Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Pěstování a prodej květin: -balkonové -hrnkové -trvalka, trvalky -skalnička, skalničky -okrasné keře -hlíznaté a vřesovištní rostliny. Zásilkový prodej rostlin v E-shopu.

Květinářství a handmade obchůdek v Boskovicích. Prodej řezaných a hrnkových přírodních květin. Vazba kytic pro různé příležitosti. Svatební květiny.

Prodej, servis - svářecí technika -svářecí kukly zn.Optrel solarmatic -svářecí technika -průmyslové zboží z dovozu.

Podniková prodejna. Pekařství - občerstvení. Výroba, prodej: -chléb -běžné pečivo -jemné pečivo -cukrářsk výrobky -trvanlivé pečivo -sendviče -bagety.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Aneta Jackuláková se zaměřuje na prodej používaného oblečení a provoz second handu.

Společnost PAVIN CAFFE CZ s.r.o. nabízí na svém e-shopu: - káva, nápoje, sušenky, koláče - stroje pro přípravu kávy - mlýnky na kávu, přístroje a výrobníky pro firmy -potřeby pro baristu Firma provozuje v Moravském Krasu kavárnu.

Společnost Verio s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu dámských oděvů, doplňků a oblečení pro zvláštní příležitosti jako je například svatba a ples.

Zakázková výroba a prodej vlněných výrobků. Prodáváme deky, koberce, tašky a doplňky z vlny.

Prodej, maloobchod, dodávka, e-shop, internetový obchod: - dárkové a reklamní sklenice. Pískování skla: -loga, logo -jména -věnování.

Internetový a kamenný obchod s kojeneckým zbožím. Sortiment zahrnuje kojenecké lahve, sterilizátory, chůvičky, kolébky a postýlky, hračky pro děti.

Prodej a zakázková výroba barevných a reflexních nažehlovaček. Potisk triček, zápisníků a dalších dárkových předmětů.

MP Auto s.r.o. provádí činnosti: - Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Wood-agro s.r.o. Výroba, prodej: - stavební řezivo - palety, přepravní bedny - palubky - palivové dřevo. Další činnost: - práce v lese (těžba, příbližování dřeva) - nákup, prodej kulatiny - výkup lesů.

Internetový obchod s přípravky a potravinovými doplňky Herbalife.

E-shop s konopnou kosmetikou. Prodáváme CBD oleje, kosmetiku, extrakty, květy.

Internetový e-shop Berryse se sortimentem šitých výrobků. Prodáváme Dámské a dětské čepice, zimní a funkční čelenky, šátky a nákrčníky. najdete u nás i šité doplňky - kosmetické tašky a masky na spaní, odličovací tampóny.

Kamenná prodejna s galanterií, látkami a šitými výrobky. V Dílně u Hájků zakoupíte ubrusy, patchworkové deky a polštáře, ale také kabelky, pouzdra a peněženky.

Květinářství. Prodej: -řezané a hrnkové květiny -svíčky -dekorativní keramika -květináče a obaly Vazba: -kytice. - svatební kytice a výzdoba - smuteční vazba

Květinářství. Prodej: -řezané a hrnkové květiny -svíčky -dekorativní keramika -květináče a obaly Vazba: -kytice. - svatební kytice a výzdoba - smuteční vazba

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství

Pěstitelská pálenice a moštárna na Gruntě pálí ovocnou pálenku z Vašeho vlastního ovoce a připravuje kvalitní mošt. Výroba kvalitní domácí ovocné pálenky, která je vyrobená z čistého ovoce bez přídavku jakýchkoli chemických látek. Budete tak přesně vědět co pijete. Pokud chcete ochutnat pravou ovocnou pálenku navštivte nás. A pokud zrovna ...