Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Prodej: -drátky na drátování -orgonity -spirálkovače -ketlovací kleště ad.

Výroba, prodej, poradenství: - modely letadel řízené rádiem, vybavené turbínovým motorem včetně příslušenství - vrtulníky.

Opravy, rekonstrukce, stavba: - varhan, varhany Ladění klavírů

Import, prodej: -bavlněná trička (dovoz z Austrálie a USA) -trička dětská -čepice kšiltovky -samolepky -kondomy -čaje (australský čaj). Internetový obchod, e-shop. Značka: australian t-shirts.

Návrhy, zaměření, odborné šití, montáže: - vybavení bytů, domů, hotelů a restaurací - kompletní služby od návrhu po realizaci - záclony ve všech výškách, s olůvkem i bez, krajkové, hladké, s potiskem, voály, organzy, vyšívané, s bordurou) - dekorační a potahové látky - klasické, s nehořlavou úpravou, black out - garnýže, tyče, ...

Pneuservis: -velkoobchod, maloobchod, montáž: -pneumatiky -disky -duše -vložky -protektory. -servis olejů

Výhradní zastoupení-ZWECKFORM -ČR, SR. Etikety, fólie, papír pro: -laserové tiskárny -kopírky -jehličkové a inkoustové tiskárny. Popisový software včetně čarového kódu. Design. Papír. Propisoty. Ozdobné samolepky. Vázané formuláře pro podnikatele. Prodej, maloobchod: -textil, oděvy. Cestovní kancelář tel.:516432167.

Prodej: -textil kojenecký, dětský -kočárky.

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...

Prodej: - domácí potřeby, - kuchyňské potřeby, - papírnictví, - barvy, laky, - elektro.

Maloobchod: -hračky -domácí potřeby -sportovní potřeby.

Obchod, prodej, poradenství: Čištění oleje - filtrace. Filtrace průmyslových olejů bez přerušení provozu stroje. Kompletní olejový servis-tribodiagnostika. Recyklace olejů. Oficiální distributor olejů a maziv firmy TEXACO, jinak všechny druhy olejů. Nabídka, prodej: -oleje průmyslové, motorové, převodové. -plastická maziva -mazací ...

On-line prodej: -barvy -laky -nářadí -štětce -další potřeby pro dům a zahradu.

Velkoobchod, maloobchod, výroba: -bezpečnostní tabulky plastové, smaltované -bezpečnostní samolepky -tiskopisy a dokumentace BOZP -bezpečnostní plakáty, -ohraničující pásky, -státní znaky ČR** -pracovně-právní literatura. Výroba: -tabulky a samolepky na zakázku, -internetový obchod.

-Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu, výroby a služeb v rozsahu nevyžadujícím oprávnění podle zvláštních předpisů -Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti

Dopravní stavby: -kompletní údržba komunikací: -vysprávky (souvislá údržba, výtluky) -budování zpevněných ploch a prostranství -opravy vozovek -dopravní značení vodorovné, svislé, přechodné -zimní údržba komunikací posyp - sůl, inertní materiál, plužení -údržba silniční vegetace - sečení travních porostů, čištění příkopů.

Výroba a prodej: - vybavení, zařízení obchodů - drátěný program - prodejní stojany, prodejní regály.

Vítejte v obchůdku MINIGALRIE Šikovné ruce. Veškeré nabízené zboží je vyráběno ručně, tudíž v minimálním množství, nebo dokonce jako originály pouze v jednom provedení. Nabízíme oblečení, keramiku, sponky do vlasů, módní doplňky, obuv a jiné.

Příroda doma Prodej: -produkty ze 100% ovčí vlny - deky z ovčí vlny, - polštáře, spací pytle, - oblečení a další produkty.

Pivovar. Výroba: - pivo 13 druhů - refresh 2 druhy - limonády.