Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Maloobchod, prodej: - obuv - kožené zboží - kabelky - kožená galanterie.

Dodávka pro výrobce masných výrobků, masný průmysl, gastronomii. velkoobchod: - přírodní koření a extrakty koření - směsi koření - směsi koření s obsahem technologických přísad - jednotlivé a kombinované technologické přísady a přípravky - aspiky - sójové proteiny - funkční koloidy - marinády - aspiky - směsi k obalování mas a ...

Svoz pevnný domovní odpad, domovního odpadu, běžný komunální odpad, svoz PET lahví, TV, lednice, mrazáky, baterie, pneumatiky a další. Zpětný odběr. Velkoobchod, prodej: -nápoj, nápoje: -rozvoz, dovoz, distribuce -alkoholické, nalkoholické nápoje -pivo Velkopopovický Kozel, Radegast, Havlíčkobrodské pivo (REBEL) Prodej 5l soudků s ...

Výroba sportovních potřeb: šití turistických batohů, batohů a pouzder na pruty pro rybáře. Pěstitelská pálenice: pálení ovocných kvasů

Curkářství: - prodej zákusků, dortů, svatebního cukroví a teplých i studených nápojů. Nabídka obložených mís a chlebíčků.

Nákupní středisko. Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží. Otevírací doba: Pondělí - pátek: 7:00 - 18:00 Sobota: 7:00 - 11:00 Neděle : zavřeno.

Maloobchod, prodej: - čaje - keramika - chemikálie do bazénů.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: -maso, masa, uzeniny.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Prodej: -hospodářské potřeby.

Maloobchod, prodej: -obuv, boty, kožená galanterie.

Maloobchod, prodej: - hospodářské potřeby.

Výroba průmyslové těsnění, sekané komponenty. -těsnění z pryží -těsnění z jiných materiálů -těsnění, průchodky upichované - pryžové Vysekávání tvarů a komponentů Výroba sekacích nožů, nože. Výroba -střihy pro šití autobrašen, cyklobrašna, autolékárna, motolékáren, vzduchové filtry a mikrofiltry, filtrační vložky zadaného ...

Služby: -účetnické služby -zpracování a vedení účetnictví, daňové evidence -vyhotovení daňových přiznání -poradenství -vedení mzdového účetnictví. Školení pro účetní. Maloobchod, prodej: -pracovní oděvy -ochranné pracovní pomůcky -zakázkové šidí pracovních oděvů -potisk pracovních oděvů. E-shop.

Vinařství, vinný sklep, sklípek Výroba, prodej víno, vína -Veltlínské zelené -Müller (Muller) Thurgau -Portugal -Svatovavřinecké -Frankovka.

Návrhy a realizace interiérů, kompletní designové studie ve fotorealistické kvalitě. Zajištění výroby a montáže nábytku, nábytek. Reálné textury dřevodekorů a obkladů, obklady. Realizace, návrhy pro byty, domy, kanceláře, hotely, herny, restaurace, kadeřnické salóny.

Pražená káva. Po upražení: -míchání kávy do směsí -čištění -balení -rozvoz odběratelům. Jsou to převážně kavárny, hotely, cukrárny a bary.

Velkoobchod látek, látky, látka.

Prodej krmiv pro domácí zvířata, hlavně psy.

Vinný sklep, sklípek. Vinařství. Výroba a prodej vín. Možnost pořádání degustace, ochutnávka vín, odborné semináře a školení. -klasické jakostní vína, pozdní sběry, Barrique, Cuvée a Sur-lie vína.

Prodej hudebních nástrojů a příslušenství v Břeclavi - piána, keyboardy, kytary, dechové, strunné, bicí nástroje, percuse, obaly, stojany, struny, paličky, čističe, noty, zpěvníky, učebnice, dárkové předměty pro muzikanty. Prodej ozvučovací a osvětlovací techniky - mixpulty, mikrofony, reproboxy, powermixy, zesilovače, reproduktory, sluchátka, ...