Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Služby: -rozvoz jídlo, jídla -krabičková dieta -konzultace s dietologem -komplexní vyšetření na klinice.

Nejlevnější hodinky prestižních značek! Breil Milano, Casio, Dolce&Gabbana, Ducati, Dunlop, Emporio Armani, Fila, Fossil, Guess, Orient Japan, Seiko, Timex, Tissot. Navíc slevové akce a dárky pro registrované zákazníky! Tak neváhejte a navštite náš e-shop už dnes a přesvedčte se sami!

Výroba, šití, prodej: -dámská textilní konfekce -halenky -kalhoty.

Renovace, recyklace: - tonerové kazety pro laserové tiskárny a stolní kopírky - kazety pro inkoustové tiskárny - pásky pro jehličkové tiskárny. Prodej, maloobchod, velkoobchod: - nový spotřební materiál pro tiskárny a kopírky - tonerové kazety, cartridge, laserjet, inkoustové kazety, inkjet, pásky pro jehličkové tiskárny - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -metráž, metrový textil, látky, úplety. Provozovny: -Brno-Žabovřesky, Horova 10/1627 -Brno-Řečkovice, Novoměstská 43/1740.

Velkoobchod, prodej, rozvoz: -potraviny pro gastronomické provozy.

International Business Centrum. V objektu: -parkování -mytí aut -servis, oprava -pneuservis -autosalon CHRYSLER JEEP -autobazar -squash -restaurace -čistírna. Prodej: -luxusní potřeby a doplňky pro domácnost -drogerie -textil, oděvy, obuv -papírnictví, kancelářské potřeby -květiny -potraviny.

Zakázková výroba, prodej: -čalouněný nábytek (sedací soupravy, matrace, válendy s úložným prostorem, taburety) -čalounění dveří, skříněk -válendy s úložným prostorem -veškeré čalounické, dekoratérské práce. Oprava: -čalounění (nábytek, dveře, skříně) -klasický nábytek. Šití: -záclony, závěsy. Prodej: -400 druhů ...

Pálenice, palírna. Výroba: -lihoviny -ovocné destiláty. Služby: -pálení všech druhů ovocných kvasů.

Maloobchod, prodej: -knihy, vydávání knih -jazykové učebnice, slovníky -ekonomická literatura -počítačová literatura -beletrie, dětské knihy. Provozovna: -Česká 31, 602 00 Brno tel.: 542 216 633

Služby: -zdravotní masáže, rehabilitační harmonizace organizmu. Lázeňské procedury: -léčebné zábaly a koupele, sauna i s párou. Poradenství - psychotronika, certifikace EMEA (čakra, minulé životy, numenorolie), feng - schuej, jing-jang (rovnováha) Masáže lymfatické, thajské, akupresurní (tlakové), reflexní. Slouží k: -zbavení toxinů v ...

Studená kuchyně: -saláty -pomazánky -chlebíčky -bagety Cukrářské výrobky: -zákusky -řezy -dorty -minizákusky

Vinotéka. Prodej: -kvalitní lahvová a sudová vína -zahraniční vína -řízené degustace.

Výroba: -pečivo -cukrářské zboží.

Floristické studio, maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové květiny -sušené, umělé květiny -keramika, sklo -věnce, kytice -svatební kytice. Služby: -vazba květin, svatební květiny -dušičková vazba -odborný řez ovocných stromků.

Výroba, oprava, úprava, prodej, poradenství: -ortopedická obuv -ortopedické vložky -výroba, aplikace vnitřního sandálu při amputaci nohy v metatarzech a výše nebo při zkrácení dolní končetiny -ortopedické úpravy standardní obuvi, zvýšené podešve, vystavění podešve -zabudování podélné, příčné klendby -zhotovení individuálních ...

Služby, školení: -školení na opravy pneumatik -doplňkové školení na opravy pneumatik -servisní činnosti v osobním pneuservisu, nákladním pneuservisu. Prodej, e-shop: -ventily, šrouby -pneumatiky.

Cukrárna: -cukrářské výrobky -nápoje -zmrzlinové poháry -chlebíčky, bonboniéry. Další cukrárna: -nám. Svobody 8, Brno tel.: 542214073

Ruční výroba čokoládových cukrovinek a výrobou čokoládové polevy a nugátových náplní -bonboniery - čoko výrobky v dózách -čoko výrobky v sáčcích -krémy -čokoládové polevy a náplně.

Služby, e-shop: -dámské zakázkové krejčovství -návrhy, šití vlastní oděvní kolekce.

Akvaristika, teraristika, zverimex. Maloobchod, prodej: -exotické ptactvo -krmivo, léčiva pro zvířata -potřeby pro chovatele.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -drogerie, kosmetika, prací prášky, čistící a úklidové prostředky -hygienické a zdravotnické potřeby -hnojiva, chemie -výrobky z plastických hmot -kartáčnické zboží a drogistická galanterie -barvy, laky. Maloobchody, Brno: Adresa Telefon Kobližná 9, 542 211 937 Bayerova 18, 541 210 635 ...

Obchodní činnost: -prodej použitého oblečení.

Prodej: -dámská móda značek CONCEPT, KENNY-S, CODIA, YELL INDUSTRY, KORALLINE -pánská konfekce CALAMAR a MONTE CARLO -prádlo, plavky -zakázkové krejčovství, úpravy oděvů.

Prodej: -pánské, dámské oděvy -módní doplňky prádlo, plavky -dámské zakázkové krejčovství společenské oděvy, kostýmy, saka, šaty, halenky, kalhoty i pláště. Provádíme úpravy oděvů.