Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Maloobchod, velkoobchod, prodej, e-shop: -drogerie -kosmetika -parfumerie -barvy, laky -čisticí a prací prostředky.

Distribuční firma, dovoz surovin a technologií pro slévárny, kovárny, lahvárenský průmysl. Zastoupení firem: -ACHESON grafitová i bezgrafitová mazadla, postřiky pro tlakové a kokilové lití hliníku a neželezných kovů, pro kovárny oceli a neželezných kovů, pro tažení drátů a profilů z hliníku a neželezných kovů, mazadla na sklářské formy -SAVEWAY ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -elektrické ruční nářadí FEIN, INDUSTRIAL, NAREX, HITACHI, MAKITA -ruční nářadí SANDVIK pro extrémní namáhání (prostředí do 1000 V) -zahradní stroje STIHL (křovinořezy, pily) -vzduchové nářadí INGERSOLL RAND -nářadí pro instalatéry ROTHENBERGER -spojovací materiály FABORY -vyplňovací pěny ...

Dovoz, prodej: -potahové látky -useň -půjčovna dekorací.

Pneuservis, pneubazar, odtahová služba, autovrakoviště, autobazar v Brně. Prodej: - jeté i nové, zimní i letní pneumatiky - litá kola, plechové disky - náhradní díly Autobazar, dovoz automobilů

Starožitnictví. Prodej, e-shop: Výkup: -starožitnosti za hotové nebo komisní prodej -sklo, porcelán -stříbro, šperky -sošky, obrazy -hračky -nábytek, koberce -hodiny, hodinky -hračky, loutková divadla -lustry, světla -obrazy, grafiku, tisky, pohlednice -reklamní předměty, betlémy i papírové -bronzové plastiky a figurky, ...

Obalový a spotřební materiál: -obaly mikroten -balící papíry -etikety, kotoučky -taška, šáček, pytel odpadový, odpadové pytle -fólie fixační, potravinové -pohárky, tácky, misky

Síť specializovaných prodejen s kusovým textilem a doplňky, velkoobchod, prodej, e-shop: -pánská a dámská móda -klobouky, čepice, šály -kravaty, košile -módní doplňky.

Půjčovna, výroba: -kostýmy -historické kostýmy -vojenské uniformy -karnevalové masky pro dospělé i děti. Nákup, prodej, vše do roku 1990: -oděvy, bižuterie -klobouky -militárie -zbraně -vyznamenání.

Prodej, e-shop: -keramika -smaltované šperky -ostatní šperky.

Prodej: -značky SOTECO, FIMAP, CLARKE, NILCO, UNGER -úklidová technika, náplně -sanitární technika -podlahové mycí stroje -vysavače -čističe koberců -úklidové vozíky, mopová technika -čistící prostředky.

Prodej, distribuce, oprava, servis: -nápojové automaty FOUNTAIN -nápoje FOUNTAIN (kávy, čaje, smetana, čokolády, polévky, ledové nápoje, isotonické nápoje, cappuccino, mokaccino, vídeňská káva) -příslušenství automatům: -zásobník na kelímky -přídavný držák náplní -skříňka pod automat -cukr porcovaný -smetana ...

Kadeřnický a kosmetický salon. Velkoobchod, prodej, e-shop: -italská vlasová eurokosmetika a vlasová kosmetika REDKEN -šampony, kondicionéry, laky, stylingy -kadeřnické nůžky, kulmy, fény, strojky, barvy, vybavení pro kadeřnické salony a veškeré kadeřnické potřeby.

Import, dovoz, prodej: - normálie pro strojírenský průmysl - pružiny - manipulátory - moduly - upínače - pouzdra.

Činnost: - marketingová a komunikační agentura - prodej kosmetiky.

Nový způsob prodeje nových i použitých věcí, které již nepotřebujete. Bazar. Prodej, nákup. Internetové aukce. Dovoz na zakázku za zahraničí. Služba Paypal.

Maloobchod, prodej: - hudební nástroje.

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -kancelářská technika: -vazače (kovová plastová vazba) -laminátory -skartovače -řezačky -dopisní váhy -magnetické tabule -spotřební materiál (fólie,vizitky, hřebeny) -sešívačky.

Velkoobchod: -ovoce, zelenina. Logistika. Doprava tuzemská, zahraniční. Chlazený sklad s plochou 3500 m2.

Maloobchod, e-shop: . LED projekce - LED produkty - fotovoltaika - pneumatiky.

Zážitková agentura prodává zážitky jako dárky: Darujte originální dárek ve formě zážitku. Zážitek - dárek na který se nezapomíná! Originální dárky pro muže: -let balónem, balonové létání -střelecké kolo, osm typů střelby z ostrých zbrazí, ostrá střelba -čtyřkolky, jízda na čtyřkolce -ponor na zkoušku, potápění -proměna vizáže -pivní ...

Velkoobchod. Trezory: -nábytkové -zazdívací -peněžní -pro ochranu dat -pro ochranu písemností. Organizace písemností: -registrační skříně -rotující kartotéky a sklady -archivy a regály -závěsné složky a obaly. Klíče.

Největší svatební salon pro pány v ČR. Exklusivní půjčovna obleků v centru Brna. Luxusní pánské obleky za skvělé ceny. Oblékáme ženicha od hlavy k patě. Objednejte se na konzultaci, ušetříte.

Stavební, montážní firma: -gabionové zdi, drátěné konstrukce jsou opatřeny ochranným povlakem ze směsi zinku a hliníku a jsou vyplněné většinou lomovým nebo přírodním kamenem, zeminou či recyklátem -inženýrské, občanské stavby -zemní, demoliční práce.

Maloobchod, prodej, e-shop: - dřevěné hračky.