Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Firemní víno: -dárková vína, etikety na víno s Vaším logem, dárkové obaly na víno a další doplňky, visačky na lahve (keramické přívěsky), to vše s možností prezentace vaší firmy formou potisku nebo polepu Vaším logem nebo textem.

Prodej, e-shop: -hračka, hračky -dřevěné hračky -hračky k vodě -hračky na zahradu -hračky pro holky, hračky pro kluky -hry, figurky a hrdinové -plyšové hračky, puzzle, stavebnice, tvořivé hračky, knihy. Výdejní místa v Praze, Brně, Ostravě a Hradci Králové.

Maloobchod, prodej. Studio interiér. Odborně ušijeme: - záclony a dekorační látky na běžná i atypická okna (šikmá, oblouky). Poradenství a zaměření v interiéru. Montáž, instalace, doprava.

Obchod, prodej: -sportovní oblečení, zimní bundy, mikyny, větrovky -sportovní obuv -doplňky.

Nákup a prodej: -knihy, staré tisky, mapy, pohlednice, gramodesky

Obchodní činnost, prodej: -textilní látky na bavlněné košile, vlněné obleky a kalhoty. -zprostředkování vývozu do Francie. Provozování prodeje přes internet - eshop.

Cukrářství. Specializovaná výroba dortů na objednávku. Výběr z více než 2000 druhů dortů.

Výrobní oděvní družstvo. Výroba, maloobchod, prodej: dámské oděvy, pronájem nebytových prostor

Velkoobchod, prodej, e-shop. Hygienické potřeby: -papírové ručníky, toaletní papíry, mýdla, čistící prostředky, tělová kosmetika, dávkovače mýdla a pod. Potřeby pro úklid: -mopy, smetáky, vozíky, pytle na odpadky, úklidové a mycí prostředky.

Distributor OKG: -zdravá výživa -odborné poradenství.

Zastoupení firmy Walterscheid. Výroba, prodej: -šroubení pro hydrauliku -systémy šroubení -spojovací systémy-hydraulické potrubní systémy -šroubení pro potrubní rozvody WALPRO, WALFORM.

Zaměření firmy na reklamní dárkové zboží s aplikací loga objednatele. Import zboží z Evropy i Asie. Hlavní nabídka je zaměřena na reklamní a nákupní tašky s potiskem: tašky z netkané textílie bavlněné tašky jutové tašky tašky a obaly na víno tašky na dokumenty a jiné Zakázková výroba tašek v Asii.

Prodej hodiny: -signální, docházkové, obchůzkové, interiérové, analogové, digitální, venkovní -příslušenství: -zálohové zdroje -zvonky -věžní stroje -informační zařízení: -teleindikační -sportovní časomíra -rozhlasové ústředny. Provoz, dílna, odbyt: -Dusíkova 3, 638 00, Brno, tel.: 545 222 595. Sídlo: -Vsetínská ...

Internetový obchod, e-shop: -dámské tašky, taška na notebook -kabelka na notebook.

E-shop, prodej, internetový obchod: -spodní prádlo -dámské prádlo -pánské prádlo -kalhotky, tanga, podprsenky -trenýrky, boxerky -šaty, mikiny, trika, tričko, svetry, kraťase -doplňky, náramky, prstýnky, naušnice, laky Jessica, Power balance, Pull-in/Kanabeach.

Dítě a já E-schop Zásilkový obchod: -potřeby dětí a maminek -hračky, textil, boty, knihy, kosmetika, kočárky -zboží pro děti.

Výroba, návrh, prodej, e-shop: -prádla -termoprádlo -dámské prádlo -pánské prádlo, spodky -prádlo pro sport -čelenky -ponožky -triko, třička -dlouhé nohavice, trenýrky -kombinézy, pulovry, mikiny -cyklokalhoty, cykloprogram, pláštěnky -plavky zakázkové, sériové -fitkalhoty.

MONS OFFICE Velkoobchod, maloobchod: -kancelářské potřeby -školní potřeby a pomůcky -pohlednice a omalovánky -potřeby pro výtvarníky -hračky -sportovní potřeby -datová média. -objednávky po telefonu, faxem, e-mailem v e-shopu nebo přímo v naší vzorkovně -potisk reklamních předmětů -nadstandardní zboží. Služby: -vazba, ...

Kalamita design Oděvní návrhářské módní studio: -originální autorská móda -doplňky a šperky -ruční výroba, vlastní návrhy E- shop (šperky, trička, kabelky .... ). -Originální mladá móda

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kotevní a upevňovací technika -spojovací materiál -hmoždinky, vrtáky, nýty a nářadí -kotevní technika MUNGO, nýtovací technika FASTY, a kalené hřebíky DON QUICHOTTE, upevňovací technika KEW .

Knihařství a reklamní agentura. Služby: -vazba: -knihy, diplomové práce, časopisy, sbírky zákonů -opravy: -staré knihy -výroba: -vizitkáře, diáře, desky, jídelní lístky, krabičky, pouzdra, dárkové kazety, svatební, promoční oznámení -tisk: -vizitky, letáky, propagační materiály -laminování.

FT Records Vydavatelství, prodej, e-shop: -vydávání folkové hudby -Rock, Oldies -Domácí folk & country -Bluegrass -Keltská hudba -Folklór.

Pálenice: -pálení kvasu. Pobočka: Rostislavovo náměstí 56/15 612 00 Brno-Královo Pole Mobil: 739 679 700

Výroba, šití i na zakázku, prodej: -oděvy nadměrné velikosti. Prodejna Buci XXL: -Hybešova 35, 602 00 Brno, tel.543 215 357 po-pá 9-17.30

PNEUSERVIS BRNO & PNEUBAZAR BRNO Bezkonkurenční cena nových i mírně jetých pneu známých značek, plechových a ALU disky. Rámcové smlouvy se zajímavými slevami pro firemní zákazníky včetně mimosezónního uskladnění pneumatik. Stálé slevy na nové pneumatiky. Provádíme opravy všech pneu a duší na osobní vozy, off-road a dodávky. Máte-li ...