Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Výhradní dovozce značek, velkoobchod, specializovaný maloobchod, technické poradenství, internetový obchod, zásilková služba Stroje: - KRESS (elektrické ruční nářadí) - AIRTEC INTERNATIONAL(benzínový rázový utahovák/vrtačka na kolejové pražce, pneumatické ruční nářadí) - ROTABROACH (elektromagnetické a kolejnicové vrtačky) - ...

Služby: -výživový plán, poradenství -sestavení jídelníčku, jídelníček -zdravá strava, zdravé spalování tuků -dietní plán ušitý na míru -nutriční typologie -konzultace se specialistou. Prodej: -doplňky stravy -detoxikace -komplexní výživa -hubnutí -celkové a preventivní doplňky.

Rozvoz barelové vody do 24 hodin, široký sortiment výdejníků barelové vody, automaty na vodu s připojením na řád, kávovary, prodejní automaty. FONTANA - Váš největší nápojový specialista v Brně! Možnost zapůjčení výdejníků/kávovarů na 7 denní zkoušku zdarma... bez závazků!

E-shop pro kosmetické salony: - dekorativní kosmetika - depilace - pedikůra - manikúra - kosmetické pomůcky - kosmetické kufříky - barvy na obočí, řasy.

VJEZD Mojmírovo nám.11 PATROVÉ GARÁŽE Autoservis: -záruční a pozáruční servis osobní, dodávková vozidla -příprava STK a ME včetně provedení -servis oprava a plnění klimatizací -mechanické, klempířské, lakýrnické práce -diagnostika motoru všech značek -digitální geometrie -výměna čelních skel -kopletní opravy ...

Maloobchod, prodej: -čerstvá zrnková káva z celého světa -spotřební zboží značky Tchibo. Kompletní kávové občerstvení s možností posezení.

Služby, opravy, servis: -pneuservis -pneumatiky -pneu -uskladnění pneu.

Zboží české výroby. Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, poradenství: -koberce, podlahové krytiny, PVC podlahoviny, korek -metráž, potahové látky, polštáře, přikrývky, ubrusy, prostírání, utěrky, ručníky, osušky, povlečení, prostěradla, kapesníky, záclony, závěsoviny, deka (přikrývka), lemovka na koberce -koupelnová předložka, ...

Zakázková výroba kosmetiky s výjimkou dekorativní kosmetiky: -kosmetické přípravky dle přání zákazníka -výroba i velmi malých sérií.

Návrhy, realizace, zahrady okrasné zeleně na klíč, vč. architektonického návrhu: -jednotlivé práce (rekonstrukce trávníků, výsadba keřů a stromů i vzrostlých) -pokládka předpěstovaných travních koberců -stavby na klíč (okrasné zahrady, parky) -střešní zahrady: -statické posouzení nosnosti střešní konstrukce -návrh, dodávka vhodné ...

Prodej masa a orintálních potravin. Rozvoz masa dle dohody. Otevírací doba: po - úterý : 11.00 - 20.00 středa - pátek: 10.00 - 20.00 (pátek 13-14 zavřeno modlitba) so: 9.00 - 18.00.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: -pletiva: -plotová pozinkovaná, potahovaná PVC -chovatelská -lesnická -zahradní branky a brány -svařovaná pletiva -dráty: -ostnaté, napínáky, pozinkované. Služby: -oplocení staveb.

Prodej: -geotextilie -ekotextilie -fólie -protierozní ochrany -zahradní dekorace -sortiment pro stavbu, dům a zahradu. Velkoobchod: - stavební materiál.

Výroba, velkoobchod: -tekutá mýdla -čistící prostředky -toaletní papír.

Autorizovaný prodejce vozidel Citroën a Ford. Autosalon. Prodej, leasing, úvěr, pojištění (havarijní, zákonné): -automobily Citroën (Citroen), Ford -náhradní díly -příslušenství, doplňky -autorádia SONY, PANASONIC -zabezpečovací zařízení automobilů -pneumatiky. Autoservis, oprava: -Citroen, Ford, Mitsubishi a Peugeot ...

Výroba a prodej: originální autorské šperky, ruční výroba, šperky, brože, bižuterie, náhrdelníky, náramky, náušnice, přívěsky, přívěšky, soupravy, prstýnky, spony, prodej, módní doplňky, móda.

Prodej obalového materiálu.

Výroba, velkoobchod: -dámské a pánské oděvy -tkaniny -konfekce, oděvy -dámské doplňky -šátky, šály.

Velkoobchod, maloobchod, poradenství: -stavební kování na okna, dveře zámky, kliky, madla, zabezpečení -nábytkové kování -visací zámky -poštovní schránky a vhozy na dopisy -nožířské zboží Dodávky tvářecích strojů a linek - oprava a modernizace tvářecích strojů Velkoobchod a maloobchod 1. máje 442, 664 84 Zastávka Tel.: ...

Gelateria Piazza - kousek sladké Itálie přímo v centru Brna! Najdete nás v přízemí OC Omega. Nekuřácká kavárna a cukrárna - dorty a zákusky vlastní výroby - vynikající káva - svatební dorty - míchané nápoje - italská zmrzlina

Nákup, zpracování, prodej: -škvařené sádlo

Výhradní prodejce: -profi solária Luxura -domácí solária Hapro, UV zdroje max Light. U nás koupíte solární kosmetiku, kosmetiku na tlumení projevů celulitidy a dezinfekci na solária. Pořádáme kurzy, rekvalifikace pro provoz solárií.