prodeje vína poskytuje ubytování ve vinném sklípku ve 4 pokojích. Pokoje jsou dvoulůžkové.

Rodinné vinařství. E-shop - internetový prodej vín.

Penzion, Vinný sklep, , vinotéka. Prodej potřeby pro vinaře. Penzion přímo na cyklostezce, s uzavřeným parkovištěm. -pokoje 2 a 3 lůžkové s vlatním sociálním zařízením, TV, bar -1 osoba noc 320, -Kč -1 osoba v samostatném pokoji 600, -Kč -snídaně 60, -Kč, dítě 40, -Kč, - -společenská místnost 18 míst zapůjčení kola, kolo, skútru 50cmm ...

Prodejna: - hutní materiály, profily válcované - L, I, U, T, IPE, UPE, HEA, HEB - ocel plochá - tyče kruhové, čtyřhranné, šestihranné - válcované, tažené - betonářský program - tyče hladké, žebírkové, sítě do betonu - tenkostěnné profily - trubky - konstrukční, přesné, kalibrované, závitové - plechy - šrouby přesné a hrubé s ...

Internetový obchod pro rodiny s dětmi. Prodej bio a přírodních kosmetických přípravků, pomůcek a plen na přebalování, produkty pro péči o dítě. Dětské, kojící a těhotenské oblečení.

Roman Barták se zaměřuje na prodej láhvového a sudového piva a půjčování výčepního zařízení.

Váhradní distributor interiérových vůní Fre Pro amerického výrobce Freshproduct z USA. E-shop s vůněmi do auta, sítka do pisoáru, vonné závěsky, pohlcovače pachů.

Cukrářství Hladůvková s.r.o. je rodinná cukrářská výrobna, která se nachází v malebné obci Morkůvky na jižní Moravě. Vyrábíme širokou škálu dortů a zákusků, od svatebních po narozeninové, dětské a ovocné dorty. Kromě klasických velkých dortů nabízíme i mini-zákusky a různé druhy čajového pečiva. Pro speciální příležitosti jako jsou svatby nebo ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ložiska kuličková, kuželíková, válečková, soudečková, jehlová, axiální, kloubová, kluzná pouzdra, lineární, naklápěcí ložiskové jednotky Y***, ložisková tělesa, sady kolových ložisek VKBA, kuličky, jehličky, válečky SKF*, ZVL*, ZKL* -gufera (simering), hřídelové těsnění -klínové řemeny -pojistné kroužky ...