Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Prodej: -postele z masivu -zdravotní matrace.

Výroba, prodej, servis: - mechanická těsnění Aesseal - průmyslová a speciální těsnění - mechanické ucpávky - montážní pomůcky.

Antikvariát. Výkup, prodej: -staré tisky, mapy a listiny, grafika -pohlednice -knihy.

Velkoobchod, prodej: -papír a kancelářské potřeby -reklamní a dárkové předměty s potiskem -sportovní poháry a ceny -xerografický, tabelační, faxový papír, fotopapír, etikety, obálky -zakládací, archivační pomůcky -laminace, vazba, DYMO -záznamní knihy, sešity, bloky, autoatlasy -psací potřeby, PARKER, TECHO program -korekční ...

Maloobchod, prodej: -potřeby pro kutily, stolaře, truhláře -panty -vložky do zámků -plastové kování -kolečka -vruty, šrouby, matice .... -nábytkové kování -stavební kování -spojovací materiál.

Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové květiny -suché květiny -keramika -květináče systému LECHUZA -substráty -prostředky pro výživu a ochranu rostlin -floristické doplňky. Vazby: -smuteční kytice a věnce -svatební kytice -květinové dekorace (slavnostní tabule, obřadní síně, kostely). Služby: -kompletní květinový ...

Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny - krůtí speciality.

Výroba, prodej: -elektrický mžikový palník (základní rozněcovadlo) -elektrický palník se používá k roznětu zážehových rozbušek (na povrchu i v podzemí) -použití k zážehu zápalnic, stopin, černého prachu, pyrotechnické zboží.

Služby: -průmyslové balení -balení technických výrobků -exportní balení včetně nakládky, fixace na přepravních prostředcích a kontejnerech -přepravní a ochranné balení. Prodej, dodávka: -obalové materiály a stroje -vázací a upevňovací technika -technologie přímého vypěňování PUR* -svářečky fólií -vysoušedla, indikátory ...

Atelier MOON GLASS: -moderní, současná a tradiční vitráž (vitráže) výroba a prodej -interiéry a exteriéry -restaurátorské práce -komerční a privátní zakázky -výtvarné návrhy a poradenství -odhady v místě zdarma -tradice výroby vitráží od r.1975 -dekorativní a užitá keramika -ručně malované originální obrázky -šperky ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -bytový textil-ručníky, ložní soupravy, prošívané deky, polštáře -metrový textil a záclony.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -české značkové jeans pro děti -e-shop -využijte členství v BOGYKLUBU, kde můžete získat slevu 10-20%.

Produkce, výkup, export: -ovoce, lesní a volně rostoucí plody pro průmyslové zpracování -distribuce v čerstvém a zmrazeném stavu -koncentráty, šťávy, dřeně.

PŮJČOVNA SPOLEČENSKÝCH ŠATŮ STAR: -společenské šaty.

Výroba, velkoobchod, prodej, distribuce, potravinářské výrobky k dochucování a přibarvování potravin. Výroba aromata pro dochucování lihovin, cukrovinek, zmrzlin a ostatních potravinářských výrobků. Potravinářská barviva, karamely pro barvení potravin, piva, lihovin i dalších produktů. Extrakty koření a směsi koření -saromexy a emulze. ...

Zahradnictví, vazačství a aranžérství, prodej: -květiny -pokojové rostliny -hrnkové rostliny -rostliny pro zdraví -bytové fontány -keramika -ovocné stromy -okrasné dřeviny -folie -zahradní hadice -hnojiva -zemina, hlína, rašelina -semena. Služby: -aranžování květin -slavnostní, smuteční vazba -svatební vazba, ...

Kovovýroba (kov*, nerez). Zámečnická výroba. Výroba z nerezových materiálů. Svařování na robotizovaném pracovišti. Svařování v ochranné atmosféře. Zpracování nerezových ocelí. Stříhání plechů, ohýbání, vrtání. Vývoj, výroba, export: -klece a voliéry pro papoušky. Design klecí a systém zavírání patentovány. Mnohaleté zkušenosti s ...

Velkoobchod, prodej: -připevňovací a uzavírací technika -uzávěry (rychlouzávěry), závěsy, madla -cylindrické zámky -výsuvy (teleskopické) -nýtovací matky a šrouby, lisovací matky AVK* -nýtovací systémy (nářadí a stroje) -příslušenství kabelů, vývodky, průchodky, záslepky -plastové rychloupínače, samolepící nárazníky.

Prodej: -plastikové modely letadel -bojová vozidla, technika -lepty, obtisky, resinové sety.

Oficiální obchodní zastoupení obuvi WORTMANN pro ČR a SR. Zprostředkování prodeje obuvi Tamaris pro maloobchodníky a obchodní sítě.

Výroba, prodej: -keramika užitková, ozdobná -hrnčířské výrobky -zakázková výroba dle požadavku zákazníka.

Služby: -poradenství: -ekonomické -mezinárodní marketing -účetnictví -školení -kurzy -semináře (komunikace, motivace, vedení a řízení, práce týmů) -rozvoje osobnosti. Práce: -studené protektorování pneumatik na nákladní auta.

Pneuservis, prodej: - prodej nových pneu: BARUM, MATADOR, MICHELIN, KLÉBR, STOMIL, DUNLOP, GOOD YEAR, SAVA, DEBICA, PIRELLI, SEMPERIT, MITAS, WRANGLER - prodej mírně jetých pneu - prodej protektorů - prodej disků: nové, použité, plechové a elektronové - rovnání, lakování a opravy elektronových disků - opravy dušových ...