Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Prodej: - kožená galanterie - velkoobjemové tašky, kabelky do ruky.

Prodej, e-shop: - drogistické zboží a přípravky do koupelny, kuchyně, WC - hračky.

Výroba: - svatební oznámení - novoroční přání - vizitky.

E-shop, prodej: - včelařské potřeby - včelí produkty. Výroba, prodej: - elektrické pohony k medometům - zdroje k pohonům - včelařské pomůcky zaměřené na elektrotechniku - termostaty k boxům na rozpouštění medu - zatavovací trafa na mezistěny.

Prodej: - nábytkové kování.

Nabízíme: • keramické pece, hrnčířské kruhy, válcovací stoly •bezolovnaté glazury ve velmi širokém spektru teploty výpalu od 980 až 1270°C •engoby •barvy pod a nadglazurní •barvítka, oxidy, smalty •nízkoteplotní barvy - 150°C •keramické hmoty •malířské kroužky •pomůcky - očka, jehly, špachtle atd. •ratanová ucha a spoustu jiných věcí.

Vyrábíme: -pěstitelské pálení -moštování s možností pasterizace do bag-in-boxu -výroba likérů -výroba reklamních lahví -spracování ovoce na kvas s pěstitelským pálením Prodej: -dárkové lahve -kvasinky -soudky atd.

Zdící materiály: - Keratherm, Porotherm, He]uz' Porfix, Ytong... - Sypké hmoty- písky, šiěrky, kačírek, mramorová drť... - Sypké materiá!y- cement, vápno, omítky, lepidla, stěrky'.. - ocelové materiály- karj sÍtě, žebírková ocel, zárubně''. - Spojovací materiál- šroubky, vruty, pociožky, matice, závltové tyče, ...

Řemesla z Moravského krasu. Výroba, prodej: -svíčky z včelího vosku, med -ručně vyrobená mýdla s rostlinnými oleji ( např. mandlovým, olivovým, avokádovým...) nebo sušenými bylinkami (levandule, meduňka s měsíčkem či konopí) -ručně malované a batikované hedvábné šály, šátky, kravaty, obrázky a doplňky.

pilařská výroba výroba stavebního řeziva impregnace řeziva tepelné ošetření řeziva ISPM výroba palet a přepravních beden na zakázku

Služby, maloobchod, e-shop: -přírodní léčebná kosmetika -péče o pleť -péče o tělo -dekorativní kosmetika -parfémové vody.

Distribuce, e-shop, eshop: - kvalitní ložní prádlo výhradně české výroby, a proto se nemusíte obávat nákupu nekvalitního dovozového textilu. Povlečení v různých barvách a designech od špičkových českých návrhářů. Materiálové složení je vždy ze 100% bavlny a to od klasické bavlny, přes stále oblíbenější krep až po luxusní variantu bavlněného ...

Prodej: -chovatelské potřeby pro ryby, psy, kočky, hlodavce, ptactvo, slepice a také krmiva.

Výrobky: -studená kuchyně -saláty -pomazánky -chlebíčky -obložené mísy a další. Pro slavnostní příležitosti: -rauty -rodinné oslavy -párty a večírky -obložené mísy z vybraných surovin. Podle přání je možné doplnit o další suroviny dle vlastního výběru zákazníka. Jednohubky vyrábíme: ...

Výroba oděvů a oděvní galanterie.

Výroba: -dřevěné hračky -hrací kostky a figurky -gravírování, značení a řezání laserem -průmyslový potisk dřeva a plastů -CNC plošné frézování a tvarové výřezky ze dřeva -soustružení dřeva -výroba reklamních a propagačních výrobků ze dřeva.

Prodej smíšeného zboží.

Prodej - oblečení dámské, pánské, dětské - značkové věci NEXT, M&S, TOP SHOP, ATMOSPHERE, PER UNA, DENIM, ADIDAS, REEBOK

Prodej: -hutní materiál -materiál pro vodaře, topenáře i plynaře -železářství, drogerie -střešní krytiny -dutinkové polykarbonátové desky a příslušenství. Areál bývalého školního statku.

Prodej nůžek: - zahradnické - průmyslové. Doplňky k nůžkám.

Internetový prodej bytových parfémů, tělové kosmetiky a doplňků do domácnosti.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -školní a kancelářské potřeby -tabelační papíry i předtištěné -xeroxové papíry i v rolích -transparentní, pauzovací papíry -zastoupení SCHOELLERSHAMMER -papíry pro plotter (plotr) -cartridge do plotrů a inkoustových tiskáren. Renovace: -inkoustové, laserové kazety, cartridge. Služby: Rozvoz ...