Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Nabídka: - restaurátorské a umělecké materiály a technologie. Poskytování poradenství, odborná literatura a periodika.

Modelové pletení, prodej: -šaty -sukně -svetry -halenky.

Zlatník, rytec, šperkař. Výroba, služby: - prsteny, náušnice, brože, náramky, řetízky - zlaté šperky i ze zlata zákazníka - zasazení drahých kamenů - snubní prsteny podle vzorů. Práce: - rytecké. Oprava: - zlaté šperky.

Výrobna: -studená kuchyně, lahůdky s rozvozem obchodům: -saláty (50 druhů), chlebíčky (30), aspikové výrobky, pomazánky a pěny, krémy, dressingy, obložené mísy, obložené bulky, bagety, chleby, obložená vejce, rybí očka, utopenci, kavak, nářezy v kelímku. Certifikát řízení jakosti 9001:2001.

Velkoobchod, prodej, distribuce: -víno (Vinařství Zaječí, Víno Exclusive, Modrý sklep, Nový Šaldorf, Neoklas, Šardice, vinařství JUDr.Blanka Ďulíková Bzenec), vína (jakostní, přívlastková, stolní, perlivá, šumivá, dezertní, kořeněná, speciální a archivní) -alkoholické nápoje -vinařské potřeby -tabákové výrobky a doplňky ...

Dovoz, prodej vín z Itálie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: Výrobky firem LYSOFORM a SPORTO-MED -dezinfekční a čistící prostředky. - univerzální čistící prostředky - mycí emulze - kosmetické přípravky - práškové dezinfekční prostředky - studené a teplé obklady.

Globální partner pro kompletní obalová řešení Exportní obaly na jedno použití: -vnitřní balení -jednorázové obaly -vratné obaly -dlouhodobé obaly -obalové doplňky

Služba NONSTOP tel.602571312, 602582325 pobočka Břeclav SIGNEX KH 777595989 pobočka Třebíč SIGNEX CZ 603812506 Společnost je držitelem certifikátu managementu jakosti ISO 9001:2001 s obhajobou v r. 2008 a certifikovaný člen asociace ČMADZ. Půjčovna, pronájem, montáž: -dopravní značky, dopravní zařízení -bezpečnostní systémy na ...

Interiérové centrum SOHO. Prodej: -matrace -postele.

Výroba: -dámské a pánské flaušové kabáty, zimníky, paleta. Dovoz: -metrový textil z Itálie, flauše, vlnařské výrobky. Dodavatelská společnost pro velkoobchod, velkoodběratele.

Obchod, prodej, poradenství, dodávka na klíč, montáž (nové střechy), rekonstrukce: -tabule, svitky(PZ, CU, TZ, AL, FE, NEREZ, lakované) -okapový systém(rýny, svody), hrotový systém, ochrana proti ptactvu, střešní latě, impregnace, tmely a silikony -střešní krytiny (TONDACH, BRAMAC, KM Beta, SATJAM, CEMBRIT, LINDAB, ROVA, ...

Služby: -rámování -paspartování a opravy rámů -napínání pláten -laminování -olepy -napínání a rámování výšivek -čištění a opravy olejomaleb. Prodej: -stříbrné šperky.

Tiskárna, knihařství. Knihařské práce: -vazba -knihy -diplomové práce (i do 2 hodin po telefonické domluvě) -paspartování -rámování -olepování puzzle a obrazů. Výroba, prodej: -papírenské výrobky -dárkové kazety -krabičky -školní, kancelářské, výtvarnické potřeby -knihařské plátno.

Kovovýroba, zámečnická výroba, zámečnictví: -mříže -pojízdná a rolovací vrata -zámky, kování -spojovací materiál -činky, dětská vozidla. Práce: -soustružnické. Oprava, servis: -sportovní nářadí -lyže, kola. Služby: -výroba klíčů, klíče -otvírání bytů -broušení -nože, nůžky, brusle.

Prodej: -doplňky stravy -vitamíny -produkty z konopí -masti, gely, oleje -chlazené a mrazené zboží -bonbóny -potraviny.

Velkoobchod, prodej: -papír -papírnické zboží -školní a kancelářské potřeby.

Kulturně-produkční agentura PEAS Production: -koncerty, akce hudebníka, taneční párty. Příprava a organizace: -koncertní turné předních našich i zahraničních umělců -návrh a realizace "akcí na klíč" dle přání a potřeb klienta, firmy, společnosti, obce, politické strany -artist management, zastupování umělců -booking kapel ...

Informační systémy na míru. Maloobchod, prodej, pronájem, leasing, oprava, servis, repase, obnova: -počítače, sítě, notebooky LIBRA, LEO, BRAVE -tiskárny SAMSUNG, STAR, EPSON, HEWLETT PACKARD -multimedia -software ekonomický, licenční, účto96 MELZER -kancelářská a telekomunikační technika -kopírky, faxy, telefony, ústředny -papír ...

Koření té nejlepší kvality. Internetový obchod, e-shop. Výroba, distribuce, balení. Jednodruhové koření, kořenící směsi, dochucovadla, dárky, kořenky, samolepící štítky na kořenky.

Výroba: -studená kuchyně -lahůdky, polotovary. Poradenství: -organizační, ekonomické v oboru potravinářství.

Půjčovna, prodej: -svatební šaty (možnost ušití i dle katalogů) -šaty pro družičky i šaty do tanečních -doplňky pro nevěsty -ozdoby na auta a různé dekorace -luxusní spodní prádlo pro sváteční příležitost -punčochové zboží -velký výběr snubních prstenů -svatební oznámení -velký výběr dámské svatební obuvi.

Česká profesionální kosmetika. Vývoj, výroba, obchod, velkoobchod, maloobchod, prodej, distribuce (i zásilková služba), export do EU, poradenství: -kosmetika s minerály z Mrtvého moře: -kosmetika přírodní a bylinná.