Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Firma vyrábí džemy, marmelády, čokoládové a karamelové pomazánky bez palmového oleje, ovocných koncentrátů a syntetických essencí. Prodej výrobků přes e-shop.

Městský mobiliář provozující e-shop PONTTE.CZ, který sídlí nedaleko Brna, disponuje bohatým výběrem opěrných stojanů na kola, kovovým zábradlím, informačními vitrínami, dopravními zrcadly a dalšími produkty a vybavením nejen pro města.

Designové tapety, které oživí každý interiér, objednávejte na e-shopu firmy Kupsi u Kupsy, s.r.o. Na výběr máme samolepící, omyvatelné, 3D tapety a fototapety. Sortiment zahrnuje i PVC samolepící podlahové čtverce, záclony a závěsy s fototiskem. Veškeré zboží zakoupíte i v naší kamenné prodejně v Boskovicích.

Společnost mirneubauer s.r.o. vyvíjí a vyrábí kosmetické přípravky proti křečovým žilám.

U vláčku s.r.o. provozuje kavárnu s dětským koutkem a prodává zdravou výživu.

Veronika Ježková se zaměřuje na prodej léčebných přípravků, kapek a kosmetiky značky DIOCHI.

Lion Pepe s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej oblečení z recyklovatelných materiálů.

Firma Alpax s.r.o. z Blanska je dodavatelem ochranných roušek Mediman s aktivním stříbrem. Tato účinná antibakteriální ochrana splňuje ochrannou třídu FFP2. Zajistíme také dodávku ochranných overalů pro nemocnice. Antibakteriální rouška MEDIMAN® představuje účinnou pomůcku v boji s koronavirem. Je složena ze tří vrstev - filtrační bakteriální ...

Zakázková výroba a prodej exportních balení. Firma zhotoví dřevěné bedny pro leteckou i lodní přepravu. Výroba obalů z vlnité lepenky a kartonplastu, fixací z pěnových materiálů.

Výroba a internetový obchod s lipozomálními vitamíny. Dodáváme vitamínové roztoky s 90% vstřebatelností.

Výrobce prostředků: - mycí - čistící - odmašťovací - pro domácnost, služby a průmysl - speciální čištění v gastronomii - kovoprůmysl - plastikářský průmysl a jaderné elektrárny - čištění autocisteren.

- stavební a truhlářské řezivo - podlahové, obkladové palubky - palety - palivové dřevo

PROMO SAFETY s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti reklamního textilu, předmětů a pracovních oděvů.

Výroba a recyklace plastů, lisování plastů : - profily - svařovací dráty - těsnící gumy pro sítě proti hmyzu. Prodej: - bazény - sudy - nádrže a septiky. Výroba pro brašnáře, čalouníky atd.

Doprava: -osobní autobusová -nákladní -spedice. Práce: -zemní -demolice. Prodej: -paliva. Uhelný sklad. Obchodní činnost. 516 474 100 autodoprava prodej paliv 516 475 295 516 477 207 Velké Opatovice 218

Soledo, s.r.o. prodává oblečení na svém eshopu https://www.alpine-shop.cz/.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Zámečnictví, nástrojářství

MVDr. Vlasta Křížová se zaměřuje na prodej vitamínů a potravinových doplňků.

Služby. - oprava, servis a prodej pneumatik - pneuservis - ruční mytí a čištění interiérů

Prodej originálních triček s cyklistickou nebo australskou tématikou z bavlny i funkčního materiálu s povrchovou úpravou CoolFit.

E-shop se stylovými látkami. Možnost osobního vyzvednutí a prohlídnutí látek na provozovně v Rozstání. Prodej metráže - bavlněné a dekorační látky, gázovina, froté, kočárkovina, kojenecký plyš, koženka, kožešiny, len, minky, podšívky, softshell, sportovní látky a další.

Ing. Roman Koupý provozuje zahradnictví, ve kterém je možné pořídit: - zahradnické potřeby, - balkonové a pokojové rostliny - trvalky, letničky, skalničky - okrasné trávy - substráty, hnojiva - květináče a truhlíky.

Zahradnictví u Kopřivů. Prodej: - pokojové rostliny - rostliny okrasné listem - rostliny okrasné květem - svatební kytice - kytky, květiny na auto - květiny pro maminku, pro babičku.

Zahradnictví u Kopřivů. Prodej: -pokojové rostliny -rostliny okrasné listem -rostliny okrasné květem -svatební kytice -kytky, květiny na auto -květiny pro maminku, pro babičku.

Zahradnická firma v Boskovicích Provoz vlastního arboreta Zahradní centrum Šmelcovna Boskovice Školkařská produkce Projekce, realizace a údržba sadovnických úprav Výstavní hala - občerstvení Dva dvory