Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Velkoobchodní i maloobchodní prodej: - teleskopické chůdy z hliníkové konstrukce. - stavební materiály a rámová lešení.

Prodej: pec na keramiku, vypalovací keramická pec, hrnčířský hruh, hobby pece pro školy, grafický lis, nábytek do škol, ZŠ, MŠ, ZUŠ, školní vybavení-židle, stoly, lůžka, skříňky, školní potřeby, pomůcky, hobby, výtvarné potřeby do škol, lisy, pastelky, štětce, barvy.

Prodej, oprava, montáž: - pneumatiky

Naše firma BANAL Invest s.r.o. Vám nabízí komplexní služby v prodeji a rozvozu nových pneumatik, alu disků a provozování pneuservisu. Poskytujeme kvalitní služby za přijatelné ceny, u nás stále platí – náš zákazník náš pán.

Provoz solné jeskyně. Prodej, maloobchod: - kosmetika z Mrtvého moře a konopí - solné lampy, svícny a bylinné čaje

Výroba: -užitková a ozdobná keramika -kachle, kachloví pro krby, sporáky.

Řeznictví. Maloobchod, prodej: -maso. -uzeniny.

Internetový portál, kde lze najít jednak cviky pro posilování a fitness a zároveň nakoupit vše potřebné.

Výroba, prodej: -balené pečivo -balené saláty.

Velkoobchod obuv: -pánská -dámská -dětská Maloobchod: -obuv -stylové oblečení, módní doplňky. -obleky, saka, kalhoty, košile, trika, polokošile, kravaty, pásky a další různé doplňky Prodej dětské obuvi InchWorm. Opravna obuvi

Mince a starožitnosti. Výkup a prodej: -starožitnosti -mince. Výkup za hotové, možnost komise.

Krabičková dieta. Služby: -dietní jídlo, na zhubnutí od poradkyně pro výživu a nutriční terapeutku -připravíme 5 porcí vyváženého, chutného jídla. Prodejna OKAY Market s.r.o.: Po-Pá: 06:00 hod - 09.00 hod. Po-Čt: 17:00 hod - 24:00 hod. Ne: 17:00 hod - 24:00 hod

Modrotisková dílna: -ruční potiskování plátna -barvení plátna indigem.

Prodej: -hutní materiál -železářský materiál -topenářský materiál -vodoinstalační materiál.

Výroba, e-shop, prodej: -modely letadla, lodě, auta -rakety, kity -balsa, nosníky, fólie, lepidla, RC vysílačky -nářadí pro kutily -nože, skalpely, nabíječky, baterie -motorky spalovací a elektro, převodovky -modelářské potřeby, příslušenství.

Prodej kompletního sortimentu oplocení: -ploty, pletivo, -sloupky, vzpěry -napínací a vázací dráty -ostnaté dráty, žiletkové dráty -svařované sítě ( PANTANET, FORTINET), -svařované panely (NYLOFOR 2D, NYLOFOR 3D), -dekorační pletiva (LUXURSUS, LUXANET), -branky, brány, vrata, vrátka, posuvné samonosné brány, -průmyslové oplocení, ...

Služby: -dodavatel hotových jídel -hotová jídla, polotovary, polévky -dopravu zdarma přímo k odběrateli v týdenních intervalech -zajištění stravování ve firmách se směnným provozem, v malých firmách, v restauracích, v rychlém občerstvení, na benzínových pumpách i pro maloobchodní prodej

Prodej: - čaje, káva - vonné esence, tyčinky.

Zahradnictví: -květiny -trvalky -okrasné dřeviny -zakládání a údržba zeleně -internetový obchod, e-schop.

Prodej: -klenoty, šperky -stříbro -zlato. Nastřelování náušnic.

Prodej, e-shop: -dekorace, čaje -kvetoucí čaje -keramika -káva -hand made, ruční práce -plyšáci -relaxační hudba -knihy, karty -kosmetika -trička, svíčky -polštářky -kovový nábytek, zahradní kovový nábytek -šperky.

Autorizovaný distributor olejů a maziv Shell. Zásobujeme okresy: Brno-město, Brno-venkov, Blansko, Břeclav, Svitavy, Třebíč, Znojmo, Žďár nad Sázavou, Vyškov, Hodonín, Uherské Hradiště. Sklady po celé jižní Moravě.

Výroba: -krajky -pletené šňůry -žaluziové šňůry -prádlová guma, pruženka.