Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba šitých a háčkovaných potřeb pro miminka. Internetový obchod s hnízdečky, polštářkovými mantinely, zavinovačkami, dečkami, polštářky a usínáčky.

Výroba: - textilní zboží - bytová a stolní konfekce - proševy na prošívacím stroji Ecomat v šíři materiálu 240 cm - velikost vzoru až 30 cm - šití bytového textilu na zakázku a vysekávání na mostovém stroji Výroba, šití kožená a textilní galanterie, různé druhy kabel, kabelek, kabelka, batohy, opasky.

Prodej vína možnost degustací v prezentačním sklepě s občerstvením a odborným výkladem, cimbálovkou

Víno Bellvery s.r.o. se zaměřuje na prodej moravských a zahraničních vín a různých pochutin.

Internetový obchod s kvalitními kosmetickými produkty korejské kosmetické technologie pro péči o pleť. Prodej pomůcek pro kosmetické salóny.

Výroba, prodej, maloobchod keramiky, keramika, porcelán. Užitkový a ozdobný porcelán a keramika. Keramické, porcelánové výrobky. Originální design, umělecké výrobky. Výroba i na zakázku. Možnost spolupráce s architekty, designery a výtvarníky. Vlastní výstavní prostor, galerie.

Výroba, prodej: -vinařství -vinný sklep -výroba vín -prodej vín. -degustace vína do 20 osob.

Velkoobchod, velkosklad: -pivo - sudové i lahvové (sudová i lahvová) -lihoviny -cigarety - jakékoliv -cukrovinky -nealko nápoje -limo -pochutiny -alkohol. Půjčování pivních píp. Do 30km je rozvoz zboží zdarma.

Kvalitní trapézové plechy, sendvičové panely, taškové plechové krytiny, spojovací materiály, okapový systém, fasádní a střešní doplňky.

Rodinné vinařství, výroba, e-shop: - víno, vína - pěstování vinné révy.

Zahradnické centrum. Zahradnictví. Maloobchod, květiny- řezané, , letničky, trvalky, keře, okrasné stromky, zahradnické vybavení, dekorace, nářadí, postřiky, hnojiva, truhlíky, krmení pro zvířata, jezírkové ryby. Květinové vazby, výzdoba slavnostních tabulí. Prodejna- bývalý areál ZD.

Vinařství, výroba, prodej: -víno, vín, vína -červené, bílé víno -přívlastkové, jakostní, odrůdové vína -ledové, barikové víno -pozdní sběr -pěstování réva vinná -vlastní produkce. Odrůdy: Ryzlink vlašský, Neuburské, Rulandské bílé Chardonnay, Sauvignon, Muškát moravský, Tramín červený, Svatovavřinecké, Modrý Portugal.

Vinařství Veselý s.r.o. provozuje rodinné vinařství, obhospodařuje 20 hektarů vinic a vyrábí a prodává různé druhy jakostních a přívlastkových vín.

Vinařství Pavlovín, spol. s r.o. Vína z Pavlovína se rodí v jedné z nejvyhlášenějších vinařských podoblastí ve Velkých Pavlovicích na jižní Moravě. První zmínky o vinařství Pavlovín, spol.s r.o. ve Velkých Pavlovicích jsou staré více než 750 let. Firma byla založena v roce 1994. Od samého počátku se snažila o výrobu vín vyšší ...

Vinařství. Vyrábíme a prodáváme vína sudová, lahvová, přívlastková, odrůdová. Výroba, prodej víno, vína - 17 odrůd. Pořádání degustace, ochutnávky vína. Vinný sklep, sklípek.

Vinařství -vína, víno, vín. Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování réva vinná, vinice.

Rodinné vinařství: -Velkopavlovická oblast -výroba, prodej, distribuce, dodávka vína, víno, vín -jakostní, přívlastková vína, víno -lahvové, sudové víno -různé druhy odrůd vín -červené, bílé víno. Odrůdy vín: -Rulandské bílé, Sauvignon, Tramín červený, Rulandské modré, Cabernet Moravia, Svatovavřinecké, Svatovavřinecké Rosé, ...

Vinařství: -výroba, prodej vína, víno, vín -červené, bílé víno -lahvové víno -pěstování vinná réva, hrozny, hrozen -vinařská oblast. Sklep s posezením.

Rodiné vinařství, výroba vín. Pěstování vína má u nás tradici už po pět generací. Řízené degustace vín, posezení ve sklepě. Pro menší skupiny do 10 osob. Zprostředkujeme ubytování v Rakvicích. Naše vína: Veltlínské zelené p.s. 2013 suché Dornfelder 2013 zem., suché Zweigeltrebe 2013 zem., suché Blauburger 2012 zem., ...

Zahradnictví. Výroba, pěstování: - balkónové rostliny, zeleninová sadba a letničky. Prodej: - jehličnany, pokojové květiny - potřeby pro pěstitele.

Vinařství -víno, vína, vín. Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování réva vinná, vinice.

Vinařství, vinař: -výroba, prodej vína -pěstování vinné révy v chráněné krajinné oblasti Pálava Víno: -lahvové, sudové -červené, bílé -přívlastková vína -ochutnávka, degustace, koštování vína -pořádání akcí-vinný sklep, ve sklepě -večírky, narozeniny, firemní akce, oslavy. Odrůdy vín: Rulandské bílé, šedé, Chardonnay, Tramín, ...

Služby: -Penzion -Ubytování -Vinařství -Prodej vín -Výroba vín.

Výroba, prodej: -víno, vína, vín -odrůdová, přívlastková -vína z nejkvalitnějších mikulovských viničních tratí. -vinařská produkce s maximálním omezením chemických vstupů -vinařská filozofie zaměřená na šetrný přístup k přírodě. Vinárna - 20 osob. Odrůdové víno: -Ryzlink vlašský, Chardonnay, Zweigeltrebe, Svatovavřinecké. Víno s ...