Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ALFA - PROJ spol. s r.o. provádí vývoj, výrobu, prodej, opravu, servis, půjčovnu, úschovu, výkup, bazar, likvidaci a znehodnocení speciálních revolverů, vojenských zbraní a střelivo. Také prodej, oprava, servis: - zbraně, střelivo, lovecké potřeby, zábavná pyrotechnika. Výroba: -plynovky, flobertky, 22LR, 38 speciál. Velkoobchod: ...

SORFLEX s.r.o. je velkoobchod a eshop s: - domácí potřeby - LED osvětlení - doplňky pro dům i zahradu

prodej - elektronické cigarety - náplně - příslušenství - báze a aromaty - bateriové gripy

Společnost Lovelies s.r.o. provozují eshop s náhrdelníky, náramky, náušnice, prstýnky, šátky a doplňky z bižuterie.

Společnost JAMITEX s.r.o. poskytuje velkoobchod a e-shop s bavlněnými úplety, také prodávají plátna, fleece, froté, mačkané hedvábí, manšestr, organza, pletenina, plyš, satén, softshell a mnohé další látky.

Zhotovení, výroba: -specialista na mořskou akvaristiku -akvária, akvárium "na klíč" -mořské komplety a jejich instalace -velkoobjemová akvária -kompletní sortiment mořské akvaristiky -dovoz akvarijní techniky -čerpadla na mořskou vodu -krmivo pro ryby, korály a bezobratlé -koráli a ryby - importy -mořský svět -akvarijní ...

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Testování, měření, analýzy a kontroly -Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské ...

Zakázková výroba a prodej - bytový textil - batohy - tašky - vaky - autorská dílna - autorská dílna ručních tisků Návrhy - textilní interiérové doplňky -zakázková výroba - oděvy. Výroba a prodej - ručně tištěné knižní obaly pro galerie a knihkupce.

Internetový obchod s kvalitními stříbrnými šperky za výhodné ceny. Prodáváme stříbrné řetízky na krk, náramky, náušnice, prsteny, přívěsky, piercingy a sety. Možnost prodeje dárkových poukazů na nákup. Vyzvednutí objednávky možné i na sídle firmy.

E-shop s kořením. Prodej jednodruhového koření, kořenících směsí bez glutamátu a směsí bez soli. Možnost nákupu koření v kamenné prodejně v Brně. Dárkové balíčky s kořením.

Internetový obchod s bižuterií. Prodej korálků a komponentů pro výrobu šperků a bižuterie. Možnost nákupu v kamenné prodejně.

Antikvariát vykupuje knihy, pohlednice, starožitnosti, mince a medaile.

Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.

Velkoobchod, prodej, zásobování: -kancelářské potřeby (pro kancelář) -školní potřeby značky MAPED, vše pro školáky -lepicí, korekční potřeby UHU, KORES a další -psací a rýsovací potřeby PARKER, PILOT, WATERMAN, ROTRING, LAMY, MONT BLANC -flip charts, bílé a korkové tabule -řezačky, skartovačky -kalkulačky -papír xerografický, ...

Biohack Planet s.r.o. se zaměřuje na prodej doplňků stravy, potravin, kosmetiky a čistících prostředků do domácnosti.

VK Pet s.r.o. se zaměřuje na prodej krmiva, pelíšků, hraček, matrací a dalších doplňků pro psy.

Uncle Baker s.r.o. se zaměřuje na výrobu amerického pečiva, jedná se o hamburgerové bulky, toustové chleby a hotdogy a prodává také omáčky a maso.

KOREK Wines, s.r.o. se zaměřuje na řízené degustace vína, školení, vinný catering a prodej různých druhů vín.

Plantana s.r.o. se zaměřuje na prodej okrasných rostlin, bylinek, zeleniny a drobného ovoce.

Arancio flora, s.r.o. se zaměřuje na prodej řezaných a hrnkových květin, tvorbu zakázkové, smuteční, svatební vazby a různých doplňků.

MushGO, s.r.o. provozuje e-shop, ve kterém prodává potřeby a pomůcky pro psí sporty.

FLOW STORE s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej povlečení, osušek, prostěradel a dalšího bytového textilu.

Korallo.cz s.r.o. provozuje e-shop a prodejnu s korálky, návlekovým materiálem, komponenty a dalšími pomůckami pro výrobu šperků. Adresa prodejny: Slovákova 350/1; 60200 Brno

Rello s.r.o. se zaměřuje na pražení a prodej kávy, kterou rozváží po Brně na kole.

E-shop - velikonoční kraslice - výrobky z kukuřičného šustí.