Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Zásilkový obchod, e-shop. Prodej: -spotřební zboží -telemarketing -TV* shop.

Online prodej a servis pneu. Levné letní i zimní pneu pro osobní, offroad, užitkové automobily i moto pneu. Přezutí v síti našich pneuservisů po celé ČR nebo rychlá doprava na adresu. Asistenční služby s garancí kvality.

Prodej: -prodej hudební nástroje a příslušenství -prodej profesionální zvukové a studiové techniky -prodej světelné techniky -kompletní sortiment dovážený do ČR -poradenství při výběru komponentů zvukové techniky -komplexní vybavení klubů, diskoték, nahrávacích studií, apod... -analýza prostorové akustiky, návrhy a ...

Dodávka, maloobchod, prodej: -spotřební a průmyslová čerpadla -průmyslové armatury -vodoinstalační materiál -tlakové nádoby -provazcová ucpávková těsnění -azbestová a bezazbestová těsnění -rychlospojky GEKA, hadicová šroubení a armatury -KAMLOK rychlospojky -postřikovače -textilpryžové manžety -spotřební a průmyslové ...

Vydavatelství. Výroba a prodej širokého sortimentu papírenského zboží: -přání, pohlednice -balicí papír -dárkové produkty.

Maloobchod, prodej, distribuce, možnost placení kartou MASTERCARD na dálku bez přítomnosti zákazníka (třeba z USA*): -květiny, pokojové rostliny -ikebany, vázání květin. Doručování, rozvoz květinových darů až do domu po celém Brně a pomocí sítě vybraných květinářů v České a Slovenské republice a prostřednictvím mezinárodní ...

Prodej, distribuce: -sběratelské karty (hokejové, Pokémon atd.) -sběratelská alba, krabičky, obaly na karty -samolepky -stolní hry (karetní, deskové) -žonglovací hračky.

Kosmetický salon -profesionální ošetření pleti -ošetření obličeje -ošetření těla -masáže a aromaterapie -manikúra -líčení, barvení obočí a řas -permanentní make-up -depilace, laser

Půjčovna: -klávesové nástroje - klavíry, pianina, cembala v Jihomoravském kraji Dlouhodobý pronájem minimálně 6 měsíců, krátkodobý 1-3 dny. Prodej klavírních škol pro začátečníky.

Velkoobchod, prodej: -knihy. Služby knihkupcům. E-shop.

Prodej: -ponožky a rukavice z příze Alice - ovčí vlna. DISTRIBUCE: Eva Kovačová mobil 603211136 e-mail: evakovacova@email.cz

Prodejna, maloobchod: -čerstvé, trvanlivé pečivo (denně až 3 závozy -doplňkový sortiment ostatních potravin -možnost objednávek čerstvých cukrářských výrobků a výrobků studené kuchyně.

Pekařství PANERIA - ochranná známka sítě specializovaných obchodů pekařských výrobků. Výroba, maloobchod, prodej: -pečivo -chleba -buchty -cereálie -rychlé občerstvení, restaurace: -francouzská snídaně -bagety -studená kuchyně (chlebíčky, saláty) -pizza -panini. Služba: -objednávka, dovoz zboží. Značka PANERIA: ...

Výroba, opravy, maloseriová výroba: -laboratorní sklo.

Prodej: -ryby živé sladkovodní.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -potravinářské přísady -konzervační látky, stabilizátory -emulgační činidla -tresti.

Výroba: -luxusní dárkové krabičky.

BABYSTAR. Prodej: -kočárky, autosedačky, oblečení, dětský nábytek, výrobky pro miminka i větší děti.

Specializovaný prodej: -deštníky -módní doplňky (čepice, klobouky, šály, šátky, kravaty apod.). Další prodejny: -Brno, Vídeňská 100 (OC Futurum Brno-1. patro) tel.:547 213 154 -OC Carrefour-Královo Pole Brno tel.: 541 245 607 E-shop.

Půjčovna, krejčovství: -dětské společenské oděvy -chlapecká saka, kalhoty, vesty, kravaty, košile vel. 98-176 od 600, -Kč -dívčí šaty a doplňky od 400, -Kč -šití dětských oděvů na zakázku -zakázkové krejčovství -oprava oděvů.

Maloobchod, prodej, poradenství, oprava, servis, montáž: -ozvučovací a osvětlovací technika -pódiová technika -hudební nástroje -komponenty pro výrobu přepravních kufrů -komunikační technika.

Maloobchod, prodej: -keramické předměty -dárkové zboží -umělecké předměty ze dřeva a skla.

Výstava, prodej: -modelové železnice, kolejiště, vláčky.