Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Výroba a prodej: -umělé květiny -výlohové dekorace pro aranžéry -vazbové květy pro zahradníky -svatební ozdoby, přízdoby pro nevěsty -vánoční ozdoby -velikonoční figurky -vázové dekorace -drobné vývazky k dárkovým balením. Nabídka: -volné výrobní kapacity-kompletace, ruční výroba.

Oprava: -motorová vozidla tuzemská i zahraniční -příprava k technické kontrole. Pneuservis: -vyvažování a lepení duší -montáž a demontáž pneumatik -sběr pneumatik na protektorování -prodej pneumatik.

Obchod, galerie - autorská tvorba: -keramika -obrazy -obrázky -šperky -výrobky chráněných dílen ALTIK MÓDA: Návrh, výtvarné zpracování (s výtvarníky spolupráce na batikování, zapouštění, tisku). Výroba malosériových kolekcí, vrstvená móda, obchod, prodej: -pletené ošacení pro ženy (z přírodních materiálů): -pohodlné, ...

Služby: - rychloservis - pneuservis - výměny olejů - přípravy vozů na TK a její provedení - - montáže tažných zařízení. SVC Náchod - servis klimatizací - výměna oken - diagnostika VAG (škoda, seat, volkswagen) Prodej: -náhradní díly na všechny vozy a také pneumatiky osobní i dodávkové.

Prodej: -zahrádkářské a chovatelské potřeby.

Kopírování: -velkoformátové A2-A0 -formát A6-A3 -barevně do formátu A3 Grafické návrhy a sazba pro tisk na PC. Prodej: -tiskopisy -xerografický, faxový papír, obálky. Zhotovení na zakázku: -vazba V1 -vizitky -kroužková vazba -termovazba. Tisk na zařízení DUPLOPRINT.

Výroba: -pracovní oděvy -ošacení do prodejen -lůžkoviny -povlečení -prostěradla -opravy oděvů -šití svatebních šatů.

Výroba, prodej: -distribuce ponožkového zboží -klasik dámské, pánské -sportovní, kotníkobé ponožky -sibiř ponožky -zdravotní ponožky

Výroba, maloobchod, prodej: - užitková keramika - dekorační keramika - obklady interiéru - dělící stěny - další výrobky z keramiky.

Šití: oblečení, textilní výroba -zástěry z bavlny a dederonu ve velikostech konfekčních i nadměrných / od 42 - do 74 české značení oděvů podle OP Prostějov/ a v různých typech: 3/4 v délce 80 cm, dlouhá - 122 cm. Zástěry bez rukávů a bez límce, zástěry s rukávem a límcem. Materiál potisk a nebo jednobarevné. Propagační zástěry a zástěrky, ...

Výroba: -paličkovaná krajka -krajky -vsadky -ubrusy -draperie a záclony -vyšívané krajky. -PVA síťky -PVA stužky, nitě ( ve vodě rozpustné )

Prodej: -maso. -uzeniny. Porážka a bourání masa

Velkoobchod, maloobchod: -pivo ČERNÁ HORA -nápoje Sídlo, prodejna a sklad: Černá Hora 74 679 21 Černá Hora tel. +420 516 437 110 mob.+420 737 211 132 Brno-Řečkovice Hapalova 44

Pneuservis: -osobní -nákladní Autoservis: -rychloservis

Velkoobchod, prodej: -papír a kancelářské potřeby -reklamní a dárkové předměty s potiskem -sportovní poháry a ceny -xerografický, tabelační, faxový papír, fotopapír, etikety, obálky -zakládací, archivační pomůcky -laminace, vazba, DYMO -záznamní knihy, sešity, bloky, autoatlasy -psací potřeby, PARKER, TECHO program -korekční ...

Výroba: -dopravní značky -celohliníkové značky v rámečku z aluminiového profilu -celoplastové značky ARAPEN -zboží z plastu -drobná v oboru kovo.

Prodej hraček a plastikových modelů letadel, aut, lodí a vojenské techniky.

Prodej: - drogerie - parfumerie - průmyslové zboží.

IVýroba: -dětské oblečení. Prodej: -dětské zboží, -eshop. ICQ: 411-666-917 Kateřina Jelínková ičo:72470747 Emílie Zezulová ičo:12412007