Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba, velkoobchod, prodej: -plsti (plsť, filc) -technické, obuvnické, dekorační podlímcové, sedlářské, pro hudební nástroje, zednické -segmenty podle nákresů, hobby balení (roličky, balíčky) -samolepicí plsti -netkané textilie (vpichované, filtrační, speciální) -technická plst -hudební plst -obuvnická plst -sedlářská plst -podlímcová ...

MP Auto s.r.o. provádí činnosti: - Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

-Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých

Prodej: - italské potraviny - sýry - uzeniny - těstoviny

Služby: - zajištění komplexní vyšetření u lékařů a pobyty v lázeňských centrech pro zahraniční klientelu

Marivet, s.r.o. je maloobchod s dámskými oděvy.

Cukrárna PUSINKA je cukrárna, kde je zajištěna výroba a prodej: - zákusky - dorty - minidezerty - cukroví na svatby - vánoční cukroví.

M-BYT design, s.r.o. provozuje na svém eshopu prodej nábytku a dekorací.

FEIFERstav, s.r.o. je společnost poskytující zateplení fasád, umělecké fasády, štukové, výstavbou hrubých staveb a kompletních rodinných domů.

Činnost: - služby v oblasti vizuální komunikace se zákazníky

E-shop: - bezpečnostní technika - sluchátka, reproduktory - sportovní kamery - LED svítilny - kancelářské potřeby - obalové materiály - úklidové prostředky...atd.

Výroba, prodej: - oděvy (šaty, košila, saka) - uniformy - ubrusy, vlajky..atd

Internetový obchod, e-shop: - kondomy - lubrikační gely - erotické pomůcky.

Internetový obchod, e-shop: - víno, vína.

PAPÍR A TISK s.r.o. poskytuje papírenské služby, jako je: - laminování -digitální a velkoformátový tisk - ražba, vazbu apod.

ArcaBox s.r.o. dodává: - přepravky - KLT přepravky - vozíky - pevné velké kontejnery Big Box - EURO přepravky - paletová víka - plastové palety - stohovatelné přepravky - skládací paletové kontejnery

Distribuce, prodej, e-shop: - kosmetika, parfémy ESSENS.

Společnost MITEK INDUSTRIES, spol. s r.o. je nositelem certifikátu jakosti ISO 9001:2009. Firma MITEK INDUSTRIES, spol. s r.o. nabízí kompletní technologii pro navrhování, výrobu a montáž nosných konstrukcí střech a dřevostaveb. 1. Software MiTek 2020 - specializovaný programový balík na návrh, výpočet a požadovaný výstup v podobě ...

KONTRAWEB, spol. s r.o. prodává: -papírové pytle, (pytel) otevřené, ventilové, šité dodavatel DUNAPACK Rt.-Maďarsko -papírové sáčky, tašky -přebalové pytle -POP* pytle -pytlový papír -stavební chemie dodavatel SOPRO Bauchemie GmbH-Německo -lepidla -spárovací hmoty -hydroizolace -stěrky -sanace. -technické poradenství. ...

Internetový obchod, e-shop: - francouzská profesionální vlasová kosmetika zn. SUBTIL.

Dodávka: - díly pro strojírenskou výrobu a pro automobilový průmysl

BlueChilli, s.r.o. se zaměřuje na výrobu textilií, reklamních předmětů a na reklamní činnost.

Prodej: - moravské lahůdky: - smrkové žele, svatojánské ořechy, hovězí paštika, nakládané žampiony...

Velkoobchod, prodej, e-shop - čaj porcovaný, sypaný - ovocný, zelený, černý - káva zrnková, mletá, kapsle.

Chytré mimi s.r.o. se zaměřuje na prodej hudebního prenatální pásu Baby Bell, který rozvíjí paměť dítěte a je možné ho použít při práci i výletech.