Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Výroba -potřeby pro keramickou dílnu: -sádrové modely a formy, rozmnožovací zařízení -modely pro laminátky a vakuové zpracování plastů -formy pro vakuování plastů. Návrhy: -užitková a dekorační keramika.

Internetový prodej alternativního oblečení, oděvních doplňků, šperků, obuvi ve stylu gothic, metal, steampunk a dalších stylů.

Výroba, zpracování vajec: - sušené vaječné výrobky sušená vaječná směs, sušený vaječný žloutek, sušený vaječný bílek, sušený vaječný bílek se zvýšenou šlehatelností - tekuté vaječné výrobky melanž, pasterovaný žloutek, pasterovaný bílek - majonézy a tatarské omáčky.

Vinotéka Vinařský grunt Brumovín. Prodej: -sudová, lahvová vína - bílá, červená. Jaká vína nabízíme: - Rulandské bílé, Rulandské šedé, Neuburské, Ryzlink vlašský a rýnský, Sauvignon, Sylvánské zelené, Müller-Thurgau, Veltlínské zelené, Iršai Oliver - Frankovka, Dornfelder, Alibernet, Svatovavřinecké, Zweigeltrebe, Cabernet Moravia.

E-shop: - sportovní výživa - fitness oblečení - sportovní potřeby

Prodej obuvi. Dámská Letní, zimní, jarní, podzimní, svatební.

Velkoobchod, distribuce, maloobchod, prodej: -velkoobchodní prodej alkoholické a nealkoholické nápoje, prodej tabákové výrobky, cukrovinky, a další sortiment pro restaurace a potravinářské obchody. -alkoholické nápoje, alkohol, destiláty -tabákové výrobky, cigaretový tabák, lulkový tabák, cigarety všechny značky, kuřácké ...

Prodej, montáž, servis: -automatické dveřní systémy MARANTEC -parkovací systémy MARANTEC -bezpečnostní a protipožární dveře, brány, závory, garážová a průmyslová vrata TEKLA TECKENTRUP -gastronomická zařízení-gastronomické přívěsy pro přípravu a prodej jídel, grily na selata-plynové, roštové grily lávové-plynové, skříňové grily ...

Cukrářská výroba. Trvanlivé pečivo, piškotové pečivo, dorty, zákusky, cukrovinky, řezy, rolády, směs zákusků balená, rumové koule, čajová marína.

Vinařské potřeby: Kompletní sortiment potřeb pro vinaře, zahrádkáře, chovatele a hospodáře. -vinařské potřeby -koštýře, karafy, dekantační nádoby -sklenice na víno nová nabídka -dřevěné sudy barrique (nové i použité) -nerezové nádoby (pevné, s pl. víkem) -plastové nádoby -filtry (samostatné, vč. čerpadla) -čerpadla, rmutová ...

Prodej, dodávka, distribuce, velkoobchod, maloobchod: -profesionální vlasová kosmetika -kadeřnický softwar -kadeřnické vybavení -nábytek -vysoušeče vlasů, strojky, kulmy, sterilizátory, sušáky, klimazony, hairmastery -profesionální kadeřnické nůžky -kartáče, hřebeny, vlásenky, sponky, melírovací čepice -prodej doplňků ...

Vinařství: - výroba vína - poradenství při zakládání vinařství - degustace - výroba firemního vína.

E-shop, internetový obchod: - dámské oblečení - pánské oblečení - dámské boty - pánské boty.

Výroba, prodej - ušní známky pro zvířata. Prodej: - přístroje, zařízení a vybavení pro veterináře. Značení hospodářských zvířat tetováním.

Domácí dílna: -Prodejna železářství a potřeb pro kutily. -Stolařské práce.

Velkoobchod, maloobchod. Recyklace, renovace náplní, náplně, cartridge, tonery, tonerů do tiskáren. Originální, kompatibilní náplň. Prodej, servis: -počítače, počítačové sestavy POWER, COMFOR -notebooky -PC komponenty -data a video projektory -digitální fotoaparáty -CD, DVD média -registrační, fiskální pokladny -Hardware, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -oděvy -textil -prádlo

Výroba: - voliéry, klece, chovné boxy a výletová okna pro exotické ptactvo

E-shop: - dekorativní kosmetika - kosmetika - potravinové doplňky

Nakladatelství, výroba a distribuce: - elektronické knihy Služby: - webdesign - grafické práce - programování

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.