Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Prodej - textilní galanterie - oděvy.

Včelařský obchod. Prodej: -nástavkové úly -potřeby k úlům -přířezy a potřeby pro přípravu rámků -včelařské nářadí -pomůcky k získávání a skladování vosku, pylu, propolisu -potřeby pro krmení, pro práci s medem.

Služby, výroba, prodej: -Pekařství

Psí centrum Internetový obchod: -chovatelské potřeby -krmivo pro psy a kočky -granule -vodítka -výcvikové pomůcky -bezplatná pomoc a rady chovatelům psů. -rybářské potřeby -stany.

Krejčovství. Výroba, prodej, šití: -textilní výroba -bavlněná móda -materiál bavlna -textil, oděvy -lehká konfekce, noční prádlo, oděv -dámské, pánské pyžama, pyžamo -noční košile -dámské halenky -sukně -vše i v nadměrné velikosti.

Výroba, prodej, montáž. Parkovací sloupky-zábrany vjezdu sklopné, ruční nebo elektrické na dálkové ovládání Led světla na přechody pro chodce Český výrobce. Doplňky k oknům: interiérové horizontální žaluzie, sítě proti hmyzu Provozovna: Mikulov, K Vápence 966/3

Prodej, maloobchod: -zahradnické potřeby - řezané květiny - sazenice květin, květinové mísy .... - aranžmá květin, suché květiny, živé květiny, bylinky. Realizace zahrad. Zahradnické poradenství. Klobouky u Brna Malobchod Květinaka Bří. mrštíků 16 - prodej řezaných květin - vazba svatebních i smutečních kytic. Masérské služby.

Maloobchodní prodej (e-shop) -laminovaná a surová dřevotříska KRONOSPAN, EGGER, WODEGO -sololit -hrany laminované s lepidlem a narážecí -kuchyňské pracovní desky -kuchyňské vybavení, dřezy, dvířka -podlahové a masivní lišty -nábytkové kování BLUM -kování na posuvné dveře -úchytky -kování spojovací a plastové -lepidla, tmely, ...

E-shop, internetový prodej: - vína z Moravy - vybavení vinoték - stojany na víno.

Výroba: -potravinářské koncentráty, koncentrát -sirupy.

Pěstitelská pálenice. Pěstitelské pálení, pronájem kvasných nádob, mlýnků na ovoce.

Prodej: -autobaterie, autobaterií VARTA -pro osobní, nákladní vozy, vůz, automobily. Baterie, která není na skladě-zajištění dovozu do 12-ti hodin. Prodej, oprava, záruční a pozáruční servis manipulační techniky: -nízkozdvižné hydraulické paletizační, paletové vozíky, vozík, vozíků. Náhradní díly, ND na vozík. Výroba klíčů.

Prodej, výroba: -vinařství -prodej vína -výroba vína -degustace vín.

Aranžérské práce a poradenství: Květinářství: - řezané a hrnkové, sušené a umělé květiny - osivo - zahrádkářské potřeby.

Maloobchod: - smíšené zboží.

Maloobchod - textilní galanterie.

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny, potraviny. Zpracování a prodej masa a masných výrobků.

Pneuservis. Prodej, servis, oprava, demontáž, montáž, přezouvání pneumatik, pneumatiky. Osobní, dodávkové pneu. Vyvažování osobních a dodávkových pneumatik. Foukání kola, kol. Poradenská služba.