Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Aria Pura Historicky první a jediná prodejna specializovaná na interiérové vůně v ČR. E-shop bytových parfémů. Aroma difuzéry, designové difuzéry, esenciální oleje, kameny, katalytické lampy, mořské houby. Pod záštitou Aria Pura bytové parfémy jsou prodávány i italské vonné náramky Bunga Bunga Band s afrodiziakálními účinky.

TANAY OBALY s.r.o. se zaměřuje na výrobu plastových, foliových, papírových a kartonových obalů.

Provozujeme prodejnu potravin v Brně na ulici Křenová 204/62b. Součástí naší nabídky je pestrý sortiment čerstvého zboží, jako například mléčné výrobky, uzeniny, ovoce, zelenina, pečivo a mnoho dalšího. Prodáváme také lítky na MHD. Nabízíme možnost platby kartou. Otevřeno máme každý den, a to pondělí až pátek od 6, 00 do 21, 00 hodin, v sobotu ...

Provozujeme prodejnu potravin v Brně - Zábrdovicích na ulici Vranovská 45/1. Součástí naší nabídky je pestrý sortiment čerstvého zboží, jako jsou například mléčné výrobky, ovoce, zelenina, pečivo, uzeniny, nealkoholické i alkoholické nápoje a mnoho dalšího. Máme otevřeno každý den včetně víkendu od 7, 00 do 23, 00 hodin.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Nakládání s odpady (vyjma ...

ZooDecor s.r.o. se zaměřuje na prodej různých druhů terárií v mnoha velikostech pro želvy, hady, pavouky, štíry, chameleony a další zvířata.

BeVIVID Store s.r.o. provozuje e-shop lemory s designovými kryty na iPhone, peněženkami a řemínky na hodinky.

Brněnský frgál s.r.o. na výrobu, prodej a rozvoz různých druhů frgálů.

Prodejna potravin v Brně - Husovicích na Dukelské třídě 1369/59 nabízí svým zákazníkům smíšené zboží, jako např. pečivo, uzeniny, mléčné výrobky, cukrovinky, alkoholické i nealkoholické nápoje, drogerii a další. Otevřeno máme: pondělí až pátek od 7, 00 do 19, 00 hodin a o víkendu od 8, 00 do 14, 00 hodin.

eshop s válenkami pro miminka a děti - miniválenky, i pro ženy a muže - moniválenky prodej i zajímavého a originálního oblečení a doplňků i hračky

Firma TOP PRINT Packaging s.r.o. působí na trhu již od roku 1999. Naší specializací je výroba atraktivních lepenkových obalů, zušlechtěných nejrůznějšími technologiemi, jako je reliéfní ražba, UV lak, metalické fólie, efektový lak, metalické barvy, okénka různých tvarů a provedení aj. Mezi naše klienty patří přední domácí i zahraniční výrobci z ...

Nejprodávanější DJI drony, drony s kamerou, FPV drony a příslušenství.

Firma je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 Opravy a údržba bytového fondu: -zámečnické práce -hydroizolace plochých střech Objednávková kancelář: Otakara Ševčíka 85 Brno 63600 tel/fax: 545 217 333 Prodejna: -Otakara Ševčíka 85 Brno 63600 tel: 545217333 -prodej zámečnického a železářského zboží.

Generálních opravy, servis. - průmyslové stoje - karusely. Prodej: - kuličkové šrouby.

SVOJMAX, s.r.o. provozuje nonstop pekařství v Brně, kde se zaměřuje převážně na studenou kuchyni (chlebíčky, salátové mísy, pomazánky, bagety) a čerstvé pšeničné, cereální, speciální, jemné a sladké pečivo.

Výztužové materiály, rohože ze sekaných vláken, rovingové tkaniny, biaxální a multiaxální, tkaniny.

Maxim Pharm s.r.o. se zaměřuje na výrobu potravin, zdravé výživy a doplňků, kterou prodává na svém e-shopu.

NutrieM s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej potravin a potravinových doplňků z jedlého hmyzu.

Prodej, e-shop: - přírodní produkty ÁJURVÉDA - potraviny a koření - čaje a kávy - doplňky stravy - kosmetika.

Nouzové otevírání aut, bytů, zámků a trezorů. Montáž bezpečnostních prvků, seřizování dveří a oken, výroba klíčů, poradenství zabezpečení.

Velkoobchod, prodej, pěstování: - zelenina - ovoce

Nakladatelství vydává novou moderní řadu učebnic vytvořenou v rámci edice Čtení s porozuměním. Prodej, e-shop, distribuce: - učebnice pro základní školy, multimediální interaktivní učebnice, pracovní sešity, učební materiály, školní pomůcky, metodické příručky, sešity, zápisníky a další. Kamenný obchod: po-pá 8-15 e-shop nonstop

Nakladatelství, prodej, e-shop: - učebnice pro základní školu - interaktivní učebnice - pracovní sešity.

Aranžování květin -vazba - kytice - věnce Projekce a realizace - zahrady - závlahové systémy pro parky - zahrady - firemní areályosazování mobilní zeleně Realizace a servis - závlahové systémy