Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Sedlářství, brašnářství. Výroba, prodej, oprava: -výroba z kůže na zakázku -brašnářské, sedlářské zboží -koňské postroje, sedla -brašny pro motorkáře -filtr na pitnou vodu.

Internetový prodej, e-shop: -dětský nábytek, deky, hračky, dekorace a oblečení.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -kancelářské potřeby, školní potřeby, papírnictví -psací potřeby -školní batohy -tiskopisy -výtvarné potřeby -balící potřeby, obalový materiál, obálky -papíry

SLUŽBY : - průmyslové balení - balení technických výrobků - exportní balení včetně nakládky, fixace na přepravních prostředcích a kontejnerech - přepravní a ochranné balení. PRODEJ DODÁVKA : - obalové materiály a stroje - vázací a upevňovací technika - svářečky fólií - vysoušedla, indikátory - páskovače - spony. VÝROBA, PRODEJ ...

Výroba, prodej: -papírové vystřihovánky -reklamní předměty z papíru -puzzle, didaktické puzzle -papírové skládánky, betlémy -hry, hlavolamy -hra PEXETRIO -modely hradů, letadel, lodí -papírové modely.

Prodej: -šamanské meditační kameny -křišťálové předměty (amulety, prsteny) -Saligramy-posvátné kameny Himaláje -kouzelné hůlky (energetická žezla) -rituální dýky ze dřeva s drahokamy -rituální nástroje (tibetské zpívající mísy, kartálky, rituální zvony, bubny djembe) -galerie (inspirituální obrazy, grafické zářiče, trička se ...

Květinářství: -květiny -svatební kytice, floristika, florista -suchá vazba -luxusní kytice -dekorace interiéru -instalace výstav -květinový design.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -luxusní řada zásadité kosmetiky na bázi rostlinných olejů. Přírodní kosmetika je také opatřena energií Květ života.

Maloobchod, e-shop: -pletené, háčkované oděvy a doplňky -materiál pro vlastní tvoření -klubíčka, příze, stuhy.

Profesionální přípravky pro bělení zubů: -domácí bělení zubů -ordinační bělení -bělící pera -dlahy proti bruxismu -vyvinuto ve Švédsku. Distribuce u Vašich zubních lékařů, v lékarnách i v našem eshopu.

Skladové a přepravní plastové boxy: -stohovací boxy -regálové a skladové boxy -prostorově úsporné boxy -paletové boxy -přepravní podvozek -uzamykatelné boxy -ESD-produkty -plastové palety -kbelík s víkem -přepravní bedny na láhve -příslušenství.

Starožitnictví. Prodej a výkup: - starožitné předměty. Šperky, Stříbro, Staré hračky, Kovové figury na podstavci, Nábytek, Kvalitní obrazy, Gramofony, Stolní lampy, mosazné lustry, Hodiny a hodinky, Miniatury, Skleněná těžítka, Malované hrníčky, Sklo, Korbely, Lidové dřevořezby, betlémy, loutky, Hole špacírky, Porcelánové fajfky, Perské ...

Pneuservis: -prodej pneumatik pro osobní auta -projektory -pneumatiky BARUM, MATADOR, DUNLOP, KLEBER, VREDESTEIN, PNEUMANT i jiné -prodej disků a krytů kol RONAL, ZENDER, ALUSTAR, AUTERA, ATP, MAK, VALBREM. Služby: -výměna, oprava pneumatik.

Prodej dámských a pánských oděvů včetně módních doplňků.

Solárium, solární kosmetika, solární galerie

Prodej elektromateriálu - přístrojů, kabelů, světelných zdrojů, rozvaděčů a baterií Nabídka nářadí a ochranných pomůcek

Prodej, distribuce zboží: -oleje Gulf, Castrol, Shell, Total, Valvoline -žárovky Osram -provozní kapaliny, Vif aditiv. Pojišťovací služby: -pojištění vozidel, domácností, nemovitostí, cestovní, úrazové, rizikové, podnikatelských rizik. Penzijní spoření. Stavební spoření.

Internetové knihkupectví, nakladatelství MOBA. Prodej, e-shop: -knihy -dětské knihy -beletrie -fantasy -sci-fi -sešitové romány.

Vinotéka, e-shop: -široký sortiment kvalitních vín od renomovaných výrobců -specializace na vína moravských producentů. Další prodej: -karafy, decantery, degustační sklenice, vývrtky a další. Objednávky už od 1 ks vín. Každý týden nová vína.

Výroba, prodej, vývoz, export: -šťávy, koncentráty, ovoce, zelenina -výroba a zpracování ovoce.

Obchod, prodej, e-shop: -RC (rádiem řízené) modely a příslušenství nejoblíbenějších světových značek WALKERA, E-FLite, Nine Eagles, Hi - moto, jak pro začátečníky, tak i pokročilé modeláře -vrtulníky, auta, letadla, lodě, motorky a náhradní díly za skvělé ceny -modely vrtulníků, letadel, aut, lodí, motorek -platba z účtu ale i distribuce ...

Výroba: -mechanické ucpávky -zásobovací systémy -průmyslová speciální těsnění. Dodávky: -průmyslová těsnění pro armatury -plochá těsnění-expandovaný PTFE-grafit -ucpávkové šňůry ProPack -o-kroužky-FEP, labyrintová těsnění a těsnění pro ložiska. Průmyslová zóna - Černovická terasa

Golden Drahon online shop Výroba, šití, prodej, e-shop: -vybavení pro bojové sporty: -kimona pro karate, judo, aikido, taekwondo. Specializované internetové knihkupectví s nejširší nabídkou knih o bojových uměních, tradičních zdravotních cvičeních a prodej religionistické, léčitelské a ezotérické literatury.