Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej, e-shop MRAVENEC: -diplomy -táborové pohledy -etapové a celotáborové hry -hry do přírody a klubovny -metodickou literaturu pro tábory.

Velkoobchod, prodej, skladování: -potravinářské a nepotravinářské zboží -potraviny -průmyslové zboží.

Půjčovna, prodej: -šaty, kostýmky pro děti na slavnostní příležitosti -šaty pro družičky, družby (originální modely): -na svaté přijímání -rodinné oslavy -divadlo -křtiny -vítání občánků -doplňky (košíčky, kabelky, ozdoby do vlasů) -šití podle Vašich vlastních návrhů -masky a maškarní oděvy pro děti.

Ofsetová tiskárna: -plakáty -kalendáře. Knihařské práce, dokončující zpracování: -vazba V1 -skládání.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -autodoplňky, příslušenství -lité disky kol -ocelové disky -pneumatiky: -osobní -lehké, těžké nákladní -elektrony, šrouby, podložky, ventily, kroužky.

Výhradní zástupce kosmetiky Dr. Kurt Wolff ALCINA BALANCE KOSMETIK v ČR. Prodej, distribuce, poradenství: -pleťová, vlasová a dekorativní kosmetika -kosmetika je dodávána pro kadeřnické, kosmetické salony a lékárny.

Pneuservis: -osobní automobily - pneu, pneumatiky letní, zimní, bezpečnostní, celoroční-paleta výběrů -litá kola -ocelové disky -off road-silnice-terén, zimní silnice. Výrobci pneumatik: -BARUM, KLEBER, DUNLOP, GOODYEAR, PIRELLI, MICHELIN. Služba: -zásilková služba po ČR zdarma.

Specializovaný dovoz, import: -asijské potraviny: -kari -masala -chilli -kurkuma -glutaman -thajské kořenící směsi -sojové omáčky -ústřicová omáčka -rýžové víno -nudle -černé houby -mořské řasy.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - kancelářské potřeby - papírové zboží, kancelářské a grafické papíry, fotopapíry kopírovací a plotterové role, sešity, bloky, záznamní knihy - spotřební materiál - počítačové příslušenství - tonery a cartridge - kancelářské pomůcky.

Specializovaný obchod s kořením, e-shop: - koření, bylinky a kořenící směsi - bez glutamanu a soli - sušená zelenina a ochucovadla Koření: - jednodruhové (zázvor, chilli, česnek, kurkuma, kmín, petržel, skořice, pepř) - bez glutamanu - bez soli - ve směsích - specializované (na ryby, houbové, kurkuma, meat masala..)

Prodej, e-shop: -pěstitelské potřeby -konopná kosmetika a vaporizéry Nabídka : -osvětlení, vzduchotechnika, hnojiva, substráty a potřeby pro klonování.

Servis, opravy nákladní vozidla: -AVIA, TATRA, LIAZ, MAN*, VOLVO, MERCEDES, SCANIA. Zajištění STK*, SEK* (měření emisí) nákladní, užitková vozidla. Pneuservis, prodej pneumatik.

Internetový obchod, e-shop: - originální a netradiční dárky na párty, do kanceláře, pro partnery..

Velkoobchod, dovoz a produkce stylových výrobků, převážně z Orientu - vonné tyčinky - textil - vodní dýmky, šlukovky, beedies - esoterika - dárkové předměty, bižuterie - konopné zboží

Maloobchod, prodej: - pánská, dámská, dětská obuv - výhradní zastoupení značky KMM. Prodejny Brno: Palackého 98, 549 210 456 Palackého 49, 541 212 226 Brandlova 4, 542 215 127 Křížová 13, 543 331 513 Starobrněnská 9, 542 214 607

Veterinární ordinace pro malá zvířata: -kompletní preventivní a léčebná péče včetně laboratorní -specializace - ortopedie -rentgen, RTG -diagnostický a zubní ultrazvuk -laser -návštěvy u pacientů -animal taxi -hospitalizace. Prodej: -krmiva -chovatelské potřeby.

Prodej, výkup: -poštovní známky, cennosti, mince -filatelistický materiál.

Smluvní partner produktů značky ARMOR. Velkoobchod, maloobchod, produkty: -spotřební materiál ARMOR -barvící kazety pro jehličkové tiskárny -inkoustové náplně -laserové tonery -tonery pro kopírovací stroje -termotransferové fólie pro faxy -termotransferové fólie pro průmyslové využití -doplňky výpočetní techniky (myši, klávesnice, ...

Oprava, servis, brašnářství: -obuv (boty), rozšiřování, zužování kozaček -tašky -kufry. Maloobchod, prodej: -kožené zboží -čistící prostředky na obuv -ponožky.

Oprava, servis, brašnářství: -obuv (boty), rozšiřování, zužování kozaček -tašky -kufry. Maloobchod, prodej: -kožené zboží -čistící prostředky na obuv -ponožky.

Prodej, e-shop: -titanové nádobí -masážní přístroje -ortopedické matrace -lůžkoviny ze 100% vlny, postele a vybavení ložnic. Služby: -ruční mytí a čištění automobilů a jejich interiérů. Dovoz, prodej: -automobily ze zahraničí.

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -malířské nátěry a omítkoviny SUPERLEX, FASADACOLOR,KERASTUK,UNALEX -užitková a stavební keramika: -džbány,korbely,nádoby na víno,hrnce na zelí a sádlo,aranžovací misky, košíky,hydropony,obaly na květináče, keramické květináče,hřbitovní keramika a vázy,mrazuvzdorná protiskluzná ...

Výroba,maloobchod,prodej: -klenoty, šperky, výrobky ze zlata, stříbra. Práce: -zlatnické, stříbrnické, klenotnické -kovotepecké. Pobočky: -Brno,Kozí 4 tel.:542213441 -Brno,Masarykova 2 tel.:542214342 -Brno,Palackého třída 119 tel.:549523319. (fakturační sídlo a prodejna). Další provozovny: -KARAT, družstvo ...