Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba, prodej: - nerezový KEG sud.

Pneuservis. Prodej, montáž, protektorování: -pneumatiky všech vozů.

Internetový obchod se spodním prádlem: -luxusní a kvalitní spodní prádlo evropských výrobců -kalhotky, tanga, podprsenky, korzety, košilky, pyžama, punčochy a spoustu dalšího kvalitního spodního prádla.

Maloobchod, prodej, e-shop: - značkové hodinky - značkové oděvy - doplňky.

Služby: - úklid kanceláří, výrobních prostor, domácností - generální a kolaudační úklid - čištění podlah a koberců - služby recepčních - čištění mramoru Maloobchod, prodej: - čistící prostředky - čistící systémy.

Hostinská činnost. Prodej, kantýny, bufety, dovoz, výdej, občerstvení. Závodní stravování: -4 druhy teplých jídel + zeleninový a salátový talíř -masitá jídla -bezmasá jídla (sladké, slané) -výběrové jídlo -zákusky -studený, teplý nápoj Cateringové služby: -rauty -recepce -pohoštění na objednávku. Výroba, studená, teplá ...

Prodej, pronájem, servis: -aquamaty, nápojové automaty, pressovače, espresso kávovary. Prodej: -balená pramenitá voda -limonády ZON -instantní nápoje - čaje, káva, čokoláda, polévky.

Služby: - vývoj software - webdesign - účetnictví, daňové poradenství, audit - skenovaní a archivace dat. Maloobchod, prodej: -mikrokrystalické vosky a konzervační vosky - drogistické zboží - obalový material - kancelářské potřeby.

Květinové studio specializující se na zakázkovou práci na míru včetně návrhu: -veškerá květinová svatební výzdoba -půjčovna svatebních textilií, potahů a různých dekorací -aranžmá z čerstvých, sušených i umělých květin k různým příležitostem -návrhy a dekorace veškerých interiérů, spolupráce s architekty -zajištění výzdoby při slavnostních ...

Prodejna, e-shop: -parfémy, toaletky -pro muže, ženy -originální dárky.

Výroba, prodej: - dětská obuv.

Osobní a dodávková a SUV vozidla. Pneuservis Brno a pneubazar Brno – kompletní pneuservisní služby, prodej nových pneumatik všech značek (Continental, Michelin, Barum, Uniroayal, Semperit, Sportiva), dovoz a prodej mírně jetých pneu a plechových disků. Nejlevnější pneuservis v Brně, vyvažování pneu. Opravy hliníkových disků (rovnání, ...

Velkoobchod: - cukr - olej - sýr - mléko.

Maloobchod, prodej, e-shop: - pneumatiky - pneumatiky pro osobní vozidla - pneumatiky pro motocykly - plechové disky - hliníkové disky.

Lékárna. Prodej, výdej, e-shop: -léky volně prodejné -homeopatika -doplňky stravy -léčebná kosmetika -čaje -dětský sortiment -veterinární přípravky.

Výroba, malobchod, prodej. -nemrznoucí směsi -montážní pasty a gely -sadařské balzámy -plastové výrobky-minipařeniště -sadbové desky -rašelinové tablety a kořenáče -bambusové tyčky a tyče -postřikovače -přírodní oleje-lněný, tungový, čajovníkový.

Výroba, prodej, montáž, e-shop: - sejfy - trezory - poštovní shcránky - vchodové stříšky - trezory na zbraně - vitrýny - nástěnky - regály.

Maloobchod, prodej: - balená voda - aquamat - čaj - sirup - káva. Služby: - pronájem aquamatu - rozvoz vody.

Výroba lahůdek: -obložené chlebíčky -obložené bulky a bagety -obložená vejce -aspiky -zeleninové misky -pomazánky -saláty -příležitostně i obložené mísy.

Smluvní partner AGIP Praha. Maloobchod, prodej: -motorové oleje: -benzinové, dieselové motory, motocykly. -oleje pro mechanické, automatické převodovky -průmyslové oleje -brzdové kapaliny -mazivo -kapaliny do chladicích systémů, odstřikovačů -motorová nafta, benzin. Stáčírna pohonných hmot, Moravanská 207.

Maloobchod, prodej: - suvenýry - tradiční hračky - dárkové předměty - bižuterie.

Výroba samolepicích etiket RAYFILM ve formátu A4-A2 a na rolích, samolepicí papíry, folie, foto papíry, průsvitky, přilnavé fólie, speciální mat. pro tisk. Materiály pro DIGITÁLNÍ PRODUKČNÍ TISK a COLOR LASER. VELKOPLOŠNÝ TISK, PRODUKČNÍ TISK, tisk fotografií a kalendářů, vazba V1 a V2. Spotřební materiál pro výpočetní, kancelářskou ...

Veterinární ordinace: -klinika specializovaná na choroby psů a koček -RTG -sonografie -vakcinace -chirurgické, gynekologické úkony -odstraňování zubního kamene ultrazvukem -parazitologická vyšetření. Návštěvy u pacientů. Maloobchod, prodej: -krmiva -vitamíny -minerály.